Jump to content

Juba

Recommended Posts

гледао сам и ја неки снимак где нишане неког Амера, а у позадини се чује алахуегбар алахуегбар алахуегбар и онда звек...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

pa i ovde isto neki lik zavija u pozadini, a kazu da su ga uhvatili, nekog amera je pogodio i ranio ga tako da je ovaj stigao da se sabere u vidi tog "jubu" koji je bio u nekom kombju sa jos jednim likom koji je valjda to snimao, inace ubio je valjda oko 150 vojnika i 6 oficira

Edited by Barsa

nije toliko strasno...............ovi su pobili njih vise........isti kurac bombardovanje ili snajper........u svakom slucaju ameri su picke.........sta koji kurac traze u iraku 576 000 milja od amerike?

nije fazon u tome da li ja opravdavam to ili ne, ali jedno je kad chujes kako je neko poginuo, a drugo kada ti kamera zumira njemu u oko da vidis reakciju kada ga pogodi snajper

Zastava101Mala.jpg

nije fazon u tome da li ja opravdavam to ili ne, ali jedno je kad chujes kako je neko poginuo, a drugo kada ti kamera zumira njemu u oko da vidis reakciju kada ga pogodi snajper

da ali po meni je recimo strasno kad civili ginu............vojnik mora da racuna na to..............bio bi bastovan onda a ne vojnik

npr onaj klip za vreme bombardovanja gde je onaj amer rastavio civilni voz pun ljudi ..........kao satro gadjao most e u kurac.........i nikom nista sad za to,shush mush jbg mi se izvinjavamo ..........treba ih jebati i ubijati gde ko stigne..........neka cuvaju ameriku to je kul a ne da se prave mudonjama po celom svetu.

GOT MIT UNS

da ali po meni je recimo strasno kad civili ginu............vojnik mora da racuna na to..............bio bi bastovan onda a ne vojnik

npr onaj klip za vreme bombardovanja gde je onaj amer rastavio civilni voz pun ljudi ..........kao satro gadjao most e u kurac.........i nikom nista sad za to,shush mush jbg mi se izvinjavamo ..........treba ih jebati i ubijati gde ko stigne..........neka cuvaju ameriku to je kul a ne da se prave mudonjama po celom svetu.

Poptpuno se slazem, uopste mi nije zao amera, to je tamo sve profesionalna vojska koja zaradjuje od ratova, tako da je ocekivano da umiru...

""What has been taken in blood cannot be regained except by blood"

It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason

Da i prosto ne mogu da verujem kakvi su komentari ljudi. Mislim jel moguce da svi toliko pljujete amere pored ovih muslimana. Jel moguce da razumete muslimane koji navodno brane svoju zemlju. Iste muslimane koji samo jedno znaju, a to je da ratuju da nose oruzje i da ubijaju. Iste muslimane koji po celom svetu ubijaju neduzne ljude. Iste muslimane koje ubijaju Srbe na Kosovu i Metohiji. Koji uskoumnici... tuzno :(

V