WickedWitchOfTheWest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Upravo sam saznao da ce Zwerko da ima sestrica ← wiiiiiiiiiiiiiiii!!!! svaka chast, svaka chast :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Nadam se samo da nece povuci na strica, ali tu je ruska krv. Ziv bio Zerbah i da se cepa koshulja. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Danas sam bio dezurni ucenik i nsam iso u skolu yupi !!! MA zezam se smaro sam se ceo dan i sve sto sam radio bilo je upisivanje ljudi koji su ulazili na vrata JAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Bio na onoj regrutaciji, nisam išao u školu, što se fino sjedinilo sa neradnom sredom, pa još sutra i vikend! God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Ae sa srecom, Zer :) topic: Malo mi je lakshe danas, saznao sam da mogu da sredim semestar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) Upravo sam saznao da ce Zwerko da ima sestrica ← \o/ cestitke i sa moje strane :) pa da te posteno izcepamo opet kada dodjes kod nas Edited February 16, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Glava mi je otekla k'o da sam radio u drilling chamberu... sprat iznad su majstori rulali sa busilicama i sta ti ja znam cim...nisam mogao da cujem ni spstvene misli...idem da prespavam ostatak dana... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 svaka chast Srbo... mada mislim da ce Zwerko da ima bratanca ili sinovca...osim ako ti nisi nedavno menjao pol. Evropa je ovo, nista nije nemoguce It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 zavrshio sam sa ispitima... sad cekam rezultate... aaaaaaaa mogu normalno da spavam!!! sutra u bg a za nedelju dana eeeeeek :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ucio. pa veceras na kerpo o5. ludilo. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 čestitam, srbo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) oooo cestitam zebroooo sad videh ju laki laki bestrd ( )... Edited February 16, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) upalio komp jutros i pijuuuoww, vrisn'o monitor. otishao na shljaku i gazda mi kaze da monitor sa posla nosim kutji ili da ga bacim. i tako, odbacio sam monitor na gajbu. edit/ chestitam srbo1 ne znamo se, ali ti vam zelim sve naj naj! lepa je to vest Edited February 16, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 danas mi je bio HEJT HEJT HEJT dan :) znaci kako sam htela da ispresavijam onu svoju glupu sad exortakinju pa to nema nigde.... postacu zlocestija nego sto sam ikada bila ... i pravim .. veliko spremanje u svom imeniku i svojoj glavi po pitanju glupacha sa kojima gubim vreme i posveticu se nekim boljim stvarima u zivotu koje mi nece oduzimati zivce.... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Cestitke zbah Na netu sam na glupom modemu trazim koji ruter da kupim da se vratim na kable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ahahah dunja, odrastash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 danas mi je bio HEJT HEJT HEJT dan :) znaci kako sam htela da ispresavijam onu svoju glupu sad exortakinju pa to nema nigde.... postacu zlocestija nego sto sam ikada bila ... i pravim .. veliko spremanje u svom imeniku i svojoj glavi po pitanju glupacha sa kojima gubim vreme i posveticu se nekim boljim stvarima u zivotu koje mi nece oduzimati zivce.... :P ← welcome to the real life � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Real life je sranje, al mi ga takvim činimo. Jednog dana će i tebe neko tako da Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 smaranje gajbi....formatirao komp......sad me smara opera kao ne mogu da download-ujem neki skin......pffffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Čestitke Srbo! Iznosili stari kauč u kontejner ortakinji,častila nas pivom,došao kući najeo se ko stoka, sad blejaža Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Svaka cast Srbo....samo napred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Real life je sranje, al mi ga takvim činimo. Jednog dana će i tebe neko tako da step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 uzasan dan _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 (edited) Ubedačio sam se jer mi se na kolim upalila lampica za ABS, nadam se da je relej ili senzor poludeo od ove jebene ringišpil-kiše, ma neka su i crkli, samo da nije nešto ozbiljnije... Edited February 17, 2006 by Klinac Balavac This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Danas imam preko 7 sati predavanja na fax-u, ono osusicu se u najavi... Ali ajde ono sto te ne ubije cini te jacim. Right? NEgo juce uzeo da prespajam neke zice od fon-a i ono skidam izolaciju upaljacem i onaj deo zapaljene plastike mi pade na prst i ja ga ono kao tresem ali se zaletio dok sam ga skinuo ostao mi je plik za sve pare ali sada znam da sva vremena da kada skidam izolaciju upaljacem to ne radim iznad svoje ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts