WickedWitchOfTheWest Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ju a kako se to racuna? o.O ← aj kad saznate i meni javite... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ju a kako se to racuna? o.O ← E to ne mogu da ti kazhem Mislim logichno je ako si sa nekim vishe od 6 meseci da ga volish i sl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Mislim logichno je ako si sa nekim vishe od 6 meseci da ga volish i sl... eh eh : )) mrzi me sad da otvaram nov topic o tome 'volish i sl' al dobro, bar je lag dobio svoj odgovor : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 jeste se vi jebali? ← ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 psycho brate shta ti je rekla keva ? sad spavash u parku na klupama a ? ← jbt shta da mi kaze, nemam 2 godine... Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ko ja sasvim totalno savim.... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Sutra 11 meseci...pa ti izrachhunaj... Rekao si...Kako se ti svega setjash Vizantijska faca???Objasni... Andjela... ← prelistaj bilo koju knjigu o freskama ili umetnosti vizantije i pogledaj kojeg su oblika face zhena. Npr freska carice Jelene It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Oybiljno, izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 stratore ova slika medju zastavama ti je najpro :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 prelistaj bilo koju knjigu o freskama ili umetnosti vizantije i pogledaj kojeg su oblika face zhena. Npr freska carice Jelene ← Sorry... Pogreshno sam postavila pitanje...Znam kako su slikane na ikonama...Mislila sam shta si mislio pod tom konstatacijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 OOO STATORE .. koji si kershme batice sad si me totalno odushevio jes da je palo malo peglanje al nema veze ;) ova sa zastavama ti je najprofi .. to da shaljesh ubudece ribicama preko neta ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Sad ce zwer da bude ljubomoran sto se stator slikao pored EU zastave :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 jbt shta da mi kaze, nemam 2 godine... ← lopove narkomane krades da bi se drogiro.... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ahahahaahahahahahah, ubijate me!!! Stator, Pertu i Voodoo two tumbs up! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ko ja sasvim totalno savim.... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← i ko ce posle ovoga moci da puca u njega? Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 i ko ce posle ovoga moci da puca u njega? ← .o/ lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ko ja sasvim totalno savim.... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Ne mogu da verujem da je to isti čovek od koga sam onomad uz'o Suseta ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Stator UBICA!! najjači si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Jebote, Statore, ja sam tebe zamishljao kao nekog geek-a sa cvikama i smeshnom frizuricom, al' ovo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ma pao mu sistem... statore, odlichan si, josh samo da prestanesh da se bavish linuksom. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ladno se stator zenio a nije nikoga zvao na svadbu :/ There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 E to ne mogu da ti kazhem Mislim logichno je ako si sa nekim vishe od 6 meseci da ga volish i sl... ← Au sestro u kom ti svetu zivis. Svaka tebi cast ako tako brzo zavolis. Samo nemoj da se opeces... ;))) V Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 torsta tebra, i mene si zajebao :D btw nisam znao da imash tako lepe plave ochi ;) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 kenzo © uskoro. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) stratore ova slika medju zastavama ti je najpro :) ← OOO STATORE .. koji si kershme batice sad si me totalno odushevio jes da je palo malo peglanje al nema veze ;) ova sa zastavama ti je najprofi .. to da shaljesh ubudece ribicama preko neta ;) ← Sad ce zwer da bude ljubomoran sto se stator slikao pored EU zastave :) ← ahahahaahahahahahah, ubijate me!!! Stator, Pertu i Voodoo two tumbs up! ← i ko ce posle ovoga moci da puca u njega? ← .o/ ← Ne mogu da verujem da je to isti čovek od koga sam onomad uz'o Suseta ;))) ← Stator UBICA!! najjači si ← Jebote, Statore, ja sam tebe zamishljao kao nekog geek-a sa cvikama i smeshnom frizuricom, al' ovo ... ← ma pao mu sistem... statore, odlichan si, josh samo da prestanesh da se bavish linuksom. ← ladno se stator zenio a nije nikoga zvao na svadbu :/ ← torsta tebra, i mene si zajebao :D btw nisam znao da imash tako lepe plave ochi ;) ← Jujuju nisam bas ovako nesto ocekivao :) 'fala 'fala :) Aj sada neka neko kaze da odelo ne cini coveka :) PS: sta je quotom??? Edited March 2, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts