MiGsa Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 uf, hejteri.. ← ja hejter nisam... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Djape, kakva ti je ovo kaciga??? :)))) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ...darijan tjuti... da ono nije bilo retorichko pitanje? lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) ^ samo opushteno Edited March 6, 2006 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ^ja sam za ostalo mi je josh par stvari shto bih rado rekao... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ajde ← opa... provalio nas je a to je trebalo da bude iznenadjenje... pa... gde bi ti hteo? i koliko je to daleko? lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ne može paraćin, može aspen ivan +1, naravno kali, daj onu sliku gde se gubim na muziku, odlična je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 pokupicu slike ovih dana - alena mi je poslala samo par slika sa najvecim bajom kad skupim sve fotke sprzhicu ih na cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ako postavim sliku sa devojkom ocete nastaviti da me smarate? ← jel dobra picka? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 jel dobra picka? ← pa pazi, o ukusima se ne raspravlja. znaci da li je lepa ili nije to ne mogu da kazem jer to nije univerzalno. recimo, meni i dosta ljudi koje znam je lepa, sto ne mora da budem nekom. ali ono sto mogu da kazem je da je manekenka, plesacica, mrsava, savrseno gradjena, onako kako ja volim tako da je to to... imam stotinjak njenih slika na netu ali cisto da me ne smarate za gej ovo ono postavicu sliku kako se ljubim sa njom na aerodromu pre nego sto sam dosao ovde... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ja i cura na aerodromu kad sam odlazio... imam par slika sa njom i milion slika nje same u svakakvim pozama :P ali eto... cisto da me ne smarate vise » Click to show Spoiler - click again to hide... « ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Shto se branish jasan mi nisi :) ako je tebi dobra seva ti paja Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Даријане, лепа ти је девојка. дај ми њену адресу да је занимам док си ти у печалби. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 E jbg ljudi preterujete... @ darijan lepa ti je devojka ali ne znam zashto si kachio tu sliku O.o vash intimni trenutak verujem ne sluzhi za dokazivanje tvoje sexualne orijentacije... ali netju ja naravno da ti drzhim lekciju, mislim da je vetjina pod onim "gay" mislila "peshko/zhenskast" ... tako da dok ne okachish sliku sebe kako dizhesh 80kg iz bencha u serijama... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Ne vidi se bash najbolje , ali verujem da je dobra , takvi likovi ko darijan uvek imaju do jaja pizze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 u, nemoj 80, mnogo je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 u, nemoj 80, mnogo je! ← aj za njega tjemo dve kisele lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 ja i cura na aerodromu kad sam odlazio... imam par slika sa njom i milion slika nje same u svakakvim pozama :P ali eto... cisto da me ne smarate vise » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← brate. koliko mi e penala sada palo napamet. pun kurac. al svi su ultrahejt. te stoga. cune. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 brate starbace. bila e ironia ;p. pfpf. dobro e sto se vidi koliko e dobra. hteo e da nam pokaze da mu e brada "pocela". bravo. sjajno. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 па ако је њему добра онда је добра у ширем смислу. да ли је добра нама је ирелевантно, јер нисмо у том возу. по мени је добра, знам да проценим, матори покварењак... иначе, Даријане, Терион је у праву, нису мислили да си стварно футач, него оно, делујеш малко женскасто, метро, позерски, како год... није у реду да девојку качиш на интернет из таквих разлога. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Sad kad ribitj sazna da je okachena na net ima darijan da dobije pedalu... :))))))) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 jaaoo, jel ona to plakala sto si joj otiso u amerikI? : )))) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) Sad kad ribitj sazna da je okachena na net ima darijan da dobije pedalu... :))))))) ← A onda cete vi da je teshite. Daj bre Darijane tu adresu. Edited March 7, 2006 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) Koji ste zlikovci, ostavite dechka na miru. Edited March 7, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts