ZeRoX- Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Citao sam u Kuriru da je neki lik stavljao na net 15 minuta duge klipove kako iz 1 metka ubija americke snajperiste,vojnike etc,zna neko gde ovo ima da se DLuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Ja imam neki klip gde neki iracanin snajperise amerikance ali ne znam da`l je iz jednog metka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) vala skida ih ko macice http://media.putfile.com/JUBA-Sniper Edited January 13, 2006 by Barsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 u jebotee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 :/ znachi zgrozio sam se.. bukvalno mi je pripalo muka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 sta je sa mozgom . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 :/ znachi zgrozio sam se.. bukvalno mi je pripalo muka ← nije toliko strasno...............ovi su pobili njih vise........isti kurac bombardovanje ili snajper........u svakom slucaju ameri su picke.........sta koji kurac traze u iraku 576 000 milja od amerike? Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 naftu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Zalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 гледао сам и ја неки снимак где нишане неког Амера, а у позадини се чује алахуегбар алахуегбар алахуегбар и онда звек... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) pa i ovde isto neki lik zavija u pozadini, a kazu da su ga uhvatili, nekog amera je pogodio i ranio ga tako da je ovaj stigao da se sabere u vidi tog "jubu" koji je bio u nekom kombju sa jos jednim likom koji je valjda to snimao, inace ubio je valjda oko 150 vojnika i 6 oficira Edited January 13, 2006 by Barsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Nevidjen klip... Al generalno mrzim ih i jedne i druge dabogda se poubijali svi mamu im jebem Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 nije toliko strasno...............ovi su pobili njih vise........isti kurac bombardovanje ili snajper........u svakom slucaju ameri su picke.........sta koji kurac traze u iraku 576 000 milja od amerike? ← nije fazon u tome da li ja opravdavam to ili ne, ali jedno je kad chujes kako je neko poginuo, a drugo kada ti kamera zumira njemu u oko da vidis reakciju kada ga pogodi snajper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 omfg.... bolesno je. Najgore je kad naprimer viri ameru glava samo iz tenka...znas de je popio i da mu nema spasa... Ove na ulici obicno pogoddi u stomak pa mozda imaju vece sanse da prezive ali ipak....n/c Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ok, znam da ovo nema neke veze, ali, jedan japanac (caletov kolega) je slikao palestinca koga je pregazio izraelski tenk... pa sad recite nesto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 nije toliko strasno...............ovi su pobili njih vise........isti kurac bombardovanje ili snajper........u svakom slucaju ameri su picke.........sta koji kurac traze u iraku 576 000 milja od amerike? ← xomi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Strasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 U ratu je svako gubitnik. Jadni ti ljudi kojima su drugi nametnuli ideale. Steta :( http://rapidshare.de/files/1079790/Militar...49_SAW.mpg.html Btw ameri uzvracaju !! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 nije fazon u tome da li ja opravdavam to ili ne, ali jedno je kad chujes kako je neko poginuo, a drugo kada ti kamera zumira njemu u oko da vidis reakciju kada ga pogodi snajper ← da ali po meni je recimo strasno kad civili ginu............vojnik mora da racuna na to..............bio bi bastovan onda a ne vojnik npr onaj klip za vreme bombardovanja gde je onaj amer rastavio civilni voz pun ljudi ..........kao satro gadjao most e u kurac.........i nikom nista sad za to,shush mush jbg mi se izvinjavamo ..........treba ih jebati i ubijati gde ko stigne..........neka cuvaju ameriku to je kul a ne da se prave mudonjama po celom svetu. Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 U ratu je svako gubitnik. Jadni ti ljudi kojima su drugi nametnuli ideale. Steta :( http://rapidshare.de/files/1079790/Militar...49_SAW.mpg.html Btw ameri uzvracaju !! ← ma vidi ga baja je entuzijasta..........jbt na sred ulice sa rpg-om lol........jos je i bos?! Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 da ali po meni je recimo strasno kad civili ginu............vojnik mora da racuna na to..............bio bi bastovan onda a ne vojnik npr onaj klip za vreme bombardovanja gde je onaj amer rastavio civilni voz pun ljudi ..........kao satro gadjao most e u kurac.........i nikom nista sad za to,shush mush jbg mi se izvinjavamo ..........treba ih jebati i ubijati gde ko stigne..........neka cuvaju ameriku to je kul a ne da se prave mudonjama po celom svetu. ← Poptpuno se slazem, uopste mi nije zao amera, to je tamo sve profesionalna vojska koja zaradjuje od ratova, tako da je ocekivano da umiru... ""What has been taken in blood cannot be regained except by blood" Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 koj je car lik... sve sami critovi osecam da ima 500 agility Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ma zabole me... i treba da ginu pizdetine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 U ratu je svako gubitnik. Jadni ti ljudi kojima su drugi nametnuli ideale. Steta :( amen. ali sa propagandne strane, ovim snimkom su jebali kevu amerima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Da i prosto ne mogu da verujem kakvi su komentari ljudi. Mislim jel moguce da svi toliko pljujete amere pored ovih muslimana. Jel moguce da razumete muslimane koji navodno brane svoju zemlju. Iste muslimane koji samo jedno znaju, a to je da ratuju da nose oruzje i da ubijaju. Iste muslimane koji po celom svetu ubijaju neduzne ljude. Iste muslimane koje ubijaju Srbe na Kosovu i Metohiji. Koji uskoumnici... tuzno :( Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts