Jump to content

Vlado Georgijev

L1nk

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne mislim da to ima veze sa tim gde zivis ... pa tamo po americi se ubijaju svaki dan raznrazni muzicari, ovi su se samo isprebijali. Sve u svemu, ja koliko znam tu scenu, a ne znam puno, Georgijev je oduvek najvise kenjao oko tih prava i piraterije i svega, i sigurno su ga iznabadali jer je nekom stao na zulj. Nezvanicno je da je Dragicu jer on treba da postane glavni u Sokoju, a kapiram da ima veze i sa SPSom posto je pljuvao radijski festival kojeg pravi Radio S.

ma wolim i ja Wladu ponekad... Narochito onu jednu pesmitzu... "Nisam ljubomoran, nisam..." eh, taj Nish...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Ne mislim da to ima veze sa tim gde zivis ... pa tamo po americi se ubijaju svaki dan raznrazni muzicari, ovi su se samo isprebijali. Sve u svemu, ja koliko znam tu scenu, a ne znam puno, Georgijev je oduvek najvise kenjao oko tih prava i piraterije i svega, i sigurno su ga iznabadali jer je nekom stao na zulj. Nezvanicno je da je Dragicu jer on treba da postane glavni u Sokoju, a kapiram da ima veze i sa SPSom posto je pljuvao radijski festival kojeg pravi Radio S.

uf da ta amerika, prava zemlja za poredjenje :)

neka osoba glupak hehe

uf da ta amerika, prava zemlja za poredjenje :)

Ne vidim nijedan jedini razlog zasto bi Srbija uvek bila zemlja u kojoj su (iskljucivo) takve stvari moguce, gde je "banana republika" situacija, gde se svi prebijaju i ubijaju a vec koji kilometar dalje sve je u redu. Pre par meseci su baju iznabadali u Nemackoj, nekog njihovog poznatog "shlager" ;) pevacha, i to panduri, i jedva prezhive, pa nisam siguran da su se nemci zalili kako zive u uzasnoj zemlji. Ako je zgodno, promenicu ime zemlje u Nemacka, eto, kad vec imam sada ovde zhiv primer, a i na kraju krajeva, ovo je potpuno sekundarna pricha.

Ma poenta je da se mora postaviti pitanje

DOKLE CE SE U OVOJ BANANIJI TOLERISATI TO DA

NEKO NA JAVNOM MESTU DODJE NEGDE I NABODE

ILI MALTRETIRA NEKOGA BEZ DA IKOME ODGOVARA

ZA TO, NITI NA LICU MESTA NITI KASNIJE NA SUDU BRE !??

Taj sto ga je nabo isti je ko i jebeni legija, u fazonu "ej, bas mi

se cini da je dobra fora da odsetam tamo i nabodem onog klovna"

cisto onako, ide mi na jaja..."

E pa rodjaci, ne ide to tako bre, ako cete demokratiju mrdnite

guzicom za nju, a ako necete onda idete u pravom smeru...

I sto neko reche, sutra ce vama neko prici i zavariti vas jer ga je

iziritirala vasa frizura/kapa/nasmejana njuska... Pa el to normalno?

Kuratz jeste! Sto je najbolje, isti ti kromanjonci se posle kao bune,

kao sta, pa on je ovo i ono i onda krene prepucavanje po medijima

itd itd...i ceo cirkus je tu.... A poenta je da ODMAH U STARTU taj neko

treba da odgovara ODMAH za to sto je uradio, da mu se odseku noge

i kita, cisto da ne moze da ide okolo i smara i kurchi se toliko... I da vidis

sta je red u zemlji ! Kakva Koreja i Saudi Arabija bre !!!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Isitna ziva

Magarci se odmah uhvatili za to da li im se svidja on kao lik ili njegova muzika pa na osnovu toga "ko ga jebe,neka su ga"

Poenta je da tako nesto ne sme da se desava,a ako se desi ne sme da se prodje nekaznjeno

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Znaci nekima od vas je OK to sto su ga pretukli zato sto vam se ne svidja kao lik ili vam se ne svidja njegova muzika,nebitno?!Jedan od retkih koji nesto ulaze u muziku ovde.Za tog Dragica tesko sta moze lepo da se kaze.Sad razloga moze biti dosta.Ali nisam siguran kako bi vama bilo da ulozite toliko u studio,i uopste toliko para ulozite u muziku i onda to sve neko lepo piratizuje.Mozda je nesto drugo razlog ovog prebijanja ali Vladu definitivno razumem

Ne vidim nijedan jedini razlog zasto bi Srbija uvek bila zemlja u kojoj su (iskljucivo) takve stvari moguce, gde je "banana republika" situacija, gde se svi prebijaju i ubijaju a vec koji kilometar dalje sve je u redu. Pre par meseci su baju iznabadali u Nemackoj, nekog njihovog poznatog "shlager" ;) pevacha, i to panduri, i jedva prezhive, pa nisam siguran da su se nemci zalili kako zive u uzasnoj zemlji. Ako je zgodno, promenicu ime zemlje u Nemacka, eto, kad vec imam sada ovde zhiv primer, a i na kraju krajeva, ovo je potpuno sekundarna pricha.

Problem je što se takva dešavanja ne prenose preko našeg TV-a,a i da se prenose niko ga ne gleda :)) pa svi misle da smo propaliteti :D

Edited by Corey