Jump to content

Stampanje...

Recommended Posts

Ne znam za majce, ali ako ti trebaju neki flajeri, posteri i sl u nekom tako malom tirazu meni se kao dobro resenje pokazao Copy centar u Prizrenskoj. Ono stampa u full koloru na 200 g/m2 A3 papiru je 60 kinti, sto je po meni sasvim pristojno, a urade ti odmah za razliku od raznih digitalnih/nedigitalnih stamparija gde da bi odstampao 20 takvih plakata ili cega god moras da cekas bar ceo dan. Naravno oni se vise isplate za veci tiraz, ali ako ti treba nesto malo a na brzaka ovo je odlicno resenje. Plus sto to za stampu mozes da im doneses u skoro svim rasprostranjenim formatima: .psd, .cdr, .ai, .pdf, .doc, kao i naravno svi formati slika koje Photoshop podrzava. Bas su me jednom impresionirali za tom "na brzaka varijantom". Takodje mislim da u radnji u Takovskoj mogu da ti odstampaju i do A0 formata u boji, takodje odmah, ali to zaista ne znam koliko kosta.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Copy centar imas i u 14. Decembra tj. Cara Nikolaja II, prekoputa GSP skole, ako ti je blizhe, a trebalo bi da je ista radnja u pitanju.

Sto se majica tice, sasvim sam siguran da ProArte mozhe da ti stampa na komad majicu posto rade digitalnim putem i onda nema "otvaranja boja" i slicne stvari kao kod drugih stamparija. Ono sto ne znam jeste da li su voljni da ti rade jednu majicu tj. da li im se isplati (verovatno ne) ali isto tako znam da je cena prakticno ista za 1, 10 i 50 majica, tek kasnije krecu popusti, pa ne bi trebalo da te ispadne skupo.