Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 e, statore, ja sam pre jedno godinu dana davao krv u poliklinici, i ne sećam se tačno kad je bilo, al znam da je bilo neko normalno vreme, a ne 7 ujutru.. tako da proveri pre nego što se iscimaš bez veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 danas je jedan od onih dana koji izgleda nemaju kraja... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Bio do ortaka da gledamo Firts Wave seriju i jedemo milke ;) Sad ko i uvek sam se nalio koce pa ce ovo biti duga noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ja sedim pored njega :)) ^^ ← šmrc...a ja :) mene se stidiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Uf, bas dug dan, jbte ustao sam pre 7 jutros, plan je isti i za sutra. Inace moram da vam ispricam malu anegdotu sa faksa u kojoj je ucestvovao nas dragi kolega sektas, tj rurovac. Dakle jedan profan drzi neka suluda predavanja, dva puta po sat ipo sa pauzom od pola sata, i sad na pauzi daje da se iskopiraju neki raniji ispitni rokovi, neka pitanja i sta ti ja znam. I ono kao guzva u kopirnici tamo-vamo, svi manje vise iskuliraju to kopiranje, krece drugi deo sessiona i neko vraca profanu tih 5-6 papira na sto ispred njega. Utom ustaje nas dragi kolega prekaljeni rurovac iz prvog reda, vadi digitalni foto-aparat i krece da slika stranicu po stranicu :) Znaci profan koji je potpuno opicen, posto predaje nesto sto bi se najblize moglo objasniti kao neka kombinacija vise matematike/fizike, ga gleda u fazonu "vidi koji geek!" Ne stigoh da ga posle predavanja zajebavam, a na vama je da pogodite zagonetnu licnost. Da malo pomognem recimo da najvise sansi imaju oni koji dolaze na RHH. » Click to show Spoiler - click again to hide... «FYI Stator nije kod mene na faksu, sto ga ne cini manjim geekom, ali nije trenutno u konkurenciji Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 sređivao sam ivi profil, sad sam zadovoljan.. dok joj neki od fanova opet ne napravi neki avatar. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 hoces reci da si fan? hihihihi... idiJote. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 hoćeš reći da sam leonardo? budalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Idem sad na ortakom 18. rodj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 laku noć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 padaju finalni dogovori sa devojkom oko sutra... :) ceka me zli vikend Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 laku noć. ← ahahahah...pa da. sanjaj. samo to i mozes... hihihihih... sutra ostajem bez glave zbog ovog. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 bio u pizza hut-u i jeo NAJGORU picu u mom zivotu. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ustala rano zorom, ali sa dobrim razlogom, pijuckam kafu, posle na stanicu da sachekam jedan bas, a onda uzivancija :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ustao mngoo rano da izvadim krv u domu zdravlja i sada ono predajem papire i cekam to jest sedim. Izvadih SK kupljen specialno u tu svrku i poceh da ga citam. Odjedanput deda pored mene poce da drzi monolog o tome od cega je sve bolestan kako ima sina u inostranstvu itd.. i ja sve kapiram da ce da prestane (ono ni rec nisam reko). Medjutim ma jok bacao je tako spiku sigurno jedno 10 min nista manje. I tu meni dopizdi i izderem se na njega "E boli me kurac za govno koje ti raste na dupetu". I ono sada kapiram da ce da zacuti ali avaj onda je sledecih 20 min bobonjao kako je omladina nevaspitana kako nema postovanja prema starijima kao je on u svoje vreme pokazivao postovanje etc... bah udavi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ти још имаш тог зеца... мислио сам да је он експедован одавно. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ustao,trebalo bi da se obrijem(red bi bio) al me tako mrziiiiii ah zivote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 probudila me neka budala, sad palim s gajbe pre nego što kevi dođu da prezentuju neki usisivač.. :) ahahahah...pa da. sanjaj. samo to i mozes... hihihihih... sutra ostajem bez glave zbog ovog. ← pošto inače jebem sve neke loše ribe, majku mu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 плата плата плата лалалалалала my financial torment has come to an end... иначе, ништа посебно ми се не дешава, спроводим зајебанцију. размишљам шта вечерас радити... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Probudio se malo ranije neg obicno 10 :) sad na medicunu rada na lekarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 dobio na kladzi drugi dan za redom pljuc. nisam spavao zbog jebenog finixa koji je poceo u 0300 da igra sav sam dizzy i zadovoljan jesam :) � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Evo me u platou cekam ghosta a njega nema pa malo blejim na ruru... Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 jbt biJo neki dan na drugaricinom 18. tom, pushtali samo narodnjake celo veche :? , smorio sam se ko metalac na zhurci za 18. gde celo veche pushtaju samo narodnjake lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 @ Therion zli smor.. chrast mi :) @ thread palim na tush i pakovanje, pa za nekih sat vremena pravac arandjelovac /me baya Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ^ verujem, posle ove vecheri, ne znam kako tju dalje, ove godine me cheka jedno 50 18., tako da O.o , ja bez cd-a ne dolazim, a dj neki peder, slavljenice ga pitaju da pustineq pesmu ( one su chak donele svoje cd-ove, bilo neshto metallice, pepersa, guns, ql stvari) a on kao, jao pa ne mogu, morao bih da iskljuchim miksetu) O.o ja kao, pa vi ga platjate za to? - da.... - sooper inache idem danas po dvd-r/dvd-rw/cd-r/cd-rw :D jupi konachno!! lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts