Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Eto drasko je <ponovo> rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Koji ste vi lejmeri Chitao sam o tome i Drale je u pravu, no nikada, nigde nisam chuo nekoga iz moje okoline da to priznaje i da se zloupotrebljava time... tako da... ma svejedno ste lejmeri.... A Dunja je u pravu :D (Dunju za predcednika!:P) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 е, да... такође је нелогично да Србин своју географску одредницу ставља испред националне. тако да Србијанац, као и Босанац, Црногорац и остали, за себе увек каже да је Србин, а тек кад се нађе са осталим Србима са других простора, ове уже одреднице имају смисла. зато је Србијанцима стран и рогобатан тај назив, јер га користе само Срби ван Србије за Србе у Србији. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ignise, svaka ti je zlatna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 pozlatila ti se tastatura (pa je prodao i zaradio neki kesh:) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 A da vi lepo pustite dechka da pishe srbijanac, ono tolerancija i to. Ali ako neshto napljuje Srbiju sluchajno, odma secte ushi A ko je u pravu nije bitno. Bitno je da se ljudi prcaju. I satje referendum, pa ako se odcepe okej, ako se ne otcepe, okej... Ne koriste samo crnogorci to "srbijanski", ali u vetjini oni, shto jako nervira moje Srbe. Ima ona stvar "Jelek, anterija i opanci, po tome se znaju Srbijanci" :) A normalno je hejtovati politichare koji sve ovo koriste i to. I uopshte netju da ulazim u politichka prepucavanja (gistro:) I za kraj jedan grafit iz Herceg Novog pre izbora na kojima je pobedio Milo: "Momo je brkata pichka" :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Hohoho Ti direktni grafiti su najjači, jebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Taj rad :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 mislim da su se Sheyn kvalitetno posrali u usta ← Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Au shta ti rekla :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ама шта вам није јасно, јееееботе... ако си Србијанац, не значи да ниси Србин. исто важи и за Црногорца, Босанца... србијански језик не постоји, већ само српски (или срБски, како га неки крсте, али у то не бих улазио сад). сви Срби говоре српски, остало су наречја. србијанско је само одредница за српско из Србије, као што је црногорско одредница за српско из Црне Горе... зар није смешно да Србин из Босне зове људе у Србији Србима. шта је онда он? то је као што ми из Београда не зовемо људе из Аранђеловца Срби, јер смо сви Срби, већ их зовемо Шумадинци, Новосађане зовемо Војвођани, Бањалучане Босанци, Подгоричане Црногорци... то су ГЕОГРАФСКЕ, уже одреднице. 'ајде реците да сте разумели, да пређемо на мени занимљивију тему, о разлици (ако је има) између срПског и срБског. ← Evo ja citiram čisto da ima ovog objašnjenja i na drugoj strani. JEBOTE, da li vi ljudi čitate išta osim prethodnog posta pre nego što šaljete svoj odgovor. Ignis, Per tu (manje-više) i ja smo ovo objašnjenje prežvakali bar 10 puta u ovoj temi, ali ne vredi, opet se javi neki car koji ponovo postavi isto glupo pitanje! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) E sad, da pređemo na "srBski". Po meni je ovo čista glupost iz sledećih razloga: Ovo je poslednjih godina lansirala fašistička organizacija Obraz. Oni smatraju da je pridev srPski proizvod neke belosvetske zavere da se uništi ime Srba, pa eto započeše od slova B. Ovo nije moj zaključak već sam to tako čuo na TV-u od nekog maga iz Obraza, i čak pročitao na nekom njihovom plakatu ili pamfletu, ne sećam se. Šta reći - CAREVI! Potpuno je očigledno da se radi o... ...sad nastupa Dunjica koja kaže: -JEDNAČENJU SUGLASNIKA PO ZVUČNOSTI! A mi kažemo: -TO LAVICE! Dakle, za razliku od "srbijanski", srBski je potpuna glupost. Edited January 25, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 E sad, da pređemo na "srBski". Po meni je ovo čista glupost iz sledećih razloga: Ovo je poslednjih godina lansirala fa Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 kao shto rekoh Dunju za precednika! Ma i dalje ste lejmeri shto se smarate sa tim ... kwahm glupostima Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) ← ...sad nastupa Dunjica koja kaže: ← Srećice, mojne me falsifikuješ, kad citiraš - citiraj, ali stvarno. Edited January 25, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Prichash sam sa sobom !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 navat'o se zmajeva ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 alo, sheyn, lakše malo sa tim fašističkim simbolima na forumu! ...a sad se svi izgrlite i izljubite i da nastavimo da se volimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 primirje s moje strane ! Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 LOL 4 Ignis: skapirao sam sta si hteo reci :) samo i dalje mi se ne svidja vechita teznja ljudi da se dele... a za srpski i srbski , nemam komentara... uzaludna posla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) Ma , ko da je bitno. Ps. Sheyn-carica si Edited January 25, 2006 by System Of A Down Girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 kissitj :* :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Izdali ste hejt :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Zene ne mogu da budu u pravu ....!!"NIKADA" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Nisam skontao ko se sa kim fajtao? Kakav hejt, kakvo pirmirije šta pričate vi? Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts