Spils Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 hocu takav kut za slikanje :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ja sam visok metar i zilet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 pa smanji taj dop .. ← hahaha,mislis :))) pre mislim da ne jebem toliko,ali ok ;) 192-4 ko zna 83-87 ni to ne znam tacno ← ju brate,koliki si a sabijas fudbal,to je taj rad :))) @topic 'ebo vas koliki ste svaka vam cast,daj da napravimo basket i nfl tim,mislim da bismo imali sjajnu defanzivnu liniju :))))))) i da trecu meru mislim da nije pametno da ubacimo,jer bi odjednom svi imali 21 bez glave,i usli bismo u istoriju kao najkuratiji forum...:))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 180/59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 vini dzons se zove lik...fudbalski kostolomac. a bit like myself It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 'ebo vas koliki ste svaka vam cast,daj da napravimo basket i nfl tim,mislim da bismo imali sjajnu defanzivnu liniju :))))))) ← kontam da je pola ljudi slagalo...odnosno , ubedjen sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 stizhe ada lagano, prilika da svi izmere svoje ... :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ja nisam!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 kontam da je pola ljudi slagalo...odnosno , ubedjen sam ← Pa i meni je bilo malo sumnjivo , svi ogromni, nabildovani , lepi , pametni, ovaj forum je chudna stvar , prosto privlachi takav profil ljudi. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) kontam da je pola ljudi slagalo...odnosno , ubedjen sam ← Zashto bi neko koji q lagao za svoju visinu/tezhinu? Edited March 9, 2006 by Atomic Pulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 laki, od 2x koliko sam puta bio na adi ti nisi bio ni jednom omg omg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 xaxaxa zamisli svi sse skupimo za basket, kad ono na kraju ispadne godisnje okupljanje ljudi ometenih u razvoju ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Zashto bi neko koji q lagao za svoju visinu? ← da bi ga volele devojke sa foruma.brkate Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 da bi ga volele devojke sa foruma.brkate ← Brkate devojke roxx.Josh ako su forumashice pa de cesh lepshe Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ok, zbog spilsa bicu iskren. Imam 1.85 i dupe ko Slovachka [ugojilo se od babine kuhinje] :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 njam! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 kontam da je pola ljudi slagalo...odnosno , ubedjen sam ← provalio si me visok sam 160 cm i imam 90 kila :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 laki, od 2x koliko sam puta bio na adi ti nisi bio ni jednom omg omg... jeste da prosle godine (2005) nismo bili nesto puno puta, ali sam, cini mi se sasvim sigurno, bio svakog ... liek lol omg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ja i moja rodjendanska IM sholja Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 brate mili... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 chizra, brate, zhivot je nastao zahvaljujuci suncu zashto ga toliko mrzish? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 volim ja sunce... al samo leti... zimsko sunce je za sise Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 pljunuti su :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 kakve veze imaju sise sa mojom visinom i tezinom .. nisam navela potpune mere :P btw.. ti bas i ne delujes kao 187 .. da se nisi precenio ?:))) ← hahha nego sta.... ja imam ustvari 170 :/ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts