Jump to content

mp3 plejer + dobre slushke

Nemananas@

Recommended Posts

Dragi drugari forumashi trebam vashe pomotji ja.

Zhelim si priushtiti jedan mepe3 plejer u potpunosti prosechan (256 do 512)

eventualno sa radijom

ali ima jedna zachkoljica.

Hotju muziku sa njega slusham preko dobrih slushki koje onako idu preko celog uveta(kao dj slushke)/tj. ne zhelim da ljdui oko mene chuju shta slusham.

Znam da tje te slushke posisati malo vishe struje ali ionako ne planiram da mepe3 slusham vishe od par sati dnevno.

Zhelim chuti vashe predloge za mogutj mepe3 i slushke;(sve ovo samo ukoliko je mogutje ovo izvesti)

Zahvaljujem!

Ph teshko ces naci neke takve manju varijantu da izoluju i da DRUGI ne chuju sta slushash....

I dj slushke se itekako chuju kod drugih kad ih pojacash malo, ali zato ti nista drugo ne chujesh osim toga.

+ glomazne su za slusanje na disku,izgledao bi smeshno ko cirkus.

Tako da su ti najbolje slushke bubice!

a i ne znam sto bi povezivao mp3 plejer sa tim ... kupi plejer koji hoces i slusalice koje hoces.

Sto se slushanja okolo tiche, ja imam neke bubice koje koristim vec odredjeno vreme, i ne cuju se "u okolini", osim ako ih nesto nenormalno ne odvrnes.

Kakve narodnjake slusas pa ti treba takva "izolacija" ?

• 3 weeks later...

,,a i ne znam sto bi povezivao mp3 plejer sa tim ... kupi plejer koji hoces i slusalice koje hoces.

Sto se slushanja okolo tiche, ja imam neke bubice koje koristim vec odredjeno vreme, i ne cuju se "u okolini", osim ako ih nesto nenormalno ne odvrnes.

Kakve narodnjake slusas pa ti treba takva "izolacija" ? ''

1. Ljudi me chudno gledaju kada u busu slusham snimljeno predavanje.

2. Gotovo uvek se nadjem na pogreshnom mestu u pravo vreme..

Ako imate iskustva sa ovim stvarima molim vas postujte neshto shto tje me dovesti do reshenja!

Ultimativno resenje za tebe je taj uredjaj i ove sluske:

HD25_2.jpg

Cijena: 180eur  [:(]

Cherno ali za dobar zvuk uvek treba izdvojiti malo vishe. Ako se pokushash zezati tu cu ustedeti ovo-ono..., poznata pricha.

Shto se tiche ovih 180, choveche za te pare mozhe profa da mu peva par dana na uvce ili tamburashi da ga proganjaju mesec dana...

• 2 weeks later...