Jump to content

Debele devojke ili mrshave?

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vidis, nisam o tome razmisljao...sad mi pade napamet da moja definicija ne valja. Sta ako imas malu patku?

pa ne valja ti zato shto ima mnogo rupa:

ispod velikog brega najbolji kukuruz raste (po Drashku 11-41)

shto povlachi da ti je onda mozesh da vidish patku iako imash ogromu stomachinu :)

mozda je prava definicija ona kao za ribe sa velikim sisama .. znachi debeo je onaj koji kad ulazi prvo udje maksto pa onda on =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

text je odlichan [:D]

ne volim ni debeljuce, ni mrshave skroz... mada mi mrshave manje smetaju. volim kad imam za neshto da u'vatim, i kad ima dovoljnu kilazhu da osetish inerciju ponekad... ali i kad ima koju kilu vishka (bukvalno koju kilu a ne kao neki shto misle na 100-kilashice) volim da je to zategnuto. toliko o tome shta volim, nisu bash cheste takve ali kompromisi su tu ;]

ne volim ni debeljuce, ni mrshave skroz... mada mi mrshave manje smetaju. volim kad imam za neshto da u'vatim, i kad ima dovoljnu kilazhu da osetish inerciju ponekad... ali i kad ima koju kilu vishka (bukvalno koju kilu a ne kao neki shto misle na 100-kilashice) volim da je to zategnuto. toliko o tome shta volim, nisu bash cheste takve ali kompromisi su tu ;]

izvini dechko jel si ti narkoman =)

ili imash podvojenu lichnost =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

text je odlichan  [:D]

fakat 1- ne volim debeljuce, ni mrshave... ostaje sredina.

-nota: kad nemam tu sredinu pre tju se okrenuti mrshavijoj.

-nota2: pod sredinom podrazumevam da nije debela ni mrshava, shto znachi da ima malo mesa na sebi... primer Andjelina (nije mrshava ni debela ali lako mozhesh da je uhvatish ponegde:).

fakat 2- lepo sam napomenuo da ima koju kilu vishka (bukvalno, shto znachi da se to primetjuje samo ako si u krevetu sa njom i bash zagledash i na vagi naravno) a ne da joj tepam da ima koju kilu vishka a u stvari je tenk.

pa prochitaj txt ponovo da vidish koliko tu kontradiktornosti ima =)

mozda je bolje da si rekao da si gej pa da sve razumem [roflmao]

nhf ;)

jel sad jasnije? [:)]

i daleko sam od geja :>