T-Bone! Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Jel zna neko neku stampariju koja radi majce, flajere itd.. ali na manju broj primeraka. Znaci ne treba mi stamparija koja radi min 20 majci... znaci ono ako ima negde 2-3 komada itd. Ili ako neko radi privatno da se dogovorimo! Pozdrav Quote www.generals.cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Ne znam za majce, ali ako ti trebaju neki flajeri, posteri i sl u nekom tako malom tirazu meni se kao dobro resenje pokazao Copy centar u Prizrenskoj. Ono stampa u full koloru na 200 g/m2 A3 papiru je 60 kinti, sto je po meni sasvim pristojno, a urade ti odmah za razliku od raznih digitalnih/nedigitalnih stamparija gde da bi odstampao 20 takvih plakata ili cega god moras da cekas bar ceo dan. Naravno oni se vise isplate za veci tiraz, ali ako ti treba nesto malo a na brzaka ovo je odlicno resenje. Plus sto to za stampu mozes da im doneses u skoro svim rasprostranjenim formatima: .psd, .cdr, .ai, .pdf, .doc, kao i naravno svi formati slika koje Photoshop podrzava. Bas su me jednom impresionirali za tom "na brzaka varijantom". Takodje mislim da u radnji u Takovskoj mogu da ti odstampaju i do A0 formata u boji, takodje odmah, ali to zaista ne znam koliko kosta. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Copy centar imas i u 14. Decembra tj. Cara Nikolaja II, prekoputa GSP skole, ako ti je blizhe, a trebalo bi da je ista radnja u pitanju. Sto se majica tice, sasvim sam siguran da ProArte mozhe da ti stampa na komad majicu posto rade digitalnim putem i onda nema "otvaranja boja" i slicne stvari kao kod drugih stamparija. Ono sto ne znam jeste da li su voljni da ti rade jednu majicu tj. da li im se isplati (verovatno ne) ali isto tako znam da je cena prakticno ista za 1, 10 i 50 majica, tek kasnije krecu popusti, pa ne bi trebalo da te ispadne skupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 U Copy Centru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts