Jump to content

Dvolicnost ljudi net i RL

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

RUR bi trebalo komercijalizovati i da se naplacuje clanstvo, ako hoces da budes "Owning Master"(internationaly acknowledged certificate) moras da platis... nema vise nista za dz ;)

Fina ideja :))

Sto se topica tiche, bez fizickog izgleda osobe sa kojom prichate mozhete da steknete donekle pogresan utisak o njemu na osnovu poznatih stereotipa koji vladaju (onaj koji puno uci nosi naocare itd) i onda da se u skladu sa tim iznenadite kada nekoga upoznate uzivo jer ga niste tako zamisljali, iako on mozhda minimalno odstupa u stavovima i ponasanju od postavke na internetu.

Mislim da oni koji se foliraju da su nesto drugo to koriste manje-vise kao izduvni ventil ili nachin da se zabave u drustvu koje ih ne poznaje i sa kojim se vrlo verovatno nikada u zivotu nece videti, dok licno poznavanje onih sa kojima pricate mozhe samo poboljsati kvalitet komunikacije. Sa druge strane oni koji se "ponasaju normalno" na netu imaju taj plus da postoji edit opcija i mogucnost da obrishu/preprave ono napisano, pa mozhda tako "vestacki" dizhu utisak koji stvaraju medju ostalim netizenima :)

meni je foliranje na netu kao foliranje u nekom vecem drushtvu .. lako je da vichesh iz mase i da se ne zna ko je .. al 1vs1 i na netu i u RL nema ti bekstva [;)]

mislim zabole me za foliranje na netu .. meni je uzasnije kad se ljudi foliraju u RL

shtacete ima nas raznih

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Fina ideja :))

Sto se topica tiche, bez fizickog izgleda osobe sa kojom prichate mozhete da steknete donekle pogresan utisak o njemu na osnovu poznatih stereotipa koji vladaju (onaj koji puno uci nosi naocare itd)

e bas to,ja sam mislio da su sve devojke na Ruru ruzne,ali sam se uverio u suprotno :))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Kru, oces da dodjes na RHH sa kesom na glavi? :)

A obavezno kada vetj kopash iskopaj "malog silvestera" u istoj toj instalaciji, odlican je :)

e bas to,ja sam mislio da su sve devojke na Ruru ruzne,ali sam se uverio u suprotno :))))

Koga li si video? (ajde sad, krenite da citirate RHH ekipu) :))

send me a casual picture of the local ladies now and then :D

shalu na stranu, mislim da sam video samo mjau na pb (ako je onaj sitan devojchurak ona:), i naravno weshticu... ali voleo bih da upoznam nt.shtagod :*

Net je definitivno postao jednim od osnovnih delova svakidashnjice. To samo po sebi ima svoje dobre i loshe strane. Mislim da je net josh mlad i da ce u buducnosti josh vishe uticati na zivot ljudi - zamishljam ljude koji nose wifi naochare sa lcd ekranima pomocu kojih mogu u bilo kom momentu doci do bilo koje informacije dostupne chovechanstvu ili jednostavno videti svoje bliske sa bilo kog mesta na planeti. Ups, to i nije buducnost [:D]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?