Jump to content

Nargile

Recommended Posts

ahahahahah...paaaaa...ovako.

bilo je kod starog merkatora u indijan shopu, al su bile uzasno skupe...

medjutim postoji jedan lik u bg koji donosi tri cetri puta godisnje i nargile i duvan i velike cibuke i sva moguca sranja...

nesto pre nove godine je doneo 30 kutija alfaher duvana (taj je vrhunski) i cetiri nargile i sve je otislo.

rekao je da u martu opet ide za siriju, tako da ce tad biti nova dostava...jedan ortak je preko mene vec narucio nargilu...onako...golema je dosta:) oni koji su videli kolika je moja mogu da ti objasne posto je veoma slicna tim sto on donosi.

u svakom slucaju cena je 40 evra, osim ako neces jos neka sranja uz koja ti u sustini ne trebaju, onda je 50evra.

eto.

ako oces da narucis or samting iscimaj me preko pm.

sve u svemu ja ti ne preporucujem posto je teska navlaka...ja kad sam je dobila po ceo dan sam sedela u sobi i pusila...uzas zivi...i evo sad je i na kop nosim na dva dana...bah...

ae uzdravlje:D

signatura.jpg

_malimjau.

to stoji nargila je teska zaraza, kupim ja lepo nargilu kad sam bio na letovanju u egiptu, mesec dana kasnije nemam vise duvana(15 kutija, jedna kutija moze da se koristi 3-4 puta ako se ne cigana i svaka tura traje nesto jace od pola sata) posle tih mesec dana ja presao na winston 100s i evo vec dve godine se trujem :)

inace ta cena 40 evra ne da je skupa nego je zlo, taj lik je do jaja pametan, on lepo sa tim duvanom i nargilama isplati sebi letovanje, u egiptu nargila kosta oko 1000(moze da se spusti do 500-600 ako se smaras pola sata oko cenkanja), mislim naravno na one najvece

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ah ta nargila, ne znam sto se ljudi tripuju da je tolika navlakusa, ja svoju imam vec jedno 2 dine, recimo da je palim jednom mesecno i to kad se sestri prohte. Definitivno sam skapirao da nismo u stanju da napravimo kao sto to arapi rade, znaci njihova nargila moze da traje i po 3 sata ako je kvalitetan duvan. Upravo zato ih i cimam kad god stignem da mi prave [:D]

A sto se kupovine tice, Prag je krcat tim cudesima, samo sto su i ovde papreno skupe. Ako se dobro secam, pre godinu dana imali su ih u onom velikom indian shopu kod skupstine. Moja preporuka je da sacekas do leta, pa iscimas bilo koga ko bude letovao u Egiptu/Tunisu. Mogu cak i turske nargile, doduse one imaju malo drugaciju konstrukciju i filozofiju.