byp_ Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 eh. sta sam ja sad radio. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Odo' bre da spavam.Nisam vishe normalan.Svaku noc lezem oko 2-3. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 u 2-3? koi si ti odmetnik. vau. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Idem da polazhem da usmena ispita sada, poshto sam pismena proshao a josh sam cirke od sinotj kekekke =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Nesto me koleno opasno zajebava moram da vidim sta je... inace sada kuckam neke mail-ove ranom zorom gledam sta sam sve juce zaboravio da uradim i tako. BTW bio sam juce sa ortaku u tea housu i ono veoma mi se djasvi.. ono totalno je cool atmosvera i sve... smao apzite sta narucujete hohohoho da ne bi ste zavrsili ko ortak sa cajem od kokica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Spava mi se strashno, jedva chekam sutra pa da spavam ko chovek. Danas je u Moskvi toplo - samo -5 А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 danas mora da se uci...smor...moram do srede da predam sugavi maturski, a jos nemam ni literaturu pfffff I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 skinuo sam seriju sto se zove My Nem is Earl, sa Jason Lee-jem (onaj batica sto glumi u Filmovima Kevina Smita), odgledao sam prvu epizodu, sitkom je u pitanju i odlicna je, opustajuca, veoma zabavna. Preporuka. Inace, standard, vojska, i tako te stvari. Mozda bih mogao da opiknem jedan stoni tenis, hmmm... ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 u 2-3? koi si ti odmetnik. vau. ← Shta reci.Pa nije to toliko kasno ali kad posle ustanem u 2-3 popodne onda jeste.Desi mi se da me probude roditelji kad dodju sa posla oko 4 . @topic Ustao malopre i sad prelistavam RUR.Nema shkole danas.Smoricu se ceo dan osecam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 na faksu, jurim potpise za overu semestra...drkaju nas samo tako...pun mi je qrac vishe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Lego u 11 tek sad ustao i jos sam umoran ne znam sta mi je Sad cu malo ucenje i bleja a veceras na rodj ko drgarice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 work, work & work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 malko cu da kuliram pa idem na fax da vidim sta sam uradio juce na ispitu Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 bio sinoc do ortaka....igrali neku igru licnosti jbmli ga.....nije losa.....pokupio neke filmove pa cu da sad gledam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Bushio neke rupe na shljatzi da prodje kabl za mrezu sa velikom burgijom ko iz spota Benasija... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Bushio neke rupe na shljatzi da prodje kabl za mrezu sa velikom burgijom ko iz spota Benasija... ← odmori bre malo i na poslu i kod kuce samo renovirash .. bash si mu ga dao • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 poludecu u svojoj rodjenoj kuci. Moji nashli da poslednjih deset dana, na -15 rekonstruishu stan, ali bukvalno. Poceli sa kupatilom, olupali mi kadu, kupam se u selu ili kod ortaka, vec nedelju idemo da biramo plocice, bordure, tush kabine sa masazerima, pa majstore da nam izmeste mokre cvorove, da nameste plocice. Nece biti gotovo josh deset dana a tek cu onda da izgubim razum jer je sledeca na listi moja soba - novi parket, tapete ili krecenje, plakari.... na srecu sam dovoljno inteligentan da znam da se pravim blesav, pa nista ne fizikalishem, ali treba i ovo izdrzati. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 konachno poslao sve mejlove shto sam trebao, sada na spremanje hasa pa chenje do RHHa poludecu u svojoj rodjenoj kuci. Moji nashli da poslednjih deset dana, na -15 rekonstruishu stan, ali bukvalno. Poceli sa kupatilom, olupali mi kadu, kupam se u selu ili kod ortaka, vec nedelju idemo da biramo plocice, bordure, tush kabine sa masazerima, pa majstore da nam izmeste mokre cvorove, da nameste plocice. Nece biti gotovo josh deset dana a tek cu onda da izgubim razum jer je sledeca na listi moja soba - novi parket, tapete ili krecenje, plakari.... na srecu sam dovoljno inteligentan da znam da se pravim blesav, pa nista ne fizikalishem, ali treba i ovo izdrzati. ← preseli se kod bivshe :p • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 AA nervirame sto nikad nemogu da se probudim na vreme trebo sam da idem jutros da snimam jednog mog ortaka prijavio se da glumi za sveto-savsku preiredbu glumi nekog svestenika a lik je panker pa ono mmnogo bi se smejo ali sve u qurac nikad ne ustanem na vreme JBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Bio jutros do biblioteke da uzmem lektiru "Evgenije Onjegin",uzeo da hasam,mučim flashić što sam juče kupio i tako....:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 zavrsio sve administrativne poslove na faxu, evo me u smederevu konacno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 konachno poslao sve mejlove shto sam trebao, sada na spremanje hasa pa chenje do RHHa preseli se kod bivshe :p ← kad smo vec kod moje bivshe i kod tebe, znash kako ona i dalje mene zove - Veliki It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 mora da zna neshto shto mi ne znamo • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 mora da je zbog avatara;) ustvari kad malo bolje pogledash taj hal 9000 izgleda kao kita ispod kondoma;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Sanjao sam zesce apokaliptican san, ceo dan mi se mota po glavi...Dzizs fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts