Nykolla Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 cekirajte link za vest koju sam malopre procitao na B92 ladno su nasli neke devojcice kako zive u sahti! U sta se pretvara ovo nase drustvo... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ne znam ja sam speechless Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Stvarnost je uvek zadivljujutje surova.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 pa ciklotronci su i pricali sa tim likovima sto zive u sahtovima!!! Naime, oni su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 U sta se pretvara nase drustvo??? Ni u sta,vec je pretvoreno u haos,zrtve tranzicije Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nisu to zrtve tranzicije...toga je bilo i za vreme Tita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 i dobro shta sad... tuzno jeste... isto shto je tuzno videti ljude kako traze hranu u kontejneru, il kako spavaju na minus, u kartonskim kutijama na 200m od vatikana(bez prozivki jer nije tema za prozivanje)... al wtf, shta sad moze da se uradi, nekako je porzavajuce al jebiga... nije samo ovde vec je tako svuda... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 verovatno je u pitanju šaht za toplovod, teško ćete naći neki u kome zimi nema beskućnika.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Čitao sam o tim slučajevima odavno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Tesko bi prezimili u sahtu za vodu,ili ne daj boze u sahtu od kanalizacije,jedino ako nisu nindza kornjace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Shta sve necu da cujem nego ne cudi me uopshte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Neverujem da bi bili tamo ako nisu sami krivi za to, za "cetri daske" uvek mozesh da se snadjesh -> nego im lakshe da se zabodu u kanalizaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) hmmm nije da je ovo nova pojava ili da sam nesto iznenadjen ili sl. i uopsteno se jako tesko potresam, ali reci da 3 devojcice i klinac od kojih najstarija ima 15 mogu da se sami snadju mi je ono ipak ... bla Edited January 17, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Belgrade, you've officialy been pimped, dog! мојне погрешно да ме схватите, али не могу да размишљам о њима. размишљаћу о онима којима има помоћи. тријажа... то је ионако њихов избор. заболе су лика који се шетао поред шрафцигером у главу, живе као животиње, краду, џепаре, није им проблем ни да убију... неће у дом. и шта ми ту даље можемо, сем да их убацимо у величанствену машинерију система, познатију као дробилица људи? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 verovatno je u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Uzas!!! Mene ovakve stvari ubijaju u pojam. Ne volim da chitam o tome jer znam da sam bespomocna... Ali ima istine u onome shto kolega Ignis reche, to je njihov izbor. Proshle godine je u mojoj ulici u gradjevinskom kontejneru zivela komuna cigana... Bilo je tu i male dece... Par puta sam praznila orman moje cere i davala im stvari, a oni su i dalje shetali u prljavim i pocepanim ritama... Tako im je lakshe da prevare ljude... Strashna, ali istinita i surova realnost ovog nasheg Beograda... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 znaci zamislite scenu, idem ja u skolu(mislim da je bilo pre 3 godine) i prolazim pored jednog sahta, lik izlazi iz sahta u bade mantilu, napolju inace teska zima, ja ono zastao nije mi jasno, lik odlazi do trafike, kupuje cigare vraca se unutra i kaze mi dobro jutro komsija(bilo je blizu moje gajbe)... ako tad nisam dobio srcku necu nikada Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 то је ионако њихов избор. заболе су лика који се шетао поред шрафцигером у главу, живе као животиње, краду, џепаре, није им проблем ни да убију... неће у дом. и шта ми ту даље можемо, сем да их убацимо у величанствену машинерију система, познатију као дробилица људи? ← nemoj da seresh, nego prochitaj vesti pre nego shto krenesh sa etiketiranjem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Hmmm, pa dal imaju izbor ??? Ok i ja se slazem da mogu da idu u dom, ali aj sad vi malo skontajte u kom je njegov\njen mozak havariji. Sta njoj prolazi kroz fuglu ? Ali opet ciga je ciga. Tu nema price. Oni su takav narod i zovu se zvanicno Romi, a sto ih mi zovemo svi cigani. Pa zato sto kada dobiju obucu i odecu od humanitarne organizacije uzmu to i odu i prodaju iste te stvari na buljvaku. E zato su cigani i ko ih jebe... relano ko ih jebe. Isto tako mislim i na one beskucnike koji su postali koji nisu bili rodjeni, e oni su jos gora sorta i vidim ljude koji daju stan,kola u zalog da bi mogli da igraju rulet i da piju alkohol i da ne rade nista po ceo dan. E pa onda moj micko umri u svojim mukama i cao... Jedino mi je zao dece koja se rode u tim uslovima i ne znaju za bolje. Njihov svet ne moze da predje na sledeci nivo. E to je tuzno jer ih drugi ogranicavaju i nemaju mogucnosti da napreduju. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) Nisu ni prve ni poslednje koje nemaju gde da Edited January 17, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 то је ионако њихов избор. заболе су лика који се шетао поред шрафцигером у главу, живе као животиње, краду, џепаре, није им проблем ни да убију... неће у дом. и шта ми ту даље можемо, сем да их убацимо у величанствену машинерију система, познатију као дробилица људи? ← istripovao si, nisu one nikog ubole šrafcigerom, nego su kerovi jurili lika koji jeste i našli njih u šahtu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 [quote name='Ivan Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ne zašto bi se neko osećao loše zato što ima od čega da živi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) ohoho , sad bar znamo da i u nasem gradu ima nindza kornjaca :)) zajebavam se .. ali scena me je mnogo podsetila na doticni ctrac , onako grad u totalnom tehnickom napretku i siromasna rulja se povlaci da zivi pod zemljom i kao tamo stvaraju svoje komune... uzas... :P Edited January 17, 2006 by Sheyn Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Uzas!!! Mene ovakve stvari ubijaju u pojam. Ne volim da chitam o tome jer znam da sam bespomocna... Ali ima istine u onome shto kolega Ignis reche, to je njihov izbor. Proshle godine je u mojoj ulici u gradjevinskom kontejneru zivela komuna cigana... Bilo je tu i male dece... Par puta sam praznila orman moje cere i davala im stvari, a oni su i dalje shetali u prljavim i pocepanim ritama... Tako im je lakshe da prevare ljude... Strashna, ali istinita i surova realnost ovog nasheg Beograda... ← ју кен кол ми Драле, колегинице znaci zamislite scenu, idem ja u skolu(mislim da je bilo pre 3 godine) i prolazim pored jednog sahta, lik izlazi iz sahta u bade mantilu, napolju inace teska zima, ja ono zastao nije mi jasno, lik odlazi do trafike, kupuje cigare vraca se unutra i kaze mi dobro jutro komsija(bilo je blizu moje gajbe)... ako tad nisam dobio srcku necu nikada ← nemoj da seresh, nego prochitaj vesti pre nego shto krenesh sa etiketiranjem.. ← па гледао сам синоћ на вестима. заболи лика шрафцигером у вугла, побегли ка шахтовима, полиција је очекивала окореле убице, а нашла девојчице од 11 до 15 година. немамо где да живимо, немају ми деца здравствену књижицу. па, забога, да ли ја треба да их узмем за руку, одведем у социјално да остваре своја права. прање ходника по зградама се добро плаћа. брање малина исто тако. и још мали милион привремених ниско квалификованих послова. основна и средња школа су бесплатне колико знам. али неееее...... хоћемо да не радимо ништа, а ви који радите дајте нам да живимо. и још ћемо да џепаримо, и правимо разне друге свињарије и ВАС оптужимо за своју злу судбину. ова неверендинг душебрижна прича о нашим Циганима ме потсећа на Момира Гадафија који је својим Туарезима изградио модерно насеље у сред пустиње, са текућом водом и струјом, а они су своју стоку набили у зграде у 'ладовину и распросрли шаторе испред где су наставили да живе до краја својих дана. Hmmm, pa dal imaju izbor ??? Ok i ja se slazem da mogu da idu u dom, ali aj sad vi malo skontajte u kom je njegov\njen mozak havariji. Sta njoj prolazi kroz fuglu ? Ali opet ciga je ciga. Tu nema price. Oni su takav narod i zovu se zvanicno Romi, a sto ih mi zovemo svi cigani. Pa zato sto kada dobiju obucu i odecu od humanitarne organizacije uzmu to i odu i prodaju iste te stvari na buljvaku. E zato su cigani i ko ih jebe... relano ko ih jebe. Isto tako mislim i na one beskucnike koji su postali koji nisu bili rodjeni, e oni su jos gora sorta i vidim ljude koji daju stan,kola u zalog da bi mogli da igraju rulet i da piju alkohol i da ne rade nista po ceo dan. E pa onda moj micko umri u svojim mukama i cao... Jedino mi je zao dece koja se rode u tim uslovima i ne znaju za bolje. Njihov svet ne moze da predje na sledeci nivo. E to je tuzno jer ih drugi ogranicavaju i nemaju mogucnosti da napreduju. ← слажем се са свим, а поготово са проблемом немања перспективе најмлађих. е за то би се побринуо. ко није послао децу у школу, ко држи своју децу у нехигијенским условима има да изгуби ту своју децу и још да буде кажњен. а о деци има да брине држава. јуче на истим вестима сам чуо да су нашли мртву бебу у уџерици испод Газеле. е ти родитељи би ми добили по годину дана робије због немара. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts