Jump to content

Jedan mali topic o

Guest

Recommended Posts

Hmmm....nikad, ali nikad nisam nikog cuo da kaze sumljam.

Mislim jesam, ali retos od 14 godina kome je glavna preokupacija beotel 1.5 server nije validan primer :)

Proverio sam sa kevom (prof srpskog), ivan klajn, par recnika. Definitivno je ispravno sumnjam.

Mislim logika jelte...kad se krisom krecem kroz zbunje ja se sunjam, a ne suljam :)

sumnjati i shunjati nije isto jer prva rech ima jedno m ispred nj i zato lepshe zvuchi kad se kazhe/pishe sumljati.

Edited by Ramirez

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sumnjati i shunjati nije isto jer prva rech ima jedno m ispred nj i zato lepshe zvuchi kad se kazhe/pishe sumljati.

Ljudi ok, nemojte dalje, brukamo se svi ovde, bar sto se tice pravopisa.

U stvari lepse zvuci prajvopjasa jer ima o pre p.

U pravu si za to debatibilno - ružna je reč do jaja, ostalo mi iz debatnog kluba, a reč je inače potpuno ok sa svih strana. Znači to što si rekao, da je nešto podložno raspravi, diskutabilno (mada diskutabilno više ukazuje na neku nesigurnost nego na raspravljivost). A ko je rekao sa Igorem pošto je to zaista nepismeno? A uzgred, kad već pričamo o imenima, raspravljao sam se davno sa likom koji se zove Radoš, koji mi je tvrdio da je vokativ za njegovo ime Radošu, tako i Urošu, i slično... Meni je to uvek zvučalo kretenski, šta ostali misle?

This post has been edited by Klinac Balavac

Pa...ne bi trebalo da zapocinjemo recenicu sa "Pa"...

Ovaj...mislim...hocu da kazem da...aeuaeuaeuaeuaeuaeu...

Neki ljudi brzo kucaju...ovaj...pa pogrese, drugi ne razmisljaju puno o tome

sta ce...ovaj napisati, a isto tako ovi treci ne poznaju dobro gramatiku i pravopis,

pa grese, mada mislim da tu ima i ovih cetvrtih, zatim idu peti...I T D!

Priznajem da se gubim npr. sa "NE... ili NE_...", da ne poznajem dobro pravopis i gramatiku, ali nesto nEObracam paznju na to sto sam Zapazio dok sam Gledao svoje skrabotine...znaci...razumes, mislim kapiras sta hocu da kazem "JA'...

Ako pravopis i gramatika budu zasmetali nadleznima ovog foruma, verujem da ce ubaciti to u "Pravilnik" i resiti problem, a sve nepismene kazniti i spaliti na lomaci, prziti u vrelom ulju...i tako...

ja sam prvi put u zivotu video da neko izgovara sumLJa, na ovom forumu

upisao sam se od smeha

mada ne znam sto bi se neki toliko zestili oko kolicine gresaka koje se mogu ovde naci (mislim ok treba i neko da nas podseti s vremena na vreme sta je pravilno a sta ne, mada ne treba smarati), da su mozda mrdnuli dupe do nisa vranja i juga srbije

fallout_table.gif