MaudDib Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 u extra su tike , prave da se foliras po ulici :) ← jeste pa da ti neko skine .. pogotovo tu kod tebe =p Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Ako hocesh kvalitetne patike uzmi addidas a ako hocesh lepe uzmi Nike ← lacoste ne znam, meni je uvek adidas bio najbolja sportska marka, samo sto na nasem trzistu nema tih stvari sto se meni svidja :) bar ne u NS-u Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) ,Jan 29 2006, 09:28]jbt gledam tekmu pre neki dan, african cup, ne znam ko je igrao tachno, ali i na jednoj i na drugoj klupi svi igrachi bosi, tek kad padne zamena lik oblachi kopachke =))) kuku =)) ← Koce po onoj vrucini da nosi patike:) Edited January 29, 2006 by Ice Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Sandale ftw!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 baxuze, mislis velicina? :D p btw dojaja su kopacke, malo su zasrali samo oko jezika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 jeste pa da ti neko skine .. pogotovo tu kod tebe =p ← meni neko da otme patike ? [shock] [AWM] [rocket] Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) samo najk... ← ahahahah TI igras fudbal? odo da umrem :P [edit] inace...ODVRATNE su!!! [/edit] Edited January 29, 2006 by mjau_ Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) u extra su tike , prave da se foliras po ulici Edited January 29, 2006 by juicer. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 posedovao bi ih ;) a koja je cena? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 jbt gledam tekmu pre neki dan, african cup, ne znam ko je igrao tachno, ali i na jednoj i na drugoj klupi svi igrachi bosi, tek kad padne zamena lik oblachi kopachke =))) kuku =)) ← kapiram da se ovo savija i da je vitko uprkos tome sto izgleda kao plastika,ali mi nije jasno kako noga u ovome dishe tokom 90 minuta trcanja. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 O cemu pricate ? WTF. o jebenim adidas kopackama dal su savitljive , dal dise noga, dal bi ih nosili. alooooo Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 29, 2006 Author Report Share Posted January 29, 2006 (edited) Ljudi, esam ja lud ili corav, ili je u unutrasnjem delu kopacke jasno izrazen shav po kojem se vidi da je to koza... Sumnjam da bi takve tike pravili od plastike... Edited January 29, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 jeste da lepo izgledaju ali kako je igrati u njima znate osecaj i te stvari a ove neke lakovane kao sandal cipelice . zasto zidan od pocetka karijere nosi samo predatorke zamislite se? Ali pak nema sumnje da ce ih bekam sigurno nositi kad vec nezna da igra makar da lepo izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 moje poslednje kopacke su bile predatorke :) placene 250 dem (tada)... smrc smrc... steta sto nisam stigao ni da ih razgazim kako treba :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 plavo bele!!^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Nemojte uopste da vas zavarava to sto izgledaju ko lakovane,nosio sam ja Nike R9 koje isto izgledaju fensi,najlakse kope dosad i tako to,jednostavno dobra kopacka je dobra kopacka,samo sto nekom vise odgovara ova,nekom ona...i tako...inace ja najvise preferiram ove www.12ma.cn/pic/20040905/Predator_old_5.jpg a one sto je Igz spomenuo,njih nije Bekam nosio,trenutno ih furaju Roben,Sise i jos neki,i opasno se razmisljam da trazim od kluba ove kope ili opet ove bele koje znam da su proverene :))) ovaj model je izuzetno lep,mada se meni najvise svidja u svetlo sivoj varijanti,kope su mega,nosio sam ih jednom,pozajmio mi ortak da probam... http://www.soccerroom.trendroom.de/222.jpg Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 (edited) Lepe su ispale kopacke na slici (ovde prve) kopacke nisu presudne u fudbalu. Edited January 30, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Sto se udobnosti tice niko ne moze da se meri sa nike-om...a ove adidasove...hmmmm...prednji deo mi lici na cipelke, ne svidzaju mi se :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Eh.. kad bi postojali ovakvi modeli a da nisu kopačke.. Tačno bih kupio svaki model, pa čak i zelene da uveče u gradu sijam na 20m :))) Mada.. Rbk owns! Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Pa nisu kopacle toliko udobne da mogu da se nose duze vreme po gradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 gde imaju ovete tike da se kupe da ih ukradem :) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) Nije ni trenerka upasana do grla pa su je nosili :) ← nose se i dalje Edited January 31, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Lakovane kopachke, wtf?!? Geeeeeej... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Crne deluju do jaja, ali kapiram da bi mi u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 jbg,ne moz' covek da vam dokaze da nije plastika pa bog :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts