WickedWitchOfTheWest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 grrrrrrrrrrrrr.... radim, a tako me fuckin' mrzi da se smaram ovde da je to prosto za samoubistvo iz zasede... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 onda josh pola chuke klopa + lost... onda josh pola chuke lost... onda josh pola chuke lost... :D ← Ček,što lažeš kada je prosek 42 minuta po epizodi??!! :) Odgledao ovi par epizoda Losta što mi je ostalo pa sad moram na učenje a tako mi se spaaava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 madafaka. slusam bloods. blah!. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 byp je u totalno ol skul fazonu~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 morao da zamenim i jebenu bateriju na maticnoj...kad iskljucim komp uvece on spusti takt procesora pa sam morao stalno da ga namestam u biosu...sad sljaka, samo je baterija bila slaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Posle nekoliko dana sam krenuo u skolu i ono staro zezanje profi ali mnogo mi se spava Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Skroz sam u bedaku... Poginuo mi ortak. Na Dambaju, snowboard, pokrila ga lavina. Bio je master 3D grafike, radio na filmovima (Nochnoy Dozor, Tureckiy gambit). Imao je samo 21 godinu, uzas... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ceo dan gajbi....imao neku malu raspravicu sa mojima o nacinu zivota....ali nista spec...bleja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Skroz sam u bedaku... Poginuo mi ortak. Na Dambaju, snowboard, pokrila ga lavina. Bio je master 3D grafike, radio na filmovima (Nochnoy Dozor, Tureckiy gambit). Imao je samo 21 godinu, uzas... ← jebote, kakav smor.. RIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Bedak za ortaka .. :( R.I.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 bedak za ortaka... freeride to heaven. r.i.p Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 vratih se iz teshe .. malo sam se preradio chuka mi lupnula u jednom trenutku mislio sam da ce da izleti al je sve uredu sada :) spremam neki chaj od divlje koprive shto donesoh sa zlatibora kao dobar za iskashljavanje .. odoh da opletem par dota srbo bedak za ortaka :/ rip • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Radio fiziku za sutra,kad sam otišao da uradim puškice izvalio sam da nema više tonera na fotokopir aparatu :( Ovih dana majstori rade treći sprat pa ne mogu ni da učim ni da spavam.... bedak za ortaka :( r.i.p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Kori jel ti zidash stanbenu zgradu? Shtelujem mirandu i tako. Bleja Shteta za srbinog kolegu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 pomirio se sa devojkom, sad sam srecan :)) rip za ortaka Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 bas bedak RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 , pa posle kod ortakinje gledao Hanibala opet, svaki put se odusevim koliko je chika hopkins mrak od glumca ;] ← chudo vishe ne krijesh ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 chudo vishe ne krijesh ;) ← wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Fora fora :))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ..... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 nesto sam se smorio veceras...mora da je od ovog prokletog proliva...odoh na spavanje jos malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 opikaj dotu brate .... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 imam novi materijal za tebe, shibam ti PM ovih dana ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 dude, what the hell are you talking about? pod broj jedan, nisam moron (da, da, ma koliko to chudno zvuchalo ), pod broj 2, drogu u zhivotu nisam probao ;] a pod broj 3, ja sam obrazovan, elokventan i nadasve interesantan mladic, koji bi samo ulepshao tu zhurku (kontra od upropastio) a za tramvaj - fakju, koliko se secam, do nedavno si bio u nekom bedaku ;) bato, nema shanse, ti si tr00 ← ma ispao sam iz bedaka josh u proshloj 'dini ... fala bogu :] a to za morone... ma ja to tako zamishljam da se pojavimo nas 5 na vratima i devojchice se isprepadaju, a to da da si obrazovan, elokventan i nadasve impote.. interesantan mladitj prichaj tim istim devojcicama, ja te vetj gotivim :p p.s. pravi razlog je taj shto su to klinke (uglavnom 88-9', poneka 85' i mislim jedna-dve 82-3')... klinke koje ne izgledaju tako do dushe, ali opet :p i naravno ja sam alav dechko, josh nisam 100% skapirao koju od njih da odvojim Skroz sam u bedaku... Poginuo mi ortak. Na Dambaju, snowboard, pokrila ga lavina. Bio je master 3D grafike, radio na filmovima (Nochnoy Dozor, Tureckiy gambit). Imao je samo 21 godinu, uzas... ← jebote bedaka... rip mada... umro je mlad na snowboardu, serem/ ali malko mu zavidim /serem sve mislim da je on proshao bolje od dosta ljudi Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 mada... umro je mlad na snowboardu, serem/ ali malko mu zavidim /serem sve mislim da je on proshao bolje od dosta ljudi nije bitno kako je umro, vec kako je zhiveo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts