Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

floating with Madonna !

madonna20lucky20star20cover20t.jpg

..pored toga ..gledam kako neka "budala" ostavlje cudne "omg-slike" na chillu ;)

"..fancy cars that don't go very fast , you know they never last , no no no ... " ;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stevo...meni jedino nije jasno samo jedno...zasto ti koji kurac pises po forumu ovakve stvari?!

Pa forum je forum, i za dobre i za loshe stvari ... posebno ovaj prichajte topic gde su manje vise svi "domaci" :) Nije ovo CS ili DOTA :)

I kakva je politika po pitanju mogućnosti igranja (iliti: jel vam treba topovsko meso :D ) ?

Znači, pretpostavljam Stilgar daje neki popust tad... jel to va

bolestan sam~

razmishljam kako nikada necu ozdraviti, a sad u petak idem na jahorinu i sve nesto vuchem gadan 3p~

vec 5 dana sam bio bolestan ali se pravim lud i mislim u fazonu 'proci ce nema sta ja da se cuvam'

te sam bio na fudbalu,b`boll, u skoli. Sada me sustiglo i mislim da je vreme da izblejim malo kuci.

~bem se u zdrav mozak zbog neke novosadjanke i razmishljam 'de je najbolje da kupim ostatak opreme za bordovanje.

i planiram da sredim sobu i iscrtam par skica.

*cough* *cough* .. umrecu

Edited by Snou

vojska, prava vojska

Are you talking to ME ?!?

[:D]

btw, dosao da proverim mail.. sad idem da se obrijem (samo malo :P), operem kosu i tako..

inace, da bacim kurch :

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

moj teh evil Clones Bane addon za mIRC :)

still in beta doduse... [:D]

cbane5en.png

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Slusham dechka na msn-u kako mi pewa "Ti zawodish ljude, a kazesh da nije tako... ja bez tebe ne mogu, a s tobom nije mi lako... Nisam ljubomoran nisam, ali hocu da znam jesmo li jedno za drugo ili prolazna stwar..." hahaha... loodak... a znam da puca od ljubomore... meni je nashao da se folira :o))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...