AlexG Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Jel zna neko gde u Beogradu ima da se kupe nargile i po kojim cenama? Bilo jedno vreme u Arkadama ali vise nemaju niti znaju da li ce opet dobijati..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ja sam to trazio isto nema kod nas nista, mada imas u Bechu u Maria Hilfers Strasse sve od water bongova do nargila, sve moguce i nemoguce sprave za pusenje kojecega. Ja sam trazio i water bong i nargile ali ovde kod nas nema nista :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 U toj ulici u Becu mozes i avion da kupis:) sa sve nargilama:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 nema nigde ni da se kupi duvan za nargilu a kamoli nargila Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Chini mi se da sam vidjao duvan po india shopovima?..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nema mi smo banana drzava, nista dok ne odem u Bech za jedno 3-4 meseca nista. Ako ti treba neka sprava za pusenje javi mi na pp sta bi ti odgovaralo pa cu da ti uzmem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ja sam video negde u gradu, u nekom izlogu, ali, da me yebete sad ne mogu da se setim gde... ako se setim, postovatju :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ako znash nekog ko ide u Egipat na more mozesh da pitash da ti kupi tamo - ima ih svuda u Sharm El Sheikhu... A mozesh i da odesh tamo na more pa da sam kupish poshto je izbor bash veliki a i nije neshto skupo. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ahahahahah...paaaaa...ovako. bilo je kod starog merkatora u indijan shopu, al su bile uzasno skupe... medjutim postoji jedan lik u bg koji donosi tri cetri puta godisnje i nargile i duvan i velike cibuke i sva moguca sranja... nesto pre nove godine je doneo 30 kutija alfaher duvana (taj je vrhunski) i cetiri nargile i sve je otislo. rekao je da u martu opet ide za siriju, tako da ce tad biti nova dostava...jedan ortak je preko mene vec narucio nargilu...onako...golema je dosta:) oni koji su videli kolika je moja mogu da ti objasne posto je veoma slicna tim sto on donosi. u svakom slucaju cena je 40 evra, osim ako neces jos neka sranja uz koja ti u sustini ne trebaju, onda je 50evra. eto. ako oces da narucis or samting iscimaj me preko pm. sve u svemu ja ti ne preporucujem posto je teska navlaka...ja kad sam je dobila po ceo dan sam sedela u sobi i pusila...uzas zivi...i evo sad je i na kop nosim na dva dana...bah... ae uzdravlje:D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 jeste izvalili da ivine konstrukcije rechenica svakim danom sve vishe liche na migshine? be afraid, be very afraid! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mrzi me da pisem...smaracu. ali, realno...sad si me zabrinuo... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 I ja sam vid'o negde u gradu, i to bash kao 3-4-5 komada stoje u izlogu, al' nema sanse da se setim 'di je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 to stoji nargila je teska zaraza, kupim ja lepo nargilu kad sam bio na letovanju u egiptu, mesec dana kasnije nemam vise duvana(15 kutija, jedna kutija moze da se koristi 3-4 puta ako se ne cigana i svaka tura traje nesto jace od pola sata) posle tih mesec dana ja presao na winston 100s i evo vec dve godine se trujem :) inace ta cena 40 evra ne da je skupa nego je zlo, taj lik je do jaja pametan, on lepo sa tim duvanom i nargilama isplati sebi letovanje, u egiptu nargila kosta oko 1000(moze da se spusti do 500-600 ako se smaras pola sata oko cenkanja), mislim naravno na one najvece Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 JE LI BRE A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 ahahahahah...paaaaa...ovako. ← Sta je smesno? :)))))))))) Ne lozim se ja nesto preterano na to, ali svaki put kad odemo kod ortaka na sedeljku obavezno se pali nargila i to mi je nekako ql i opustencija, pa bih i ja da imam tako nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Pogledaj na buvljaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Sta ono plasticno kod Kineza? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Upravo tako Kinezi RULZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 hehehehe @topic Ne mogu da verujem da je toga bilo do pre par meseci a sad NIGDE nema...strshno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Ah ta nargila, ne znam sto se ljudi tripuju da je tolika navlakusa, ja svoju imam vec jedno 2 dine, recimo da je palim jednom mesecno i to kad se sestri prohte. Definitivno sam skapirao da nismo u stanju da napravimo kao sto to arapi rade, znaci njihova nargila moze da traje i po 3 sata ako je kvalitetan duvan. Upravo zato ih i cimam kad god stignem da mi prave A sto se kupovine tice, Prag je krcat tim cudesima, samo sto su i ovde papreno skupe. Ako se dobro secam, pre godinu dana imali su ih u onom velikom indian shopu kod skupstine. Moja preporuka je da sacekas do leta, pa iscimas bilo koga ko bude letovao u Egiptu/Tunisu. Mogu cak i turske nargile, doduse one imaju malo drugaciju konstrukciju i filozofiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Mogao bi ja da se proshetam (taman bi mi dobro doshlo, nisam izlazio iz kuce par dana), pa da pogledam kol'ke su cene ovde, kod dezhurnih indusa i tako tih ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts