dvnityCker Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Debaklom na EP u Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 shto su onda i izlazili na parket? Da su im rekli da izgube naravno, ja ni ne bih igrao, vec bih odma napustio teren i obratio se shtampi,a ne sad posle 10 dana. A i ne kapiram te hrvate, 10x su bolji od nas, dobili bi nas i ovako i onako. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 zato shto je valjda bio neki trip da Hrvati treba da nas dobiju 4 gola... e sad, kakve su to igru... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ovo sad vec postaje trend kod nas, cim se izgubi kao ono namestaljka ovo ono...pod jedan kao sto je Hajli rekao sto bi hrvati trazili od nas da ih pustimo kad su i ovako bolji i jos nalozeniji da nas zgaze...a pod dva Vujovic mi deluje kao srbenda i cisto sumnjam da je on trazio tako nesto od igraca, a i te varijante zaplakala je i stara nona, mislim... Ljudski je da sad svi komplet daju otkaz i teraj dalje... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ovo sad vec postaje trend kod nas, cim se izgubi kao ono namestaljka ovo ono... ← [grobar]sta brate kao nije,a????[/grobar] @topic...ma ko ih je'e... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 [grobar]sta brate kao nije,a????[/grobar] ← kako volim generalizacije... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 andjelkovic plakao,a vamo se grlio sa balicem ceo mec. mada cudno mi je sto je napravio 3 prilicno glupa iskljucenja nad balicem,zbog cega smo i izgubili.naravno,ako se za iskljucenje nad njim moze reci da je glupo:) ne bi me cudilo da je istina,vecina igraca se jako dobro poznaje medjusobno dosta njih igra po istim klubovima... zato shto je valjda bio neki trip da Hrvati treba da nas dobiju 4 gola... e sad, kakve su to igru...nije im bila bitna gol razlika Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 andjelkovic plakao,a vamo se grlio sa balicem ceo mec. mada cudno mi je sto je napravio 3 prilicno glupa iskljucenja nad balicem,zbog cega smo i izgubili.naravno,ako se za iskljucenje nad njim moze reci da je glupo:) ne bi me cudilo da je istina,vecina igraca se jako dobro poznaje medjusobno dosta njih igra po istim klubovima... nije im bila bitna gol razlika ← bila je kladionica u pitanju cini mi se.... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 kako volim generalizacije... ← priznao ti to ili ne... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 valjda je bio fazon da su se neki igraci kao pobunili zbog toga, ali su bili samo na iskusenju od strane celnika saveza, da provere motivisanost, kao sto pise u prvom postu. realno gledano, i da su poslednji u grupi, bez ikakkvih sansi za prolaz, sa klincima od 20ak godina, motiva mora biti na pretek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 izjava sterbika na b92 jebo mamu ko vodi ovaj rukomet. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 S'obzirom da je Sterbik izjavio to sto jeste sad sam sasvim siguran da je postojao pritisak na igrace.On je inace poznat kao izuzetan momak,potpuno posvecen sportu.Neznam koliko je to sad bitno reci ali Srbiju u potpunosti smatra za svoju domovinu i od momaka koji ga vrlo dobro znaju cujem da svaki put dolazi srecan u reprezentaciju.Krivo mi je zbog njega i jos nekih momaka a inace.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 jebga... neki su mi govorili pre ovog prvenstva da je vujovic njesra jer je prethodno prvenstvo prodao zbog kladionica... ista prica i sada... ma gluposti... li kada su srbi i pare u pitanju niakda se ne zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 smori me uvek taj sport kad krene spika oko toga jer bi trebalo da je sport kao hepening gde su svi kul, ovo ono ... a ono pogledas ovakve priche pa se smoris. I jos najgore sto su hrvati u prichi, znachi nije mogla biti gora reprezentacija da se to desi ... mozhda albanska. Ne sto ja imam nesto protiv bilo koga, nego ce nasi da se prime "jao ove ustashe" a hrvati "jao ovi cetnici" i kako vec to ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Kurac namestena! Ne bi to nas selektor u najavi! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts