Doolio Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 slikar or bust, tj ako prsnem za to, onda mogu da budem nesto tipa recepcioner, tako da must succeed:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Veshtac po zanimanju ,chitam sudbinu i skidam crnu magiju ... ← Kolega znachi... :o) @topic Bespotrebno izgubila 4 godine u trgovachkoj... Upisala filoloshki, ispodavala neke ispite, ali mi bio smor da se cimam dalje, pa mi je ostalo "par" komada do kraja koje mozda dam jednog dana... Trenutno radim u igraoni, dok sa jednim od kucnih patuljaka skupljam pare da krenemo nas "biznis" (wireless ili igraona, videcemo).... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ako zavrshim arhitekturu tj ako upisem 4(master godinu) trebalo bi da probam da upisem Likovnu akademiju. medjutim ne'am pojma. sve u svemu mix Frank Garry und Olje Ivanicki ^_^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) Graphic Designer, trenutno radim u advertajzing agenciji "millennium", vec duze vremena spremam izlozbu svojih grafika i digitalnih printova, prilicno sam zadovoljan svojim poslom...za sada ;) Edited January 19, 2006 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Radim u SGYB-i :) u odeljenju Strategy & Marketing u Product Development timu... Dok se ja pitam fax necu upisati, naravno dok se ja budem pitao ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Srednja shkola - vazduhoplovni saobracajni tehnichar Visha shkola - dip. ekonomista Poslovi na kojima sam radio - dtp dizajner, 3D i video dizajner, marketing menadzer, mediaplaner, PR menadzer, art direktor, tehnichki direktor i content direktor. Trenutno zvanje - Content direktor Opis posla - sve shto je vezano za produkciju audio-vizuelnog materijala na modernim nosiocima reklame Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ostao mi je jos koji mesec da zavrsim gimnaziju,pa verovatno palim na pravo ili neke politicke nauke[;)] to mi se uvek svidjalo,a i jedan od najvaznijih uzroka bio je i test profesionalne orijentacije na kojem mi je izbila najvisa opredeljenost za pravo i politicke nauke,a posto mi je keva pravnik , cale ceo zivot isto pravo i politika odlucio sam i ja da krenem njihovim putem naravno kasnije bih voleo da zavrsim to isto pravo , otvorim neku advokatsku kucu,agenciju i krenem da stvaram ili krenem caletovim putem i bacim se u te politicke vode naravno ovo je za mene neka zadovoljavajuca verzija moje buducnosti koja vodi putem jaceg otpora,a naravno tu je i ona alternativa.tj laksi otpor tipa upisi mendzment ( mozda industrijski,jer sam cuo a i video kakav je to fax) i onda trazi negde posao ili pali u inostranstvo i naravno nezaobilazna verzija , koju fura moj stariji brat : privatni fax BK , a kasnije cemo se snaci verovatno inostranstvo Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Veshtac po zanimanju ,chitam sudbinu i skidam crnu magiju ... ← A jel leči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nop ,moja filozofija je"Bolje sprechiti nego lechiti ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) srednja elektrotehnicka u pragu, posle toga - ekonomski faks: informatika i primena informatike u industriskoj politici, posle toga - ololol imas dinar e?!? posao-> it security admin (for ibm outsourcing) realno nemam profesiju, mozda cu je dobiti kad zavrsim faks ... pa cu onda da editujem ;p Edited January 19, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Studiram knji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Trenutno na prekretnici, gledam da li cu morati PONOVO da idem 2 godine u srednju shkolu, ili cu nekako zajebati ove francuze da mi daju diplomu .. Jebem ti birokratsku drzhavu Ako uspem da izvuchem diplomu, palim na shkolovanje za pilota u vrshac. Na leto idem tamo da vidim lezhi li mi to, pa ako ne, gledacu da zapucam na neki fax .. 'Teo sam na Sorbonu, ali kazhu da je mnogo zajebana, da se 60% ljudi iz prve ne nadje u drugoj .. Pa se premishljam .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Trenutno treća godina gimnazije ''Isidora Sekulić'' a posle nuklearna fizika+ magistrat pa ćemo da vidimo, ili Vinča ili inostranstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) Trenutno treća godina gimnazije ''Isidora Sekulić'' a posle nuklearna fizika+ magistrat pa ćemo da vidimo, ili Vinča ili inostranstvo Edited January 19, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 nuklearna fizika ... auuu zvuci gadno :P ← Verovatno i jeste. Videću, pa ću te obavestiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 ostao mi je jos koji mesec da zavrsim gimnaziju,pa verovatno palim na pravo ili neke politicke nauke[;)] ← to prijatelju,ta ti valja,pici na politicke,kad dobijem vlast(i to apsolutnu) mozda te postavim za ministra Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Trenutno na prekretnici, gledam da li cu morati PONOVO da idem 2 godine u srednju shkolu, ili cu nekako zajebati ove francuze da mi daju diplomu .. Jebem ti birokratsku drzhavu Ako uspem da izvuchem diplomu, palim na shkolovanje za pilota u vrshac. Na leto idem tamo da vidim lezhi li mi to, pa ako ne, gledacu da zapucam na neki fax .. 'Teo sam na Sorbonu, ali kazhu da je mnogo zajebana, da se 60% ljudi iz prve ne nadje u drugoj .. Pa se premishljam .. ← Dodji kod chiche :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 brate... ove vagine nisu normalne... sve neke nauke... moja devojka upisuje sad astrofiziku... ccc.. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 kinezi ce rulati svetom... i to za manje od 100 god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Dokazivanje brate. A i realno, one ce rulati svetom za jedno 100 godina. Sreca pa cu biti mrtav dotle =) ← tek cemo onda videti shta je pakao reke krvi .. sve se uklapa Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 a posle nuklearna fizika+ ekstra. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) briši Edited January 19, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 mashinac, kontam da cu se uvaliti enshto privatno, za pochetak kod caleta dok se malo en ispeceh zanat, a posle ...hehehe. btw.ako sve propadne valjda ce me pertu zaposliti u igraonici;) ← Ma nema potrebe, posla za masince ima kolko oces. Jos samo kad bi nas i platili bar priblizno :) Jebote gde god sam radio gledali su nas tipa "glupi masinac" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Dodji kod chiche :))) ← See ya soon ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) nuklearna fizika ... auuu zvuci gadno :P ← ekstra. ← Da, zato Edited January 19, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts