dandzha Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 ljuti se na zlajonju, iz lichnih razloga... zaboravite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Kao otkačeni profesor? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Ako je toliko mala da se ne vidi od tibe, e onda vala... Ba Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Kad ne mzes da vidis onu stvar od stomaka. ← dobro je, nisam debeo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Na granici sam, ne valja :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Vidis, nisam o tome razmisljao...sad mi pade napamet da moja definicija ne valja. Sta ako imas malu patku? ← pa ne valja ti zato shto ima mnogo rupa: ispod velikog brega najbolji kukuruz raste (po Drashku 11-41) shto povlachi da ti je onda mozesh da vidish patku iako imash ogromu stomachinu :) mozda je prava definicija ona kao za ribe sa velikim sisama .. znachi debeo je onaj koji kad ulazi prvo udje maksto pa onda on =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 mozda je prava definicija ona kao za ribe sa velikim sisama .. znachi debeo je onaj koji kad ulazi prvo udje maksto pa onda on =) ← uf, i'm lucky these days, i po ovoj definiciji nisam debeo al' ipak moram da smrsham :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 pa to zavisi od tebe .. od tvoje konstitucije .. ja ih delim na: 1) mozesh da ih nosish u rukama 2) mozesh da ih drzish uza zid u rukama 3) teshke su ti i kad te jashu hahaha, kraljevski dodushe, moracu da ti verujem za jahanje jer nemam u tome iskustva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 (edited) ^^Znachi ja josh nisam debeo [edit]kada ste uspeli ovoliko da postujete??![/edit] Edited February 1, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 spameri najgore vrste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 mislim da je najbolje reshenje da ti nama lepo spustish -XX postova zbog ovog spama, al' da nam ostavish ove poruke :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Kad ne mzes da vidis onu stvar od stomaka. ← Kao otkačeni profesor? ← Sad se setih scene iz filma kada je smršao,pogledao u gaće i krenuo da skače jer prvi put može da vidi svoj "pimpek" [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Vidis, nisam o tome razmisljao...sad mi pade napamet da moja definicija ne valja. Sta ako imas malu patku? ← dosta dug post ali ga vredi procitati Otvoreno pismo prosechnom kurcu: Ugh. I don Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 KOJI TEKST ROFMAO umro sam =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 text je odlichan ne volim ni debeljuce, ni mrshave skroz... mada mi mrshave manje smetaju. volim kad imam za neshto da u'vatim, i kad ima dovoljnu kilazhu da osetish inerciju ponekad... ali i kad ima koju kilu vishka (bukvalno koju kilu a ne kao neki shto misle na 100-kilashice) volim da je to zategnuto. toliko o tome shta volim, nisu bash cheste takve ali kompromisi su tu ;] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ne volim ni debeljuce, ni mrshave skroz... mada mi mrshave manje smetaju. volim kad imam za neshto da u'vatim, i kad ima dovoljnu kilazhu da osetish inerciju ponekad... ali i kad ima koju kilu vishka (bukvalno koju kilu a ne kao neki shto misle na 100-kilashice) volim da je to zategnuto. toliko o tome shta volim, nisu bash cheste takve ali kompromisi su tu ;] ← izvini dechko jel si ti narkoman =) ili imash podvojenu lichnost =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 izvini dechko jel si ti narkoman =) ili imash podvojenu lichnost =) ← que? shta nije jasno spreman sam da objasnim i pojasnim kolko je u mojoj motji Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 pa prochitaj txt ponovo da vidish koliko tu kontradiktornosti ima =) mozda je bolje da si rekao da si gej pa da sve razumem nhf ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Na granici sam, ne valja :) Shta, mali ti je? Ramirez... da sam na tvom mestu.. ja bih se zapitao... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 text je odlichan ne volim ni debeljuce, ni mrshave skroz... mada mi mrshave manje smetaju. volim kad imam za neshto da u'vatim, i kad ima dovoljnu kilazhu da osetish inerciju ponekad... ali i kad ima koju kilu vishka (bukvalno koju kilu a ne kao neki shto misle na 100-kilashice) volim da je to zategnuto. toliko o tome shta volim, nisu bash cheste takve ali kompromisi su tu ;] ← fakat 1- ne volim debeljuce, ni mrshave... ostaje sredina. -nota: kad nemam tu sredinu pre tju se okrenuti mrshavijoj. -nota2: pod sredinom podrazumevam da nije debela ni mrshava, shto znachi da ima malo mesa na sebi... primer Andjelina (nije mrshava ni debela ali lako mozhesh da je uhvatish ponegde:). fakat 2- lepo sam napomenuo da ima koju kilu vishka (bukvalno, shto znachi da se to primetjuje samo ako si u krevetu sa njom i bash zagledash i na vagi naravno) a ne da joj tepam da ima koju kilu vishka a u stvari je tenk. pa prochitaj txt ponovo da vidish koliko tu kontradiktornosti ima =) mozda je bolje da si rekao da si gej pa da sve razumem nhf ;) ← jel sad jasnije? i daleko sam od geja :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 tishina big mazi Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 And Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 And Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Vidim da ima mojih istomishljenika na phorumu! Nedajmo da nas Andzi smori! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 kruko, retarde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts