Doca Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Evo gledam Andjelinu u fazonu "Rambo,bolja sam od tebe" inace jedem naku milku noisette,cirkam kocu... danas sam poceo da ucim...'bem ti rasplau matu... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 malopre stigla sa posla, mrtwa da mrtwija ne mogu da budem. Owih dana ziwim milion na sat i pitam se kako mi to polazi za rukom. Uspela sam chak i da se razbolim. Grlo i glawa me ubijaju. Grozno!!! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 jebeni degeni. nek se lece. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Poceo sam da gledam Onaj film na "RRRrrr" na pinku... za sad je dobar;)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 jebeni degeni. nek se lece. ← ko te dirao mala? hm. dosao iz grada. ortak se vraca sutra u london. stizale mi neke poruke. bog me pogledao pa nisam imao krede. i tako. kapiram da cu uskoro u vetkre. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Prenesi joj pozdrave od draska =) ← ma zapakovacu je u tortu kada budemo slavili draskov rodjendan ← ma umotaj je kao onaj meksikanski fazon, pinjada (ili kako beshe vec) mislim da bi ga to vishe obradovalo ← el to ono sto prvo bijes, a posle pojedes. e to je poklon za debelog ← "debilu, pojeshcu te" bash to ← е добри сте баш. први радни дан у 2006. устао сам изненађујуће лако. не знам ни који мој радимо ових пар дана, ионако нико не ради. слежу ми се утисци са новака, пушим јутарњу пљугу и пијуцкам кафицу... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 prwa jutarnja made by bata... i uz nju psihichke i fizichke pripreme za naporan dan koji me cheka... a tako ne wolim groblja :/ Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 off: Koliko koshta samo pojachalo ? :) Bio do vikendice, kupili moji tv, pa podeshavao kanale na novom tv-u. ← kakvo bre pojačalo, njega nema na slici.............?? :) nemam svoje......... misketa ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 pao sam voznju :( aaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAA zasto o zastoooooooo?????? (imao sam 62 poena a za prolaz treba 63) tako da sams ada extra zinerviran... Inace danas treba da izvrsim neku reorganizaciju particija na hardu idem kod ortakinje na rodj ucim za fax i glodjen neko drvo za nervozu.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 boli me glava od previse spavanja... a sad treba malo da se uci... a mozda i ne... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 evo gledam neki film na artu,mislim da se zove ''ja ona i klonirana'',nije los,kad se zavrsi pravac ucenje. Osnivi prava ne smeju da cekaju Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Na poslu, smaram se poshto nemam posla. Sachekam josh malo pa palim kuci. Juche sam sredjivao komp kuci ceo dan (mora valjda jednom godishnje ;), a danas cu da igram Civ4... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 skidam novi patch za wow,slusham neku klasiku i citham neke dnd knjige Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Gledam sta pise ovaj Stator i ne mogu da shvatim sta radi na jebenom racunaru, te danas ovo, te sutra ono, kao jebeni posao, a kad malo pogledas - reorganizacija particije? WTF!!111 o cemu mi ovde pricamo? Kupi novi jebeni hard. Svasta! Inace sam ok raspolozen. Nesto me zajebavaju sinusi, jebo ih ja. Lepo sam krenuo opusteno u ovu NG, kad ono sinusi iza coska, pu. Inace sam ok raspolozen. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 pao sam voznju :( aaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAA zasto o zastoooooooo?????? (imao sam 62 poena a za prolaz treba 63) tako da sams ada extra zinerviran... ← NHF ali bolje da padnesh nego da dobijesh ono jedva...beogradu ne treba josh vozacha koji ne znaju pravila(ne kazhem da si ovo ti :D samo da treba da sednesh i da nauchish za test :D) Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Gledam sta pise ovaj Stator i ne mogu da shvatim sta radi na jebenom racunaru, te danas ovo, te sutra ono, kao jebeni posao, a kad malo pogledas - reorganizacija particije? WTF!!111 o cemu mi ovde pricamo? Kupi novi jebeni hard. Svasta! ← Sta ces svako mora da ima hobi Zajebo sam se pri projektovanju particija i sada placam cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Probudio se lepo raspolozen:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Da mi je dinar za svakog debila koji hoce da me pegla jer sam mu jebao ribu, imao bih dosad za kola i stan :P ← ЈЕБАЧУ!!!!! не зову те џабе Курко... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Evo jedem neke virsle...cirkam kocu.. posle moram da ucim matematiku... Sestra me iznervirala... >.< Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 slusam veliki prezir. novi album. dobar. sjajan. piem kafu. blablabla. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ucila celo prepodne, sad pauziram, pa ponovo na ucenje. /me mali streber lalalalalal ko te dirao mala? hm. dosao iz grada. ortak se vraca sutra u london. stizale mi neke poruke. bog me pogledao pa nisam imao krede. i tako. kapiram da cu uskoro u vetkre. ← ma pusti stevo...nebitni likovi u potpunosti. ko ih jebe. pa sto joj vise ne jebes mamu...?! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 slusam veliki prezir. novi album. dobar. sjajan. piem kafu. blablabla. ← Hmmm :) Kako neko moze staviti reci dobar i sjajan pored "veliki prezir". Mora da si neka strasno dobra dusha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 shta je veliki prezir, jel' to pajp © migsa preveo neki naziv ili ? Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 upao sam u onu fazu celodnevnog blejanja za compom...ne vidim na ochi...moram da izadjem malo napolje...jebiga kisha je, mrzi me:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 domaći bend bre, čuo sam za njih istog dana kad i za neverne bebe, pa ih nekako trpam u isti koš, a ne znam dal su slični.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts