Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Umirem na poslu polako ali sigurno dok slusham kako me krewet doziwa iz welike daljine...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pazario telefon, konacno imam telefon sa bluetoothom koji mi je trebao. Onda skapriao da nece da mi se upari sa ppc-om i popizdeo. Onda nasao na netu da je u stvari kriv HP koji je posle toga izdao neku zakrpu za uparivanje sa nekim novim bluetooth sigurnosnim protokolom koji koriste noviji telefoni, ali moram da sacekam da se vratim u Bgd da instaliram zakrpu posto naravno sa sobom nisam poneo USB kabal za ppc. Kupio jos neke suvenircice i ostaje da se natankujem sa jos onoliko piva koliko mogu da ponesem :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Pazario telefon, konacno imam telefon sa bluetoothom koji mi je trebao. Onda skapriao da nece da mi se upari sa ppc-om i popizdeo. Onda nasao na netu da je u stvari kriv HP koji je posle toga izdao neku zakrpu za uparivanje sa nekim novim bluetooth sigurnosnim protokolom koji koriste noviji telefoni, ali moram da sacekam da se vratim u Bgd da instaliram zakrpu posto naravno sa sobom nisam poneo USB kabal za ppc. Kupio jos neke suvenircice i ostaje da se natankujem sa jos onoliko piva koliko mogu da ponesem :)

Dobro, znachi cale te napakovao, bar ja necu morati nishta da ti kupujem [:D]

А в чем сила, брат?

Jes to qpio da vishe ne zalutash u Bg-u? :)

Da, upravo zato. :)

@ Ivan_tm : Zajebo si se. Dakle ono taj PP 2006 je govno neopevano probao i vratio se na 2003 verziju.

Imao sam 2003, ali mi je stalno blokirala, pa rek'o da uzmem novu, i ovako su mi sve karte po kući stare nekih dvadeset godina, ako ne i vi

Edited by Ivan

Uf ljudi, dobro prolazim, dobijam sve dvojke i trojke, chak i petice! :)

Nema kecheva, a 5 pismenih ove nedelje... 2 proshla, oba ce biti oko 3... Ali samo da mata bude 3... A nadam se... Sutra francuski, lagano, chetvrtak informatika, a petak grrr Srpski... I onda ladovina...

Odo sad da WOWAM... [:D]

gde radi

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...