Nemesis Enforcer Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) Pa ima ih mnogo, izabrao sam one koje su zanimljive. A i porasla mi kosa malo od tada... :) Pa bilo je chudno, nije da nije. I nije da mi nije bilo zao, ali sam stvarno chvrsto odluchio. I sad ne znam dal znate za one priche ljudi kojima odseku na primer ruku, a onda ih ona zasvrbi. E tako ih nekako josh uvek osetjam. BTW, rasta sam ja i dalje, u dushi :) Edited February 9, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 :))) (e si sacuvao dredove?) jednog dana... da se popushe ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 do jaja =)) inache sedma slika FTW Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) Vidim umalo si suzu pustio, bas ti stalo do dredova :) :))) Joj brate, dok ih ne uradish ne mozes da znash. Mnogo se vezesh za njih. Ne bih mogao ni da ih isechem da mi ih ortak koji ih je pravio nije odsekao... (e si sacuvao dredove?) jednog dana... da se popushe Sachuvao sam ih :) Dok ih nisam video na gomili nisam ni znao koliko su dobri. Dva sam poklonio ovom drugaru da ih stavi na svoje. Inache mogao bih da ih prodam za lepu lovu, ili da ih nadogradim jednog dana. Ali ne verujem. Ql je i ovako, uvek tje biti tu... izabrao si the best sem ove poslednje na kojoj uopshte ne lichish na sebe nego na jednog ortaka iz moje bivshe gim. Ja odvalio da lichim na Crnog (Branislav Lechitj) iz Sivog doma... Ovi pocrkashe :) Pustitju je sad malo, verovatno i bradicu... Edited February 9, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ih ortak koji ih je pravio nije odsekao... 1.Sachuvao sam ih :) Dok ih nisam video na gomili nisam ni znao koliko su dobri. Dva sam poklonio ovom drugaru da ih stavi na svoje. Inache mogao bih da ih prodam za lepu lovu, ili da ih nadogradim jednog dana. Ali ne verujem. Ql je i ovako, uvek tje biti tu... Pustitju je sad malo, verovatno i bradicu... ← kekek 1.gotivan je to trip... :)) zadrzi ih, pa posle... deci svojoj pokazujesh... vidite deco... vi u sebi imate rastafarijanke krvi lupash kontru a ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) Pa ja sam malo chudan lik, priznajem. Ali nemoj da pomislish da sam u fazonu da bih to radio tek tako. Znash koliko je truda ulozeno u njih, koliko heklanja? Velika je promena... Inache imao sam dugu kosu pre toga... samo nekako to nije to kada nema onog tvog napred-nazad kliktanja =) Da znash :) Zato shto ima mnogo slika, a i Sasha ima profy fotoaparat paparazzo, 14 slika u sharzeru, pa su mnoge slike jako povezane. Neke bitne nisam okachio, ali znash koji je fazon kad imash tri, chetiri slike, od kojih mozesh da napravish filmitj jer su po redu... Edited February 9, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Najaci je onaj lik u pozadini sa tastaturom :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Najaci je onaj lik u pozadini sa tastaturom :) ← Bravo brate :) Meda je qler totalni, ovamo emocije, ovo, ono, on ladno cepa Crimsonland :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 SATAN je kolatchitj! @Pesma - haha, ladno si sa Jessy, sigurno i tebe znam odnegde :P oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ja, malko se plezim. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ortak i ja :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← to se u bg-u zove ortak? juuu ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 qzmoooo, jeboteee!!!! ladno sam dio u 3pu da me Dusha i ti lozite :))))) a ti stvarno lavtje! ma ne verujem dok ne vidim svojim ocima, to ne ona, ona, pizda mu materina... montaza!!! :))) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 @Nemesis...extra slike :))) evo jedne slike sto sam slikao na topchideru kad su bili skazi i psaras...mislim nema mene ali slika je toliko extra zbog lika sto stoji u sredini dole...koliko sam se ukenjao kad sam prvi put video:))) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 aaaaa lol ne prestajem da se smejem koliko je dobro aaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 vaistinu vrh slika :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 necu moci mirno da spavam posle ep1c-ove slike postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) SATAN je kolatchitj! @Pesma - haha, ladno si sa Jessy, sigurno i tebe znam odnegde :P Hm.. ne znam sta si htela reci pod tim "sa dzesi", ali nismo zajedno, nego je ortakinja... hahha Odakle ti nju znas? Mozda znas i mene... : Edited February 10, 2006 by Pesma-mrtve-dece Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ep1c šta ložiš kada si to ti na slici :P btw lik je totalno prso :) @kruko slika n1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 lepo ti stoje ove beneton boje..// ← zar ne deluje veselo ? lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) It can be only trance! ← » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited February 10, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 zebro... plashish me ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ep1c šta ložiš kada si to ti na slici :P ← pssssst...dont tell anyone... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Pesmo licis na zlajonju, i to mnogo =) ili on lici na tebe? :) ← super sad... (: mozda se i ona devojka... (hm... zaboravih nik... u glavi mi :debela pozerka) zajebe i pomisli da sam ja zlajonja.... ili to bese necija druga vagina? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 osvestice se kad je secnesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 (hm... zaboravih nik... u glavi mi :debela pozerka) nemoj ti tako o nashem zwerku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts