watch:. Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Moram da pitam posto sam cuo neke glasine da se kgb raspao?Da zato nisu ucestvovali na turniru pa bih molio da mi neko kaze jel to tacno ili samo neke glupe glasine?:P Poz svima od mene koji me znaju Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Istina je ... za sada je tako ... toliko mogu da kazhem ... die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Без коментара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 KGB ce igrati u okviru bugarskog multigaming klana Man1a.Spreadingdeath, novi menadzer im je Alkazar. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Biza otisho u budiste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Evo i ja da se oglasim... Istina je da za sada ne igramo nista i moguce da necemo ni igrati. Razlog tome je sto se ceka batin(mali zen) potpuni oporavak. S obzirom da je tek pre 6 dana izasao iz bolnice :(((( to moze da potraje. Kada se definitvno sazna oglasicemo se ovde ne brinite, ali za sada ne verujte u sve sto cujete :D poz cu !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 sta mu je bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 zjv ? pa ne mora ti pricati svoj privatni zivot ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ima problema sa zdravljem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 sad mi krivo :/ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valtasar Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Alkohol je stetan po mladi organizam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Valtasare nije ti post na mestu uopste, dace Bog da se Bata oporavi a nadam se i da ce KGB nastaviti da igra, stvarno bi bilo jako lose da KGB-a nema (tesko mi je da u to poverujem). Poz svima Roka Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ma svima vam je krivo,znam... kao sto bi vam bilo krivo i da mi,i jos neki dobri klanovi prestanemo da igramo takav je smor imati vece sanse za pariz,singapur itd tako da,ne lazite da vam je krivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 naravno,nisam mislio da vam nije krivo za batu...da neki ne shvate pogresno nego za kgb Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Fitjo opet si zguto nesto:P There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 naravno,nisam mislio da vam nije krivo za batu...da neki ne shvate pogresno nego za kgb ← Nemoj da bacas sebi o5.Bitje ti dobro i bez toga Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ^ Shta je pisac hteo da kazhe ? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 a pusti ga,vidis da je decko pr0 h8er! :) @topic..steta za kgb... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Fico posto se ovo uglavnom meni pisao, mada te ne kapiram al ajde. KRIVO MI JE DA BILO KOJI KLAN PRESTANE DA IGRA, krivo bi mi bilo ne pravim uopste pitanje dal je 4GL, KGB, FP ili bilo koji manje uspesniji klan. Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Raspao se pa shta... nije kraj svemu... mozemo i bez njih... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 jbg, bio je dobark klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 zjv ? pa ne mora ti pricati svoj privatni zivot ... ← pa i ja bih imao probelma sa zdravljem da se zracim monitorom ko on ........ Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ^ debil... I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 pa i ja bih imao probelma sa zdravljem da se zracim monitorom ko on ........ ← meni nije jasno zsto lupte svi kada nemate pojma o chemu se radi ... njegovo stanje nema nikakve veze sa monitorom, igraonicom,cs-om ... ako ne znate o cemu se radi iskulirajte sa daljim komentarima ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziggy- Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 a ja budala ___________________________________________________ < 4gl > ziggy. 4k <3 2Pac Tupac Amaru Shakur Makaveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts