Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

grrrrrrrrrrrrr....

radim, a tako me fuckin' mrzi da se smaram ovde da je to prosto za samoubistvo iz zasede...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

onda josh pola chuke klopa + lost... onda josh pola chuke lost... onda josh pola chuke lost... :D

Ček,što lažeš kada je prosek 42 minuta po epizodi??!! :)

Odgledao ovi par epizoda Losta što mi je ostalo pa sad moram na učenje a tako mi se spaaava...

vratih se iz teshe .. malo sam se preradio chuka mi lupnula u jednom trenutku mislio sam da ce da izleti al je sve uredu sada :) spremam neki chaj od divlje koprive shto donesoh sa zlatibora kao dobar za iskashljavanje .. odoh da opletem par dota

srbo bedak za ortaka :/ rip

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

dude, what the hell are you talking about? pod broj jedan, nisam moron (da, da, ma koliko to chudno zvuchalo [:D] ), pod broj 2, drogu u zhivotu nisam probao ;] a pod broj 3, ja sam obrazovan, elokventan i nadasve interesantan mladic, koji bi samo ulepshao tu zhurku (kontra od upropastio) [:D]

a za tramvaj - fakju, koliko se secam, do nedavno si bio u nekom bedaku ;)

bato, nema shanse, ti si tr00 [:D]

ma ispao sam iz bedaka josh u proshloj 'dini ... fala bogu :]

a to za morone... ma ja to tako zamishljam da se pojavimo nas 5 na vratima i devojchice se isprepadaju, a to da da si obrazovan, elokventan i nadasve impote.. interesantan mladitj prichaj tim istim devojcicama, ja te vetj gotivim :p

p.s. pravi razlog je taj shto su to klinke (uglavnom 88-9', poneka 85' i mislim jedna-dve 82-3')... klinke koje ne izgledaju tako do dushe, ali opet :p

i naravno ja sam alav dechko, josh nisam 100% skapirao koju od njih da odvojim [:(][;)][:D]

Skroz sam u bedaku... Poginuo mi ortak. Na Dambaju, snowboard, pokrila ga lavina. Bio je master 3D grafike, radio na filmovima (Nochnoy Dozor, Tureckiy gambit). Imao je samo 21 godinu, uzas... [:(]

jebote bedaka... rip

mada... umro je mlad na snowboardu, serem/ ali malko mu zavidim /serem

sve mislim da je on proshao bolje od dosta ljudi [V]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...