Sa1Nt Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 bem li ga, isti sam i na netu i u RL ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 To ti mislis! Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ups :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 bem li ga, isti sam i na netu i u RL ;] ← bem li ga,to i ja mislim ;)))...ali za sebe naravno :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ma svi smo mi isti sad sto se neko drugacije predstavlja preko neta njegova stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Hm... kad chatujem ili na netu.. nikad ne uzimam za ozbiljno nekoga (njegov karakter) dok se lichno ne uverim... a to za upoznavanje preko neta, mogu samo rechu hvale da kazem... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 RUR bi trebalo komercijalizovati i da se naplacuje clanstvo, ako hoces da budes "Owning Master"(internationaly acknowledged certificate) moras da platis... nema vise nista za dz ;) Fina ideja :)) Sto se topica tiche, bez fizickog izgleda osobe sa kojom prichate mozhete da steknete donekle pogresan utisak o njemu na osnovu poznatih stereotipa koji vladaju (onaj koji puno uci nosi naocare itd) i onda da se u skladu sa tim iznenadite kada nekoga upoznate uzivo jer ga niste tako zamisljali, iako on mozhda minimalno odstupa u stavovima i ponasanju od postavke na internetu. Mislim da oni koji se foliraju da su nesto drugo to koriste manje-vise kao izduvni ventil ili nachin da se zabave u drustvu koje ih ne poznaje i sa kojim se vrlo verovatno nikada u zivotu nece videti, dok licno poznavanje onih sa kojima pricate mozhe samo poboljsati kvalitet komunikacije. Sa druge strane oni koji se "ponasaju normalno" na netu imaju taj plus da postoji edit opcija i mogucnost da obrishu/preprave ono napisano, pa mozhda tako "vestacki" dizhu utisak koji stvaraju medju ostalim netizenima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Odma' da ti ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Pa da, to sam ja, nisi nista loshe zamislio. Zovite me "Osvetnik". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 meni je foliranje na netu kao foliranje u nekom vecem drushtvu .. lako je da vichesh iz mase i da se ne zna ko je .. al 1vs1 i na netu i u RL nema ti bekstva mislim zabole me za foliranje na netu .. meni je uzasnije kad se ljudi foliraju u RL shtacete ima nas raznih Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Fina ideja :)) Sto se topica tiche, bez fizickog izgleda osobe sa kojom prichate mozhete da steknete donekle pogresan utisak o njemu na osnovu poznatih stereotipa koji vladaju (onaj koji puno uci nosi naocare itd) ← e bas to,ja sam mislio da su sve devojke na Ruru ruzne,ali sam se uverio u suprotno :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Slazem se sa vama kolega. ← jel sam propustio neshto sa tim kesama =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Kru, oces da dodjes na RHH sa kesom na glavi? :) A obavezno kada vetj kopash iskopaj "malog silvestera" u istoj toj instalaciji, odlican je :) e bas to,ja sam mislio da su sve devojke na Ruru ruzne,ali sam se uverio u suprotno :)))) Koga li si video? (ajde sad, krenite da citirate RHH ekipu) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ja volim internet jer na njemu kad prdnem - ne smrdi! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 e bas to,ja sam mislio da su sve devojke na Ruru ruzne,ali sam se uverio u suprotno :)))) ← send me a casual picture of the local ladies now and then :D shalu na stranu, mislim da sam video samo mjau na pb (ako je onaj sitan devojchurak ona:), i naravno weshticu... ali voleo bih da upoznam nt.shtagod :* Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ahaha ramirez trazhi ribu preko rura :)) j/k m8 :) shta znam..ja sam ovde isti ko i u rl...ima ovde nekoliko ljudi koji me znaju inache pa ono...necu se foliram da me posle ne bi prozivali u drushtvu :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ja volim internet jer na njemu kad prdnem - ne smrdi! jebena filozofia. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ja volim internet jer na njemu kad prdnem - ne smrdi! ← Da ali smrdi tebi u sobi. Makes you think a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ali poshto sam internet addict nemam realnih prijatelja pa sam sam u sobi if a tree falls down in the woods and theres nobody to hear it does it make a sound??????????????????????????? ? ? ? ? ? omg?? ? ?? ?????? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) Net je definitivno postao jednim od osnovnih delova svakidashnjice. To samo po sebi ima svoje dobre i loshe strane. Mislim da je net josh mlad i da ce u buducnosti josh vishe uticati na zivot ljudi - zamishljam ljude koji nose wifi naochare sa lcd ekranima pomocu kojih mogu u bilo kom momentu doci do bilo koje informacije dostupne chovechanstvu ili jednostavno videti svoje bliske sa bilo kog mesta na planeti. Ups, to i nije buducnost Edited January 10, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 if a tree falls down in the woods and theres nobody to hear it does it make a sound??????????????????????????? ? ? ? ? ? omg?? ? ?? ?????? Hoće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 u tesli niste učili filozofiju, kanda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Da ali smrdi tebi u sobi. Makes you think a? prdez ne smeta coveku koi ga e prdno. to e opste poznata stvar. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 prdez ne smeta coveku koi ga e prdno. to e opste poznata stvar. ← jesteeee sad... koje su to lazi... naravno da se kaje... ! ofc. ako je losh prd.... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Hoće Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts