mjau_ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 qrve. ← doktor?! Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 mjau... pochinjem da te obozhavam! :DDDDDDDDDDD [roflamo] Ma ja mislim da je to silovanje zhena> lik mogutje jer su vetjina skandinavki ko tri trokrilna ormana... i mushkarcima sigurno nije prijatno... :D ali i dalje ne verujem u demokratiju... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotzkann Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 pa sta, oni na Severu stalno samo piju, ko zna sta se stvarno desilo, mozda je tip video tri, a ono je bila u stvari samo jedna ("...stara baba nego pichka mlada...") :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 znam za pricu da je medicinska sestra "silovala" lika koji bio u gispanoj kadi jer je povredio kicmu , i on je posle tuzio :))) ← budala :) @topic...ceo svet je otisao u *urac a ne zene pffffff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) Moju ortakinju je decko posle 3 meseca pitao da se kresnu i ona nije htela, pa ju je on zabo i pokusao da je siluje ali je pobegla... To je bilo pre 4 dana pa je potraga za njim da mu slomimo glavu jos uvek u toku! ← ma polako djechache :D znam ja te "fine, patrijarhalno vaspitane" devojchice iz nasheg kraja pa me ne bi chudilo da j posredi neka obmana, ali opet... ne poznajem tu tvoju drugaricu pa ne mogu da sudim! inache shto se topica tiche, kruko je sve rekao... nije nasha pendula igrachka, i mi smo krhka, osetljiva bitja koja samo trazhe zagrljaj.... i kad kazhemo NE to znachi NE. edit: migsolino, editovao sam ! Edited January 31, 2006 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 . nije nasha pendola igrachka ← kaze se pendUla ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 neko bi rekao i kobas... :D Uglavnom, istina je... Ovaj svet jeste otishao u tri lepe... shargarepe... shmjc! Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 mmmm šargarepa ma ja ne znam u kom ste svi vi balonu, žene su super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 doktor?! ← kapica. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 nije ovo glup topic i nije text iz blica chisto za popunjavanje prostora nastrani. Ma nastrana ti keva A ti Kruko si mushka drolja kad bi je sachekao da zavrshi posao, samo da znash :)) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 taj si :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 nije ovo glup topic i nije text iz blica chisto za popunjavanje prostora nastrani. najbolji dokaz je mjau koja psuje kao isqsni taxista. kao shto vidite - pochelo je i kod nas. ← kush tamo :) naravno da psujem...kad na onom fakultetu nema ni jedan (mozda jedn do dva, tri... ) pravi muskarac, pa da opsuje ko covek...nego moramo mi jadne i fine kapica. ← hmmmm... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 kush tamo :) naravno da psujem...kad na onom fakultetu nema ni jedan (mozda jedn do dva, tri... ) pravi muskarac, pa da opsuje ko covek...nego moramo mi jadne i fine hmmmm... leni ti je posvetio jednu pesmu: "mr. cab driver..." :))) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 joj...pedja...bas si mi nedostajao... ZASTO TE DOBRI CIKA KOJOT NIJE GURNUO SA NEKE LITICE TAMO...SKJDFHBCWEYCBI :) hihihih:) i? jesi naucio da vozis bord?:) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Ja koliko sam iskapirao ona ne psuje jer je kocijas, vec zato sto je pozerka. Ispravite me ako gresim. :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 jok. psujem jer sam mnogo nervozna. stalno. :( Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 1.)ljudi vi zaboravljate jedno:i ja bih imao traumu da me spopadnu tri 150 kilashice sa sisama do pertli 2.)jede govna taj lik da nije hteo ne bi mu se ni digo Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 kad na onom fakultetu nema ni jedan (mozda jedn do dva, tri... ) pravi muskarac, pa da opsuje ko covek... ← o boze, ne skrnavi prave mushkarce... psuju "bshhh", to je odlika primitivne osobe, koja nema self kontrol... (na cemu cu morati licno da proradim) *ne nisu popovi i nisam houmousekshualno opredeljen... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandzha Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ma sve zene su kuchke... a mushkarci to i vole, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 jos jedna pozerka... Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ma sve zene su kuchke... a mushkarci to i vole, ne? ← o boze... tuzno je to... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandzha Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 kuchke u smislu opasne,ne zle... chitaj izmedju redova... tuzno je to shto svi misle da znaju najbolje... ...a niko nema pojma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 zhene u kuhinju.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 i dalje mislim da si pozerka... ... i da nemas pojma Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandzha Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 pitaj zlajonju da li si u pravu, pa ce ti reci da nisam... ...samo se pravim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts