Wulfgar Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 E, pa jes', potpuno sam zaboravio na faktor treme. Na prvo pitanje ti je odgovorio k'o politichar, "mnogo-kenjaj-a-nishta-ne-reci" a drugo pitanje, stvarno, k'o da si za moju ljubav pitao. :* Sledeci put kad budesh ponovo caskao sa Hansom upitaj ga i WHERE'S DA NEXT ATTWS, BIATCH!? I NEEEEEED IT! btw. hvala voodoo-u za link-ove. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 2) sve karte iz pretprodaje su otisle... ostalo je jos 200 karata koje ce da puste 15-ak dana pred koncertau dobro je,a ja se usro da nece biti... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Neki bitchaz se yumetala se slikali sa ÄŒuvarima... http://img106.imageshack.us/img106/8885/img02955qp.jpg http://img162.imageshack.us/img162/2369/img02997ww.jpg Bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 1. idioti pustili prerano karte u preprodaju 2. vec su nestale 3. tih 200 ce isto otici zacas...(mislim na one sto pustaju nesto pre koncerta) 4. sviraju na najmanjem mogucem mestu a to je SKC... a tu je limit 1000 ... retardi... dajte mi telefon organizatora da popricam malo sa njim 5. 2000din -.- a puko 5100 za wow e u kurac ... 6. pokusacu da uletim u tih 200 poslednjih ako nista drugo :P BG FTW... jel to ozibljno snimaju spot u bg? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) da, snimili su ga... za otherland cini mi se. nisam siguran. btw, organizatori su... frubi je debil. ali jbg, ipak ih je doveo ovde, tako da mu je sve oprosteno :) ispravka, snimili su za another stranger me. Edited July 10, 2006 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 (edited) Ako ovde ima neko ''veze'' a verujem da neko od vas ima:P,da li zna kad se pusti tih 200 karata u promet da li ce zapravo moci do njih da se dodje ili je sve vec rezervisano? Edited July 10, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Evo i mene ovde . Ko je hteo da me zove telefonom da mi jebe mater ili nesto trece moze i ovde. Kome se ne svidja sto ima 1000karata ne mora uopste ni da ide na koncert, ups i ne moze da ide jer je sve otislo. A tih 200 ako ih bude bice po ceni od 2500 din, jbg. ne zasluzujete bolje.... Sad mi tek jebite kevu :)hahhahhaha... Vidimo se na certu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Dobro nema razloga da budes bezobrazan,samo sam pitao da li ce biti tih karata ili ne,a sa takvim postovima idi na yumetal. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Ma opusteno bre, salim se ja malo :)hahaha. Bice karata najverovatnije od 1.septembra, preostalo je nekih 150-200karata, bice na blagajni skc-a po ceni od 2.500 din . Ako treba jos nesto vi pitajte :)hehe. Da i potvrdjen je WASP za 10.10.2006, vise info-a soon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 ok hvala :P...au i na wasp se mora ici obavezno Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A jel bio neko od vas na Satrijaniju? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans89 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 WASP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Evo i mene ovde . Ko je hteo da me zove telefonom da mi jebe mater ili nesto trece moze i ovde. Kome se ne svidja sto ima 1000karata ne mora uopste ni da ide na koncert, ups i ne moze da ide jer je sve otislo. A tih 200 ako ih bude bice po ceni od 2500 din, jbg. ne zasluzujete bolje.... Sad mi tek jebite kevu :)hahhahhaha... Vidimo se na certu ! ok samo se ti sali al sledeci put te polivam benzinom, bacam u saht i ubacujem zippo dole... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Pa kako ces onda da gledas koncert ?! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 Novi album (promo dodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Preslusao sam ga pre jedno mesec dana i ne svidja mi se.11 pesama medju kojima je jedina dobra skalds and shadows (balada) i otherland moze da prodje kao pesma koja je trebala da se nadje na nightfall albumu (a to je cini ok pesmom:).Znaci imamo 1 dobru pesmu,jednu ok pesmu i 9 lose recikliranih ideja sa ranijih albuma.Uz sve to imamo brdo elektronike i Hansijev vokal koji ima do sada ubedljivo najmanji raspon.Znam ja da on ne moze otpeva nista osim svojih pesama,ali ipak je pokazao ranije da moze i da peva te pesme a ne da recituje samo.Sve u svemu fanboyevi sirom sveta i Srbije daju najvise ocene ovom albumu zato sto bi progutali sve sto BG izbaci a realno album je losiji od svega sto je BG napravio. a sad udri :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2006 Author Report Share Posted July 30, 2006 (edited) tras! :) ne ka Edited July 30, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 zna li neko gde sada mogu da nabavim kartu za cert bas mi je frka da je nadjem !!!??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Trenutno nema, pretprodaja je oti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 a sad nesto pre ne bi da rizikujem da li cu da imam kartu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 Sad mi stigo spam mail: "Pozdrav, obavestavamo vas da od 1. septembra (petak) krece prodaja karata za koncerte : W.A.S.P 10.10.2006-SKC, cena 2000din(pocetna), prodajna mesta SKC-blagajna, Felix Music Shop. Striktno limitirano na 1000 ! Blind Guardian 16.10.2006-SKC, cena preostalih 100karata 2500din, i poslednjih 100karata- 3000din , samo na blagajni SKC-a !" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Preslusao sam ga pre jedno mesec dana i ne svidja mi se.11 pesama medju kojima je jedina dobra skalds and shadows (balada) i otherland moze da prodje kao pesma koja je trebala da se nadje na nightfall albumu (a to je cini ok pesmom:).Znaci imamo 1 dobru pesmu,jednu ok pesmu i 9 lose recikliranih ideja sa ranijih albuma.Uz sve to imamo brdo elektronike i Hansijev vokal koji ima do sada ubedljivo najmanji raspon.Znam ja da on ne moze otpeva nista osim svojih pesama,ali ipak je pokazao ranije da moze i da peva te pesme a ne da recituje samo.Sve u svemu fanboyevi sirom sveta i Srbije daju najvise ocene ovom albumu zato sto bi progutali sve sto BG izbaci a realno album je losiji od svega sto je BG napravio. a sad udri :) realno gledano presrao si se , another stranger me i lionhearth su sasvim ok pesme , mada po meni ovaj album je loshiji od night at the opera ( znam da se mnogo nece sloziti ) ali je i dalje dobar Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Realno ja jos uvek nisam cuo nekoga ko da ga izvinite ne drka na gardijane a da je rekao da album zasluzuje prelaznu ocenu :) Sam si rekao da je losiji od Night At The Opera...iz toga sledi da ne moze da se poredi sa nightfall,imaginations,follow the blind,battalions.Meni se album ne svidja a ako oces da dokazes nesto moras dati argumente a ne samo da mi kazes da sam se prosrao:P Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Realno ako tako hocesh nisam ja rekao nista u vezi poredjenja sa starim albumima , Nightfall je njihov vrh vrhova i ne verujem da ce to ikad prevazici . Ja sam samo rekao da se preseravash jer si ispljuvao album kao da je najvece govno , a nije najvece govno , samo se od gardijana ocekuje da rade na maximumu pa se onda ljudi malo razocaraju , album je solidan takav kakav je :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 1, 2006 Author Report Share Posted September 1, 2006 Album ej dobar, al za slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts