Guest Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 grujo, kapiram da je to trebalo da pitaš u obližnjoj cvećari.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Veze nema sa temom.Ali mi je best ever bilbord. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 gotivnije zvuči na srpskom: ne znam da kuvam, pa šta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 grujo, kapiram da je to trebalo da pita Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Grafit Ja crtao grafit za 18-ti . Na shkoli je, 2x3 metra, tako neshto. Dobro, nisam bash ja crtao, Domi je (Snou^ sa foruma), ali ok. Grafit Inache, Shrek je interna stvar, znamo samo nas dvoje. Odushevila se mnogo, mnogo. Realno, jeftinije ce ti izaci, a efekat moze da bude i bolji, samo ako nacrtash neshto vama bitno. My 2 cents... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 (edited) . Edited February 5, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 i je li upalio bilbord? Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 green brate ti si moj idol :PPPP inace...barsel...bolje da se prijavis "sve za ljubav"...boli te uvo..jes da ces da ispadnes choban ali neces da puknes kintu :)))))))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 daaaj znaci ja cu da odem da precrtam to novim shrekom... looooseeeeeee sa strane moje, proporcije sve... kapiram da je to za vas vazno kako god bilo :D ali najbolje da se ne zna da sam ja crto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Veze nema sa temom.Ali mi je best ever bilbord. » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← NHF, al meni je to sranje bilbord. Mislim, ako su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 none taken. Reklama okrenuta mushkom delu potrosaca.Napravi reklamu koja ce proizvod za zene da proda mushkarcu. No nebitno.Meni je nice ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 enormno je velika :) centar se krece oko 12k jura mesechno .. + neko treba da ti odradi pripremu za shtampu shto uopshte nije naivno :) znachi troshkovi su ti: 1) Dizajn i priprema za shtampu 2) Shtampanje 3) Sam billboard Moj savet - smisli neshto drugo :) ← Brate ja sam video reklamu na brankovom mostu - 385eu (al sad nznm za koji vremenski period) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 daaaj znaci ja cu da odem da precrtam to novim shrekom... looooseeeeeee sa strane moje, proporcije sve... kapiram da je to za vas vazno kako god bilo :D ali najbolje da se ne zna da sam ja crto :D ← Bu-da-lo! Extra je graf, a sad shto mi obichnim ochima smrtnika ne vidimo to sto vi crtachi vidite, jebiga. Uglavnom, efekat je bio bolji od ocekivanog . Za`valjujem josh jedared i ovde . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Brate ja sam video reklamu na brankovom mostu - 385eu (al sad nznm za koji vremenski period) ← bato, banovo brdo =/= centar, mislim, okachi bilbord na trosharini, pa baci josh soma kinti da je odvezesh donde... 100% je jeftinije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts