byp_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 prvo. lose ste me iskopirali. nikad ne koristim ; na kraju reci. recenice. nikad ne govorim "khm". i nikad ne razdvajam recenicu u toliko delova. redova. ko sto je sejnt uradio. razdvajam je uvek. ali nikad toliko. *. naucicete. ljubi vas steva. ipak ste vi moi fanovi. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 A signa govori sve :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 *. naucicete. ljubi vas steva. ipak ste vi moi fanovi. ← i fuck my fans. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 byp...aj me naucis da pisem tako kul postove... :) ← ali vladica to kaze najbolje, ROLF ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 prvo. lose ste me iskopirali. nikad ne koristim ; na kraju reci. recenice. nikad ne govorim "khm". i nikad ne razdvajam recenicu u toliko delova. redova. ko sto je sejnt uradio. razdvajam je uvek. ali nikad toliko. *. naucicete. ljubi vas steva. ipak ste vi moi fanovi. ← brate, vezhbamo, skapiraj nas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ← nemoj se ljutiti epiCHe. salio sam se. naucicu te ako zelis. *. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 brate, vezhbamo, skapiraj nas :) ← **. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 nemoj se ljutiti epiCHe. salio sam se. naucicu te ako zelis. *. ← doista mislis to sto zboris? ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 a ti? ja sam bukvalista :( i pomalo si budala. zar ne? samo malkice? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 nemoj se ljutiti epiCHe. salio sam se. naucicu te ako zelis. *. ← a jel idete po kucama ili ja moram da dodjem do vas,profesore? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 a jel idete po kucama ili ja moram da dodjem do vas,profesore? ← brate. ae ne spamuemo vise. malo smo se nasalili. Darijan pocinje da nas shvata ozbiljno. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ae. necemo vise. :>. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 eto. naucio si. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa , kralj. pre neki dan je odvalio da ima shum na srcu koji mentol znash da je on pokushao da se ubije? dok je bio u osnovnoj skochio je sa drugog sprata i zakachilo ga drvo. usporilo mu je pad pa se samo malio odvalio po glavi :P btw gusha mi dao sliku neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa , kralj. Samo on se zove Tito , odnosno zvao se , pa je promenio ime u Drazen jer je kaze ← hahahha koji kralj. ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 sad bi te neki zajebavali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 pre neki dan je odvalio da ima shum na srcu koji mentol znash da je on pokushao da se ubije? dok je bio u osnovnoj skochio je sa drugog sprata i zakachilo ga drvo. usporilo mu je pad pa se samo malio odvalio po glavi :P btw gusha mi dao sliku ← Ma on i ja ishli u istu osnovnu , samo sto je on dosta mator mislm da je 84' , a ne izgleda tako matoro. , jer je zakrzljao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Nejasne su slike...manijak koji je slikao je bio ''malo'' pripit Poznat mi je taj problem :) najbolja na svetu :))) to je ta kaciga koju sam dao onoj ruskinji dok sam ja kochio facom kada sam pao na stazi "jashutji" bord hahahahah jesam ti rekao da ne glumish dzentlemena, ne stoji ti :) vidish shta je sudbina, bash si tada gulio po stazi... pitaj Zerbaha kako to ide kod ruskinja, da ti da par saveta... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 aj nek ti bude, al kod mene su šipke bez zadebljanja na krajevima (tj. one na koje idu tegovi sa malom rupom) 7 ili 10 kila :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 pivski stomak je mama :) posto su svi videli vase slike, podelite sa svima koliko ste visoki i koliko imate kila? :) ja sam se merio prosle nedelje, imam 2 metra i sto kila, zivijo :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 184, 75... Ne bildujem. Imam svoj trip, sklekovi, trbushnjatzi, zgibovi (eventualno propadanje) + bajs. Skoro svi moji drugari odu u teretanu, ali ko god da otzenjuje izgled, uvek ja pokupim prvo mesto. Mislim da mushkartzu uopsjte ne treba nishta vishe od ovog navedenog da bi dobro izgledao (okej, neko se lozi na masu, ali ja znam da mi nisu potrebni tegovi da bih bio fizichki ql, uostalom, kako prestanesh da idesh u teretanu, tako se ispumpash, to dovoljno govori o kvalitetu tih mishitja). Pored svega ovog nalozio sam se od skoro da idem na Kendo, ali to je skup sport. Ali natjitje se sigurno za to. Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 U pravu si Nemesis, takodje mislim da za dobar izgled i kondiciju nije potrebna teretana. Pogotovo sto ima masa likova po njima koji ne znaju da se nagruvaju kako treba vec nabiju ledja k'o sifonjer bez imalo definicije i lepog izgleda.(al' dizu 500 kila na bendzu eee bato). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 generalizujete sve zavisi kakav program pratite i koliko disciplinovano, a teretana je tu veoma fleksibilna. stoji da u teretane ide gomila retarda koji naprave od sebe šifonjere bez definicije, ali ima i onih drugih. lično idem u teretanu zbog atmosfere koja tamo vlada, mnogo mi je lakše da vežbam nego sam na gajbi. inače 193 cm i 90 kg pre skijanja, al sam tamo smršao.. nemam vagu na gajbi, al cenim da sam oko 87 trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 lično idem u teretanu zbog atmosfere koja tamo vlada, mnogo mi je lak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Aj' kachite slike sa nekim nenormalnim facama, pozama... slichne gluposti, sada gledam ortakove slike i vrishtim, ja tju kachiti...kasnije kada se malo probije led lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts