domiNus Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Strava i Uzhas... Jadan mali ganci... Ali, nadajmo se da ce prezhiveti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Eh kad bi sad tog lika obesili na sred Terazija kurac bi nekom posle palo napamet da opet ucini nesto tako... bolest... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ganci, geto, nehigijena, kesa, lepak i voila, dobijamo rasporeno dete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ganci, geto, nehigijena, kesa, lepak i voila, dobijamo rasporeno dete. ← ti si neki sofokle ? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 ганци... кева је као млад лекар стажирала у Уљми као лекар опште праксе. значи била је и бабица и мртвозорник и педијатар... какве ми је приче о њима испричала, како су се секли сваког дана и флашама разбијали главе један другом, ја ни данас не могу да верујем, а то је било срећно време. овакви примери ме подсећају да је оно ЗАПРАВО било истина. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 nemam bas lepih reci za cigane (ne za vlahe, vetj za gancije koji su predmet ismevanja u vicevima). pre godinu-dve bas u vreme oko nove godine cekao sam drustvo sa ortakom kod dkc-a i prisao nam jedan klinja ganci koji jedva da je imao dve i po godine. tek kad je prisao na manje od 3 metra provalio sam da mali ima sprzenu facu, ali namerno su mu zapalili lice da bi ovaj mogao "uspesnije" da prosi. ortak koji je bio samnom mu je dao nesto sitje koju su mu uzeli nesto stariji klinci, dal' su mu bratja ili sta vetj. ortakinja mi je skoro rekla da je videla tog klinca na istom mestu pre neki dan. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 ^^ I ja sam viđao tok malog isto,strašno kakvi su.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 shta je tu novo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 treba neshto novo ovde da bude ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts