Therion Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Pomesao si coveka sa kiligorom. ← yeste, izvinjavam se svima oshtetjenim ;) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Ahaha ... kruko je i na ovom topicu teh hax0r ... odlicno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 a kakwe swe to weze ima sa swinjama i papuchama? :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 a kakwe swe to weze ima sa swinjama i papuchama? :o) ← ahahahahah...zar nisi vec provalila da na ovom forumu topici uglavnom skrenu sa teme? hehe, bio je jedan legendarni...simpsons pre par godina...pocelo je sa simpsonovima, a zavrilo posle 100 strana sa ne znam ni ja cim... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 ahahahahah...zar nisi vec provalila da na ovom forumu topici uglavnom skrenu sa teme? hehe, bio je jedan legendarni...simpsons pre par godina...pocelo je sa simpsonovima, a zavrilo posle 100 strana sa ne znam ni ja cim... ← e nek si nam to potanko objasnila! stvarno, taj topic o simpsonovima... koma ebote :p Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 hehehehe... po meni je to skretanje sa teme superishka... expert sam u tome, kako kazu moji patuljci :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 eheheh...nekad je to skretanje bilo mngo interesantnije, barem meni. mozda gresim...al eto... bas se pitam sta je sa tim stari topicima, bas bih ih citala. da se smejem. mada koliko su dugacki mislim da bi se na pola smorila ;) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 у основи сам свиња, чак не свиња, него Генерал Свиња који једе јабуку... али ми се не да да то испољавам, јер не могу ни према коме да будем поган, поготово не планирано и са предумишљајем. живим у паклу. оне срећнице које су наслутиле каква сам свиња у суштини, провеле су најлуђих 3 до 6 месеци у мом друштву, оне које нису, откачиле су ме после 2 недеље. проблем настаје јер сам са свим девојкама у почетку фин, а даље се ситуација развија у зависности од ње... раније је ишло овако: ако ми не значи ништа, постајем хладан, одбојан, суров, итд. све у нади да ће ме откачити (терај ову будалу у пичку материну), јер нисам имао муда да јој одмах лепо кажем завршили смо... и шта се испостави? полуди, па не могу да је откачим на крају недељама... е, ако ми се свиди, постајем памук, па она почиње да ме мучи и на крају ме откачи... толико о генерализацији... и шта је научио мали Ђокица? жене лажу када кажу да чекају лепог, нежног, паметног, неког ко их разуме, финог, итд. за то постоје другови. имам гомилу другарица па знам. све су завршиле са џукцима који су их отерали у клиничку депресију, а јурила их је армија принчева. оне у ствари чекају дрипца, не свињу него Вепра, Веприну, да им помери свет и одузме душу, само таквог могу да воле јер им делује недодирљив, што их доводи до лудила. научио сам и да нађем снагу да одмах откачим везу која не води ничему. научио сам да ослободим Вепра из себе, макар ме то коштало живаца и патње јер идем против својих уверења и година рада на себи, научио сам да будем Играч, иако бих волео романтику без Игре. научио сам да жене лажу чим зину, да немају мали мозак и да не заиста значи да и обрнуто. dixi. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) Uf bre...slazhem se sa nekim "stavkama" al imam i ja gooomilu drugarica pa znam da stvari nisu bask skroz takve...mozda nam drugarice nisu iste :)) ko zna... Edited December 19, 2005 by Kovach_ Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 у основи сам свиња, чак не свиња, него Генерал Свиња који једе јабуку... али ми се не да да то испољавам, јер не могу ни према коме да будем поган, поготово не планирано и са предумишљајем. живим у паклу. оне срећнице које су наслутиле каква сам свиња у суштини, провеле су најлуђих 3 до 6 месеци у мом друштву, оне које нису, откачиле су ме после 2 недеље. проблем настаје јер сам са свим девојкама у почетку фин, а даље се ситуација развија у зависности од ње... раније је ишло овако: ако ми не значи ништа, постајем хладан, одбојан, суров, итд. све у нади да ће ме откачити (терај ову будалу у пичку материну), јер нисам имао муда да јој одмах лепо кажем завршили смо... и шта се испостави? полуди, па не могу да је откачим на крају недељама... е, ако ми се свиди, постајем памук, па она почиње да ме мучи и на крају ме откачи... толико о генерализацији... и шта је научио мали Ђокица? жене лажу када кажу да чекају лепог, нежног, паметног, неког ко их разуме, финог, итд. за то постоје другови. имам гомилу другарица па знам. све су завршиле са џукцима који су их отерали у клиничку депресију, а јурила их је армија принчева. оне у ствари чекају дрипца, не свињу него Вепра, Веприну, да им помери свет и одузме душу, само таквог могу да воле јер им делује недодирљив, што их доводи до лудила. научио сам и да нађем снагу да одмах откачим везу која не води ничему. научио сам да ослободим Вепра из себе, макар ме то коштало живаца и патње јер идем против својих уверења и година рада на себи, научио сам да будем Играч, иако бих волео романтику без Игре. научио сам да жене лажу чим зину, да немају мали мозак и да не заиста значи да и обрнуто. dixi. ← vasha ekselencijo.... da odem po kishobran... naoblacilo se:)) vashe mudre reci su izazvale bes bogova :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 и шта је научио мали Ђокица? жене лажу када кажу да чекају лепог, нежног, паметног, неког ко их разуме, финог, итд. за то постоје другови. имам гомилу другарица па знам. све су завршиле са џукцима који су их отерали у клиничку депресију, а јурила их је армија принчева. оне у ствари чекају дрипца, не свињу него Вепра, Веприну, да им помери свет и одузме душу, само таквог могу да воле јер им делује недодирљив, што их доводи до лудила. научио сам и да нађем снагу да одмах откачим везу која не води ничему. научио сам да ослободим Вепра из себе, макар ме то коштало живаца и патње јер идем против својих уверења и година рада на себи, научио сам да будем Играч, иако бих волео романтику без Игре. научио сам да жене лажу чим зину, да немају мали мозак и да не заиста значи да и обрнуто. dixi. ← ochigledno mali Djokica nishta nije nauchio i mora josh mnogo wode da proteche Dunawom i Sawom da bi nauchio :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 е невероватне сте, Јапана ми... чак кад вам човек лепо разложи све и сажваће на логичан и прихватљив начин, и даље више волите да живите у порицању... "што ти је женско!" oно мало што сам прочитао о теби, што си написала на већ-заборавих-ком-топику, уклапа ми се некако у ову моју констатацију. нешто ми се чини да ће Дунав и Сава да теку за неког другог овде. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Drale je posebna stavka :) ← :* vasha ekselencijo.... da odem po kishobran... naoblacilo se:)) vashe mudre reci su izazvale bes bogova :)) ( )... ← е бре Мигшолино, сад си ме разнежио нешто... кад се сетим само те вечери... ево и теби један :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 е невероватне сте, Јапана ми... чак кад вам човек лепо разложи све и сажваће на логичан и прихватљив начин, и даље више волите да живите у порицању... "што ти је женско!" oно мало што сам прочитао о теби, што си написала на већ-заборавих-ком-топику, уклапа ми се некако у ову моју констатацију. нешто ми се чини да ће Дунав и Сава да теку за неког другог овде. ← heh ima li shta twrdoglawije od mushkarca koji nije u prawu :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) има... тврдоглава жена! Edited December 19, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 jock... gori ste mnogooooooooooooo... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 'ајте молим Вас... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 axam... pazi kad ti ja kazem :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 е бре Мигшолино, сад си ме разнежио нешто... кад се сетим само те вечери... ево и теби један :* ← kmeeeee vat a fazi filing :))) elem... kolko se smorio eksi kad je cuo pricu o hekleru... a ocekivao je ... mnogo vishe ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 научио сам да ослободим Вепра из себе, макар ме то коштало живаца и патње јер идем против својих уверења и година рада на себи, научио сам да будем Играч, иако бих волео романтику без Игре. ← imash topinu za ovo Drale-san samo shto daleko od toga da je learning curve gotov ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) @Ignis Dei teoriju Slažem se sa tvojom pričom, samo što ne bih baš rekao da su sve takve, ali ogormna većina jeste (jedno 90 %). Imam mali dodatak, te ribe, tj. kasnije žene ako dobiju sinove, provereno ih pretvore u pičkice jer se na taj način leče od veparštine. Tako na indirektan način se osvete tom svom vepar-muškarcu uskraćujući mu odgovarajućeg naslednika, sina-veprinu. Znam nekoliko ljudi kojima je ćale bio homo brutalis, ono, batine, čvrsta ruka i to, jedan je postao derpe, drugi je totalno femniziran, a trećeg sve ribe vuku za nos i prave ne papuču, nego patofnu od njega! Znači, ovaj dodatak važi ako se riba uda za takvog tipa, ako nađe nekog pitomijeg da osnuje porodicu (bez obzira što je i dalje pali muškarac-vepar) onda je druga priča. Edit: Imam još nešto, niste svesni koliko riba se loži na simulaciju silovanja tokom seksa. (da me neki genije ne razume pogrešno, znači riba koja već hoće da se kara). A da je pitate, maco, jel bi volela ti malo grublje, rekla bi, šta je s tobom, šta ti pada na pamet, a kad ne pitaš....poludi... Tako da to je ono o čemu ignis priča, voleeee da se folirajuuu... Samo to treba da brude promena, a ne stalno tako da je... tretirate... :) Edited December 19, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 imash topinu za ovo Drale-san samo shto daleko od toga da je learning curve gotov ;) ← обећања, обећања... па нисам ти ја женско, Цицане човек никада не научи, у суштини, ништа о женама. питање само је колико ћемо да играмо Игре и Игрице (то бар није никаква мудрост), и када ћемо, и да ли ћемо икада, налетети на ону уморну од игре, и да ли ћемо знати да ли је она та, и да ли ћемо себи дозволити да будемо памук и њој се препустити на милост и немилост (е то је мудрост). чињеница је само да ћемо бар једном то морати да урадимо ако мислимо да икада будемо срећни у животу, јер се од играња нико никад није усрећио (осим баналног пумпања ега). оно што је сигурно је да никад себи нећу дозволити да се одрекнем љубави, оне чисте и искрене, само ћу морати да научим још боље да се штедим и чувам. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) Imam mali dodatak, te ribe, tj. kasnije Edited December 19, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Hahaah Drale kralje, pazi realno ima mnogo istine u tome ali opet ne mozes tako generalizovati, na primer moja sadasnja devojka nije uopste takva i sasvim se super slazemo... Moze se reci da tvoj recept vazi za vecinu devojaka ali nikako i za sve, ja necu da budem vepar jer nisam takva osoba ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 одмах прижени Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts