byp_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 rezanje zike. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 jbt biJo neki dan na drugaricinom 18. tom, pushtali samo narodnjake celo veche :? , smorio sam se ko metalac na zhurci za 18. gde celo veche pushtaju samo narodnjake ← Zato ja ne idem na 18. rođendane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Zato ja ne idem na 18. rođendane. ← to ti nevalja sine, vishe cica na jednom mestu netjesh natji, a tako neshto ne propushtam zbog mjuze , nauchish rechi svih pesama za 5 min i to ti je to, veselje i "sluchajni" dodiri u prolazu pochinju lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Najbolje da će Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 evo me na poslu ono bio smor standardni ali eto leka izrakijali se kolega i ja sad je do jaja samo ulaze i ono sta smrdi ovo ;O hehe ziveli ae dobar provod veceras zivelia T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 oh da ga posle predavanja zajebavam, a na vama je da pogodite zau licnost. Da malo pomognem recimo da najvise sansi imaju oni koji dolaze na RHH. Ja znam ko je al' mi glupo da kvarim foru drugima ... mada samo jedan covek mozhe da ima takvu ideju u glavi ... sto ranije legnem, to duze spavam :P Ja sam to davno izvalio. Kada predjem odredjenu granicu u broju sati koje spavam, onda se posle samo "razvlacim" po krevetu i spavam mnogo duzhe, a nisam nesto ekstra odmorniji. igi spremaj MNOGO alkohola ako mislite da dobijete Znachi ja ne moram nista da donosim? ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Najbolje da ćeš tamo neku da na'vataš... Osim ako nisi metalac koji fura BMW... ← neam bmw, ma ono kao, samo sachekash vreme i pochnesh konverzaciju padaju na crnu djecu lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 neam bmw, ma ono kao, samo sachekash vreme i pochnesh konverzaciju padaju na crnu djecu ← Ma mene u principu zabole da se trudim... aj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 muhahahaha ;D T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 opet u sd-u..visim na netu..nemam pojma gde cu veceras..smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 i da da pijancenje sa posla se nastavlja idemooooo lol sam pijan raspad srednjoskolici okupljanje O_O hehe stara banda T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 u glavi mi je potpuni BrainStorm Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 modelujem neku projekat za faks, ali sam se usput primio na pesmu Beogradski sindikat - Viteska ... "ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome koliko je sila koja mi preti, nego po tome kolika je svetinja koju branim" Milos Zunic je bio odlican glumac....a izgleda da kod nas odlichni glumci zaista rano umiru. Kao da prebrzo sagore. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 sve je moje sto je tvoje ja tako nemogu razmisljati ... isve iz temenja sacemo podjelitei ,, kad nastupi tisina mi smo je dvoje ljudi sto se njemogu razjumeti i cinim pravu stvar ....... i tako vam ja kazem srecan rodjus ;D srecna nova godina zivi bili veliki porasli na poslu ludilo sve pijane budale ;D hehe ae T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Osim ako nisi metalac koji fura BMW... ← ....ili ako opereš kosu ....just kiddin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Zainteresovalo me ko je ta Mishel Rajan... Koliko sve zavisi od ugla posmatranja... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 e teško naći lošu sliku bilo koje javne ličnosti, stvarno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ....ili ako opere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Onda je sigurno brzo osushish kad je operes :)) Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ne su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ma nije teshko, nego je ova bila jedna od 3 prve koje je gugl ponudio kad sam je kucao. A kad sam video onu shto si ti okachio vetj je srce pochelo brzhe da mi kuca. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 pa ljudi,srecna vam ova pravoslacna\srpska nova godina,puno zdravlja,veselja i alkoholisanja bez mamurluka. aj vozdra Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ^^^i tebi:) jebote..ladno ostajem kuci za srpsku novu... moji mi zabranili da idem zbog toga :"sto imam keca iz matematike,i nista ne preduzimam" aaaa kako mi se islo na Skazi & Astrix LIVE... al jbga... 'BEM TI ZIVOT! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ja nemam tih problema, kosa mi je duga svega par milimetara ;) ← pih...i ti mi neki metalac :) danas nam bili rođaci iz CG,svratili sa njima do metroa,kupio neke stvarčice i tako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Bio mi ispunjen dan danas, prvo sam sredio sobu, potom sam ghostovao Win (trajalo je svega 15 minuta, bolje nego reinstal), malo učio, potom odgledao "Full Metal Jacket"... Danas mi se prvi put, posle nekoliko godina desilo da pročitam dve knjige u istom danu, Hese mi je ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts