WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Novosti Kada sam owo prochitala ostala sam bez texta... Chowek se prosto zapita kuda ide owaj swet... :o((( Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 nemoj da baksuzirash, dete josh nije umrlo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 (edited) majke mi... ali svejedno, nije pitanje da li je dete umrlo, bitno je sto to dete ima u toj svojoj glavici da sa 16 godina potegne noz na drugo dete zbog 200 jebenih dinara. za to je kriva jebena drzava... nema ovde nikakve discipline, nama bre treba ko u kini da bude kazneni sistem da bi se iole nesto popravilo Edited December 29, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 tuga Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Kazneni sistem - oko za oko, zub za zub. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 e srbende...ubijamo se samo tako...da neko izvrsi pretres recimo trga kod konja,ili u knezu,kod 90% ljudi bi nasli noz...strasno... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ciganska posla! Realno cigani su tako vaspitani tako su odrasli i sta sad.Daj boze da to dete prezivi ali problem sa ciganima ostaje ... Po meni mnogo veca pretnja predstavljaju cigani koji se "kurce" van njihovi chopora i koji dolaze medju civilizaciju ima da izbodu nekog ... svako ko je prosao jednom kroz park u kamenickoj video je njih jedno 10-ak starih odprilike 16-17godina kako se motaju tamo i sta mislite sta rade?... e to je problem!!! sto neko nije napisao o ciganima sto peru prozore na ulici sto su juce skakli po kolima ljudi koji nisu hteli da daju pare!!?!?!? u po bela dana! Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ...kataklizma. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Uzhas...ebem ti ljude... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 Bolesti na swe strane... Zaista je tuzno shta se swe deshawa... A radi li ko shta da se takwe stwari spreche?... Jok... Digne se frka i dreka na swa usta dok je sluchaj josh swez, a za par dana swi zaborawljaju... Mog Wuka kada su ubili trubilo se na saw glas, a wec posle 10-ak dana mnogi su se pitali "Who the fuck is Wuk?"... Zaborawljanje i zanemarawanje su weoma loshe stwari... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 weco...ko je vuk? : ( Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Neverovatna stvar da svi imaju pishtolj kod sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Neverovatna stvar da svi imaju pishtolj kod sebe ← ccc, kamo sretje da svi imaju, ja trazhim neku pucaljku da pravim masakr ali NEMA... toliko ratova i sranja a niko nema pushku/pishtolj... to jest imaju samo oni kojima su deda/tjalci vojna lica i to je pod kljuchem ili zakopano. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ja nosim rail jer se on racuna kao gan? :-P Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 weco...ko je vuk? : ( ← bili smo u wezi kada je ubijen :o( Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 i pretpostavljam da slucaj nije razresen? Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 Nikada... Nisu se neshto ni trudili, s obzirom da sam ja widela lika koji je pucao... Ubili su ga zbog ebenih patika... Strashno... :/ Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 E bedak..bem ti zemlju...bem ti ljude...bem ti svet....a u qratz.... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Losh trip brate, vata me tuga kad pomislim koje sve budale hodaju ulicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ccc, kamo sretje da svi imaju, ja trazhim neku pucaljku da pravim masakr ali NEMA... toliko ratova i sranja a niko nema pushku/pishtolj... to jest imaju samo oni kojima su deda/tjalci vojna lica i to je pod kljuchem ili zakopano. ← hah pm me ako oces! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Nikada... Nisu se neshto ni trudili, s obzirom da sam ja widela lika koji je pucao... Ubili su ga zbog ebenih patika... Strashno... :/ ← ne znam shta da kazhem, kako chovek preboli tako neshto? Ne mogu da zamislim kako ti je bilo... zbog jebenih patika ubiti choveka, uopshte kakav chovek treba da bude da bi bio sposoban da ubije nekog, a josh zbog necheg tako beznachajnog... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 lood o.O Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 Problem je u tome shto se takwe stwari nikada ne prebole... Dan danas, posle 11 godina, ja redowno obilazim njegow grob... Wuka iz mog srca niko nece izbrisati, narochito zbog nachina na koji je umro... Gadne se stwari deshawaju... I one su postale sastawni deo nashih ziwota... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ciganska posla! bla bla bla ← sieg! - heil! sieg! - heil! sieg! - HEIL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ne znam shta da kazhem, kako chovek preboli tako neshto? Ne mogu da zamislim kako ti je bilo... zbog jebenih patika ubiti choveka, uopshte kakav chovek treba da bude da bi bio sposoban da ubije nekog, a josh zbog necheg tako beznachajnog... ← nisu ga ubili zbog patika, verovatno zbog teranja inata, mada ima svakakvih ljudi... neka mu je laka crna zemlja. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts