Jump to content

najsebicnija stvorenja

Recommended Posts

umesto da budete srecni sto zene postoje, neeeee, oni malo malo pa udri po zenama, a sve je to zato sto se osecate inferiorno i to ne mozete sebi da priznate. Koliko sujete na jednom mestu. Zivi bili!

naravno da smo srecni sto zene postoje... jebga samo je pitanje pristupa... ili ces da jebes ili ces biti jeben....

fallout_table.gif

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

naravno da smo srecni sto zene postoje... jebga samo je pitanje pristupa... ili ces da jebes ili ces biti jeben....

u svakom sluchaj, neko ima kotristi od svega...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

pa mozda i svi...

a topic je bash ok... svashta moze da se prochita :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

pa da ja nista lose nisam rekao ovde. nego cinjenicu. ortaci se pobiju ili posvadjaju ali nakon nekog vremena se zagrle i kazu sry bro ili se napiju pa zajedno tuguju. dok kucke sistematski mrze ceo jebeni zivot.

[:I]

bring it on :)

ja pljujem po zenama ali ih i volim :)

zato sam ono dole $$

svakog dana te sve vishe cenim zbog tvoje mudrosti :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pozerko.

da, da, a onda je mrmot zamotao chokoladu u foliju...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

koga onda optuzujemo kad nas povrede? karmu? zub? srecu? belog zeku?

ffs.

zene

1) mrze se izmedju sebe kao sto nikad muskarci ne bi mogli

2) za bolji kurac ce uvek da ostave to sto imaju

aj zdravo

[jupi]

umesto da budete srecni sto zene postoje, neeeee, oni malo malo pa udri po zenama, a sve je to zato sto se osecate inferiorno i to ne mozete sebi da priznate. Koliko sujete na jednom mestu. Zivi bili!

није да ниси у праву, али шта учинити кад се на теби сломе кола женских трипова?

обожавање жена не мора да води њиховој глорификацији. ево, ја не бих могао без њих, али ми понекад дође да поједине примерке пошаљем у кинески рудник...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

pa da ja nista lose nisam rekao ovde. nego cinjenicu. ortaci se pobiju ili posvadjaju ali nakon nekog vremena se zagrle i kazu sry bro ili se napiju pa zajedno tuguju. dok kucke sistematski mrze ceo jebeni zivot.

Hehe, touche! :)

Kad se riba i tip posvadjaju, tip ode sa drugarima u grad, napiju se ko bulje i iskuliraju koliko, toliko. Riba ode kod drugarice(a) i onda krene ona pricha: "Njemu je kriv qratz!" A ova: "Jeste, jeste, i ja sam imala jednog takvog!" Sachuvaj me boze zenske solidarnosti. Znachi sve najgore misle jedna o drugoj...

Ne znam ko je od zena imao u signi onu prichu o mushkarcu koji mrzi zene na nachin na koje se zene mrze medjusobno? Ali svaka chast za to...

Neshto shto sam tek skoro nauchio. Zene su zene, nisu mushkarci i tachka. Kapiram da one kapiraju da je najvishe shto mogu da nam daju djana. Prema zenama se treba ophoditi nishta vishe i nishta manje nego kao prema ortacima. NIKAKO dizati u nebo, NIKAKO praviti boginju. Bez obzira da li sechesh vene na nju, da li ne mozesh da spavash notju jer razmishljash o njoj. Znachi potpuno realno i bez uvrtanja, odnosno gledati je onaku kakva stvarno jeste.

I one imaju savest. Da su ovakve, jesu, onakve, jesu, ali jedno bez drugog ne ide. Ne zovemo se za dzabe suprotni polovi.

2) za bolji kurac ce uvek da ostave to sto imaju

Bilo bi lepo da je uvek tako, ali nije. I to bih mogao da razumem, nashla je boljeg, ali chesto je gori. Nit lepshi, nit bolji jebach. Tako da ima necheg u mushkoj ali i necheg u zenskoj sujeti...

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

Ma mistifikuju i one... :)

Koliko puta sam chuo: "A da li me volish?" "VOLIM TE JEBOTE!" "Ali ona je lepsha?" "NIJE JEBOTE!"

Ono kad idesh najiskrenije, nisu spremne za to. Nedo Bog da prichash o bivshoj, bivshim i shta si osetjao...

Znash kad ne moze da shvati da ti je dovoljna? Ali stvarno. Pogledam drugu ribu, ali ono realno, bez ikakve priche o prichi jebo bi je. Ko da hotje da joj to kazesh...

I chim se osetja nesigurno, to ti je to. E, al tad se ne daj prijatelju, tad budi shto jesi i furaj samo svoju prichu...

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

[:I]

bring it on :)

ja pljujem po zenama ali ih i volim :)

zato sam ono dole $$

hmmmm.... :***

signatura.jpg

_malimjau.

po rodjenju se uopshte ne razlikujemo, sve razlike ili navodne razlike su kulturoloshki determinisane.

E sad, za sve vas jedan ozbiljan savet od srca:

Dokle god budete na suprotan pol gledali kao na neprijatelja, nikad necete biti zadovoljni u odnosu sa istim.

oO

Dokle god budete na suprotan pol gledali kao na neprijatelja, nikad necete biti zadovoljni u odnosu sa istim.

dobar savet s tim sto je koristan verovatno samo trinaestogodisnjacima ;)

moramo da te odrzhimo u zhivotu, kad krene postapokalipsa to nece biti to bez tebe icon_smile_big.gif

isplatece vam se.... 100% sam siguran [;)]

fallout_table.gif

kako treba da gledamo? ja sam zadovoljan sasvim, sa svim njihovim manama, sve se to vrati u krevetu...

samim tim ja sam paradoks od pojave

samim ti je on paradoks od pojave

top:

inace, juuuuu sta vam je rekao za mame!!!111!1!

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

svakog dana te sve vishe cenim zbog tvoje mudrosti :)

Suro moj =) pa necu ti se dzabe uvuci na gajbu =)

moram u necemu da valjam hoho

nije da sam ocekivao velike mudrosti :) ali ste me razonodili ...

hvala

hvala i tebi [:D]

hmmmm.... :***

[:X] mjauuu moj [:X]

vi sto citate ovo a niste iva zatvorite oci [:I][8D]

dobar savet s tim sto je koristan verovatno samo trinaestogodisnjacima ;)

isplatece vam se.... 100% sam siguran  [;)]

ahahah tushe =))

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

@Drale

"Slamanje kola" je izgovor za male sisice. Svaki covek (muskarac/zena) je odgovoran za svoje postupke. Nismo deca pa da se bacakamo po krevetu i lijemo suze jer nam je neko "zabo noz u ledja". Niko ovde ne negira emocije, samo je pitanje koliko su te emocije stvarne, a koliko su samo nasa uobrazilja.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

@Drale

"Slamanje kola" je izgovor za male sisice. Svaki covek (muskarac/zena) je odgovoran za svoje postupke. Nismo deca pa da se bacakamo po krevetu i lijemo suze jer nam je neko "zabo noz u ledja". Niko ovde ne negira emocije, samo je pitanje koliko su te emocije stvarne, a koliko su samo nasa uobrazilja.

cekaj, pa emocije i JESU antilogicka individualna subjektivna stvar, iliti uobrazilja. ne mozes ocekivati da prodju kao "rukom odnesene". ostaju posledice, pitanje je samo kako se pojedinci nose sa njima...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.