Stator Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Drale, ti si knjiski primer kako klanrur ubija bruto nacionali proizvod Srbije :) Ono konacno sam ukapirao da sam totalno ispusio za januarski rok... Sada cekam da se Sa1Nt javi da vidim da li polozio voznju jer cu rogove da mu ocukam ako nije :P ono juce smo se cimali 2 sata da mu posaljem 30 mega testova i ono svaki cas puca net provajder mi blokirao pregrst sto odlazecih sto dolazecih portova. Ono ni ne zelite da znate sta smo na kraju iskombinovali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 zovi ga da probate malo ← Nemam to izdanje što ti imaš. Danas imam kontiš iz hemije(treći put ista oblast ),malo učio sad se odmaram :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 drale, aj sa mnom u teretanu :)) ← можда, можда... латентно инклинирам (јеботе који флеш од речи ) теретанској опцији. ако будем ишао, идем с тобом... али само ако има и неки џезер или аеробик на истом месту, да могу да препокријем педере девојчицама које жуде да привуку пажњу својим све савршенијим телима... Drale, ti si knjiski primer kako klanrur ubija bruto nacionali proizvod Srbije :) ← Ono konacno sam ukapirao da sam totalno ispusio za januarski rok... ← ко овде џабалебари, мххх? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 opet se cimao po gradu celo jutro...barem sam zavrsio sve poslove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Trebao da ustanem u 8 da uchim psihologiju al' me mrzelo.Probudio se u 8 i nastavio da spavam, mrzelo me.Spavao do 11 i josh malo u shkolu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 ПМИПС MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Nemogu da verujem Sunce Nema vise onog budjavog snega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Uh, toliko gejshtine na jednom tako malenom mestu... :) Definitivno tju da zapalim za shkotsku kod burazera... vetj sam zapocheo pregovore.. april mesec, edinburgh.. hir aj kam Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 brate, dve gej slike na istoj strani topika, jebem vas u tastature.. moram da odgovorim duplo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 hoho Vidim da je april definitivno moj mesec ;) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 sto joj je ruzna si*a ..mislim na onu plavu .. uzas ! gde si samo nas'o te anoreksicno-propale manekenke :)))) evo malo sam apdejtovala svoju "internet stranicu" i mnogo mi se svidja sadasnji izgled ali bice to jos bolje :) bila sam na faxu,popodne ne idem , nemam italijanski :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 el bolje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 ma sve su one pomalo gej.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 ma sve su one pomalo gej.. Praise the Lord! Praise the Lord! Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 (edited) Дуња, тишина!!! молим некомпетентне да се не јављају и да не ремете уживање компетентнима... edit> ух, кврагу... Иване, имаш ли ти душе? и да, све оне ЈЕСУ бар помало у лизилизихепихепи фазону. само им треба то лепо и разложно објаснити [гризем ивицу стола]ухххггрњњњњњ...[/гризем ивицу стола] Edited February 2, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Krule smiri se vise sa tim avatarima danas si me 2 puta istripovao :) Ova paola je totalno dobra :) Inace me je smorio stari desk top pa sam ubio jedno 30 min zivota spravljajuci novi, ono bilo sta drugo samo da ne ucim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 uf... na poslu... danas je malo bolji dan nego juche... bedak nestaje polako, ali sigurno, jer sutra je petak!!! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Pa bolje i to nego meni da objashnjavash dotu :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Lepa stara vremena. Kad sam bi mali :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 draško, veliki poštovaoče ženske lepote, jesi ti to meni malo zagoriška? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 smorio sam se opasno ;) dobio testove od statora sinoc oko ponoci, i krenuo da uchim.. nisam spavao, odem na testove, odradim i na kraju 9 od 7 dozvoljenih negativnih.. ajde da je to, nego sam od umora obrnuo 2 automobila u raskrsnici, iako je jasno kao dan kako treba da ide.. dakle ispizdeo sam na sebe... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 dno dna. ma sve su one pomalo gej.. ← laz. okrutna laz. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 (edited) dra Edited February 2, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 иди бре!!! смејем се већ цело јутро... чекај док то саопштиш мами, онда тек почиње весеље... "[у себи]мој Милош, МОЈ Игица, да живи сааааам у суровом свету, са неком тамо ко-зна-каквом... НИКАД!!![/у себи] размисли сине још једном, љуби те мама..." док ће тата да каже: "па и било је крајње време [у себи]да избацимо ову битангу напоље[/у себи]" немој погрешно да ме резумеш, ово нема везе са тобом, већ само са мамама. ← kapiram tvoju prichu. zaista je muchno ziveti sa roditeljima kada vam se zivotni stavovi razlikuju kao nebo i zemlja, kada su posesivni i kada delish prostor od 60 kvadrata sa josh tri osobe i napaljenom mackom koja pravi naslednike po komsiluku u pet ujutro. ako zbog necega zalim sto nisam rodjen u americi, to je onda, barem se meni chini, mnogo lakse osamostaljivanje posle srednje ili faksa. Ovde ako zelish da radish nesto tokom studija ili gimnazije imash 3 mogucnosti - MekDonalds ( gde se poslodavci ponasaju prema zaposlenima kao najgore dahije), pumpa i eventualno neka igraonica... Prosto je nemoguce kupiti i jednosobni stan, od jedne plate, i sa najpovoljnim kreditima ako ne prodash neki drugi stan ili imash neki drugi oblik velike kolichine kesa ... Na srecu meni i mom bratu su prepisani stanovi, ali ne razmisljam na taj nachin o tome, jer bi to podrazumevalo da mi neki dragi ljudi umru, a to sigurno ne zelim, makar ostario pored caleta i keve....brrr nego drasko kad ce mi tebe da zenimo.Vidim pominjesh kravate, odelca, imash posao u "uglednoj" firmi (koja je ruku na srce pred zatvaranjem zbog lopovluka , stan u centru. Jedino ti josh snajka fali da postanesh pravi, odgovoran odrastao covek. Margiju, Zverku a bogami i meni bi bash prijalo malo, koga ja to lazem, mnogo janjetine, sarmi. Stija bi bio odlichna deverusha, Milic stari svat, Ivan bi na ulaz u shatru (da, da - zajebi gradsko vencanje, zna se koje su svadbe ponajbolje - taman mozesh onaj balon ispred zgrade da zakupish na tri dana) sa prigodnim hejtom selektovao svatove prema poklonima i "look-u" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 frizer e zajebao i kratio mi grivu... napravi marinac tajl, iako ga niam sad teo:/ elem, nishta novo, jeo sam \o/ i sad pichim malo u teretanu ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts