Corey Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 eeeek? ( )... ← ma bre migsa...//mislio sam da se ona ne lozhi pogledaj vreme.../// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Evo nekoliko mojih sličica: meteori, grčka: » Click to show Spoiler - click again to hide... « na exkurziji: » Click to show Spoiler - click again to hide... « ovo bi bio wall da matori u tangama nije zasrao: » Click to show Spoiler - click again to hide... « kad su me sahranjivali: » Click to show Spoiler - click again to hide... « ortak kad je jurio guske: » Click to show Spoiler - click again to hide... « ortak sa integrisanom kamerom u oku: » Click to show Spoiler - click again to hide... « God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) sejnt, nhf.morao sam :))))))) frizura ownz :P Edited February 12, 2006 by AyS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ahaha, padnite bre svi na kolena jbt. ovde lichim na lexa (virtus.pro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 HAHAHA brate na shta lichish ovde =)) dobro je da si se kultivisao ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 HAHAHA brate na shta lichish ovde =)) dobro je da si se kultivisao ;) ← brate.. umetnichka sloboda jel' mogu da prodjem kao robinzon kruso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ahahha ..ali onaj sto juri guske je najjaci :)))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 brate.. umetnichka sloboda jel' mogu da prodjem kao robinzon kruso? ← vishe kao shaban bajramovic =) al dobro shta je bilo bilo je ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) pismo koje smo ja i moji cimeri dobili od nasih dragih komsija, inace jedan cimer ima malo tamniji ten pa smo im odgovorili "i cigani imaju dushu" » Click to show Spoiler - click again to hide... « maturska slika... ne mogu da verujem kako sam bio ogavan» Click to show Spoiler - click again to hide... « slikano u mojoj prosloj gajbi, ja sa cimerom i cimerkama, kolko smo se tad napili... ju strah me je da pomislim :)» Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited February 12, 2006 by Crno-Sunce If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 vishe kao shaban bajramovic =) al dobro shta je bilo bilo je ;) ← ahhh... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 slikano u mojoj prosloj gajbi, ja sa cimerom i cimerkama, kolko smo se tad napili... ju strah me je da pomislim :)» Click to show Spoiler - click again to hide... « ← ova levo je mjau gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlig0r Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Skazi Rulez! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Me And GUN! » Click to show Spoiler - click again to hide... « kampovanje 1 maj - pijani qng-fu master » Click to show Spoiler - click again to hide... « Proba Benda BASS-BES » Click to show Spoiler - click again to hide... « pijani "Ili jesi ili nisi Dreddup" (bend drugara) » Click to show Spoiler - click again to hide... « mislim da je dovoljno :) ~ One Ball - One Out ~ eXtreme Paintball Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Hoho, momče, ti si tu u paviljonima ;) Sećam se i kako si izgledao pre rep fazona, al neću javno da iznosim detalje iz mračne pro Edited February 12, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) ova levo je mjau ← mjau kao ja? Edited February 12, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Jedna je mjau ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) e slatka je ova mjau :)))))) Edited February 12, 2006 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlig0r Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Dreddup? Jesu to oni industrijalci iz NS-a? ← da... ~ One Ball - One Out ~ eXtreme Paintball Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) na slici nije mjau...:) mjau sada trazi sliku da okaci ali osoba do nje joj ne da da okaci ni jednu... maju ce mozda okaciti neku sliku za koji dan... pozdrav od mjau...ide na lecenje...au. Edited February 12, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ko ti taj tadija ;>. rofl. ← ortak, koji ne ispushta fotoaparat... i gde god ide... (isto ko ja sa slushkama i ipodom) sa njim je fotoaparat... btw. bio je i on sa nama na jahorini... i opet mali milio slika:D niko nije bio siguran pored njegovog slikanja:) inace sta se ti javljas...ovo su sve flase iz nase i mikicine kuce...vi stebili strejndzeri :) doduse...ti si pio...pio si nema sta...:) ← eeeekk, pa ja sam posle 2 dana jahorine preshao u njihovu gajbu u moju brvnaru sam se vracao da promenim odecu i da se istushiram...i pozdravim stanare te brvanre... i opet nazad... migsha je pravi konsiljere... ← trudim se, u taliju su me poslali radi daljeg "shkolovanja"... to nije migsa gde su slusalice ffs?!?!?! ← nazalot, tad nisam imao ipoda:( kupio sma ga kad sam bio u ameriki... 2004, tad sam uglavnom furao cd player... (il ako zelim da slusham 8 pjesmica moj mp3player od 32mb\a :D) @tajbor... keke:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 eeeekk, pa ja sam posle 2 dana jahorine preshao u njihovu gajbu u moju brvnaru sam se vracao da promenim odecu i da se istushiram...i pozdravim stanare te brvanre... i opet nazad... ( )... ← ahahhaha...da da...bavio si se masazom :P _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 zlatne ruke kekeke boziji dar ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 mjau sada trazi sliku da okaci ali osoba do nje joj ne da da okaci ni jednu... ← Ivane nemoj da si zao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 zasto li sam znala da cete da pomislite na ivana... ne, nije ivan :) al ni on mi ne bi dao :))))) istina... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ja razumem tog do tebe. ;* i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts