Lex Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 jel to na slici lex? samo deformisan od alkohola? :) ← U pitanju je parodija na jednu sliku koja je kruzhila ovde, pa sam se trudio da napravim malo blentavu facu. joj debiiiilkooooo kako je tebi dosadnooooooo :P ← Posle se chudi shto mu kasni plata... pie rat and n1nj4 love, part II ← Kawai cat piratski grb je sjajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 U pitanju je parodija na jednu sliku koja je kruzhila ovde, pa sam se trudio da napravim malo blentavu facu. nije dovoljno blentava btw ipak mi stigla plata dan ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Stijo kakve su ovo device pored tebe na slici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 stijo, kakav je ovo kosati pirat pored tebe na slici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 slabo se vidi kostim, ali nisam uspeo da nadjem bolju slicku akademija, halloween maskenbal 04 » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← E vidi cica se prerusila u gudru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ako se ne varam ovo je veoma verovatno njegova mladja sestra a ne neki goblin tudjin, so chill out. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Moj moze sve vashe da izjede u komadu :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « i da ih zatim.. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 mmmm doge kad porastem kupicu dogu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 djobov doberman bi pojeo tvoju dogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 a ako ja pustim svoju svinju na njega?? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Moj moze sve vashe da izjede u komadu :) Oces da dovedes na peglu? Otac od mog psa imao 28 pobeda protiv pitova i gomilu protiv ostalih dzukela.Jeste da sada nema uvo ali jbga pwnuje. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Čekajte do sutra da uslikam svoju Dariju,čistokrvni šarplaninac. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 pie rat and n1nj4 love, part II » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← NE VERUJEM VRHH =))))))))) Aplauz kali =)Aplauz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Da kad smo vetj kod pasa opet, ja sam uvek smarao tjaleta da mi uzme nekog napucanog crnog dobermana Sisa mi nikada nije uzela :( kao... "pljusnesh mu shamara, ovaj te pojede" » Click to show Spoiler - click again to hide... « ali vidi ga shto je sladak } lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Steta sto nemam slike mojih sharplaninca.... Jedan je jos meshavina rota i shaprlaninca, da vi vidite koliko je to tele veliko... :) pojeo bi ove vashe pozere za sekund :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 slabo se vidi kostim, ali nisam uspeo da nadjem bolju slicku akademija, halloween maskenbal 04 » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← sledetje sezone idesh takav na staze kada je mogao shkotlandjanin da skija u kiltu mozesh i ti kao gusar postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 mah, dobermani su smaranje, ko ce da im sredjuje rep i kupira ushi... hteo sam ja, al' batalio... u septembru dobijam vrhunsko shtene rotvajlera pa cemo da vidimo ko kosi a ko vodu nosi posle dresure Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 irski seter ftw :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 gay dawg shalim se, nekako mi to zhenski pas vishe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 gay dawg shalim se, nekako mi to zhenski pas vishe :) ← Jeste, ali ovo je ultimate gay dawg lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 vec sam zamislio kjoota koji trchakara uz pudlicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Jeste, ali ovo je ultimate gay dawg ← AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! IT'S BACK!!! NOOOOOOO!!!! pa pre bih drzao xenomorpha na gajbi, ovo kuche je odvratno postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 vec sam zamislio kjoota koji trchakara uz pudlicu ← ubico potentnosti i nataliteta!!! postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) ja volim friendly a velike pse, irske, engleske setere, retrivere (mada su isfurani), bernske ovchare. rotovi su po prirodi prilichno agresivni, kod mene u parku gde uglavom shetam kera bukvalno ne postoji ni jedan friendly rot, svi su vechito nadrkani i sve ih drzhe non stop vezane da ne bi ubili nekog :) a pritom i dresura nemoj da ti pada na pamet :) ako hocesh zajebanog, lepog i pravog mushkog psa uzmi haskija, eventualno nemachkog ovchara. inache sad kad bi se odluchivao za psa uzeo bih ponovo irskog setera stim shto bih probao da nadjem royal bloodline, koji su mnogo veci i jachi od obichnih irskih setera a uglavnom imaju i malo belog na sebi, po grudima ili po njushci. e da, i nemachke doge su mi potpuno super. jedan nash prijatelj je ima i da ne poverujesh kako tolika zhivotinja mozhe da bude druzheljubiva pogotovo sa decom (chovek ima dva bash mala deteta, valjda dve i pet godina). Edited April 1, 2006 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) ne brini se ti nishta za rota, imam iskustva sa njima ;) drugo, necu ga davati na dresuru, vec cu ja da ga dresiram :) btw. rot obozhava klince :) Edited April 1, 2006 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts