bolkonski Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 http://www.tech-industry.com/Muzika/krell_demo1.JPG Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 odakle mi toliki stan jebote Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 bolje da si mi pozeleo brzu internet vezu;) zvuchnici su obichno lepshi kada im se skine ova prednja zashtita, a ovi su bash onako nikakvi.ali ok kontam da nadoknadjuju drugim karakteristikama:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 iho de la puta (ovo je inače nova verzija av mon djua), koliko ovo jebitačno izgleda.. pitam se kako zvuči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 iho de la puta hm, ovo la nikad u zivotu nisam cuo da kazhu u ovoj "izreci". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 deluje veoma mocno, ali bih se zadovoljio i mnogo manjim a stilski mnogo lepshim zucnicima marke Bang & Olafsen http://www.bang-olufsen.com/web2/home.asp?section=home Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 stavio sam ih na desktop:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Ja sam inache (tjale zapravo) imao kod kutje ogromne neke rucno radjene zvucnike (mozhe se setiti ivan i jos ko sa lan partyja kod mene) koji su bili shiroki nesto tipa 80 a visoki 1.70 ili slicno. To je tako gruvaloooo ... Sa tjoska si opusteno mog'o da znas kada je neko slavlje :) Jedino sto toliku snagu zaista mozhes da iskoristis samo za stand na sajmu ili nesto slicno, posebno ako si u stanu netje te voleti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 polepi kartone od jaja i boli te qrac Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts