bolkonski Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 i to cini mi se poslednju. Znam da nije neki uzorak, al aj da kazem koju. Imam utisak da pisci serije zele da kazu nesto "vise", a ja to ne volim. Kao neke duboke zivotne filozofije. I onda, sta se desi? Useru nekim glupim dogadjajem. Sve ide lepo, i onda umesto da junaci reaguju kao normalni ljudi, oni reaguju kao ludaci. Onda sebi postavim pitanje, zasto bih ja gledao seriju o ludacima? Ako ne dobijem kojim pukim slucajem ovu seriju kompletnu u ruke, nema sanse da cu je skidati. Sa pozitivne strane, dijalozi su odlicni, gluma je solidna, humora ima malo (mozda sam ubo mracnu epizodu), deluje kao da su dosta paznje obratili na kvalitet prikazivanja medicinskih zahvata, dijagnostike, i tome slicno. Aj, pa uzdravlje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) a sad za nas ne upucene. translation please:) Edited December 17, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Onda sebi postavim pitanje, zasto bih ja gledao seriju o ludacima? pa zar tako, posle pet godina dolazenja na rhh?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 ja sam o seriji cuo sve najbolje...videcu da skinem nesto veceras pa da bacim komentar Btw...wtf is rhh??spominje se po celom forumu a nemam pojma sta to znaci..sve kao provalicu iz kontexta al paja :)neko skupljanje ili? Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 bole ti si budala ali to vetj znamo i nije toliko bitno za ovu prichu pisao sam proshle godine o nip/tucku kad sam prvi put gledao seriju i realno, uzmi prvih 5 epizoda i pogledaj ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Definitivno ti je upala neka losha epizoda, ja sam odgledao 2 i vrlo mi se svidelo :PP (jes da su bile na francuskom, pa nishta nisam ni razumeo, al su mi se slike dopale :D:D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts