Sa1Nt Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 strejndz filing. ← ponovo strejndz...ali drugacije strejndz... u picku materinu. ← Jel' ovo ima neko znachenje koje ja ne kapiram, ili ti je cilj da samo tripujesh ljude po forumu ? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Posle diwnog prepodnewa, ewo me na poslu... jeste, ima nas koji i na bozic radimo... :/ ← U kojoj igraonici radis majke ti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 u centru grada u Staklencu... i nije igraona, wishe kao net kafe... ono puno stranaca i te fore... pa se gazda istripowao da moramo swaki dan da radimo... nema odmora dok traje obnowa... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Znaci sve devojke su bile full full nasminkane, doterane, sa sve iscepanim farmerkama i torbicama sa sljokicama itd, otprilike scena koju mozete videti u Strahinjica Bana u sred leta. Naravno ni macho kompanija nije izostala, a cini mi se da je lakmus papir celog desavanja bio lik koji je svoju sveze opranu crnu "golf peticu" parkirao odmah preko puta crkve i pozirao ispred iste sa sve otvorenim prozorima (na srecu nije isla muzika iz kola, ali mi onda opet nije jasna logika otvorenih prozora). Dozivljaj su naravno upotpunile petarde i sve ostale prigodne djakonije bacane ispred crkve. Sve u svemu ako mi je trebalo podsecanje zasto ne idem na takva desavanja, dobio sam ga sa pojacanjem. ← U Rusiji su zbog ovoga zabranili ulazenje u crkvu u farmerkama i kratkim suknjama, a mora da se nosi i marama na glavi. A mushkarci moraju da skidaju kapu. Dodushe nisu ni ti popovi mutavi - kad pogledam koliko su para namlatili odkako su se pojavili ovi novopecheni vernici dodje mi da menjam profesiju :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Ovaj Bozic mi je dosao kao pravo osvezenje posle Nove godine. Lep dan:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Jeo... ah... osecam se kao da sam se ponovo rodio :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Ćale i keva pravili pržu,burazer me smarao da mu instaliram neku igru,došli nam komšije u goste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 uf. mnogo gotivan filing. nekako se bas lepo osecam ;>. napokon ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Ajaoj, osecam se glupo, lenjo, beskorisno, i nikakvo, sto mrzim kad me zaspe neko glupo samosazaljenje bez razloga...i to vazda na praznik...ne znam sta cu sa sobom, smorio sam se... ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 bolestan drugi dan, temperatura cepa, a spavao sam nocas 2h jer me je bolela glava. Kolokvijum u ponedeljak, a nisam ni pocheo, extra 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Zasto me Bog ne voli? ← zato sto si demokrata ne daj se Zverko, druze, ima nade i ljubavi i za najvece gresnike, a kamoli za tebe, zabludelu dobricu... Ajaoj, osecam se glupo, lenjo, beskorisno, i nikakvo, sto mrzim kad me zaspe neko glupo samosazaljenje bez razloga...i to vazda na praznik...ne znam sta cu sa sobom, smorio sam se... ← evo ti jedan warm hug lvl10. sve oke? ==================== srecan Bozic svima i svi dani po Bozicu!!! mir Bozji, Hristos se rodi! bio polozajnik, posle krkao, spavao, krkao, bas se lepo osecam, ne da mi se da se nerviram ni oko cega. nekako mi bas lezi ova opustena lenjo-srecna atmosfera. ajaoj kakvo je prasence bilo, pa jos sa belim lukcem i crnim vincem... i ona chesnica... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Mnogo ljudi vare neshto u poslednje vreme :)) skinuo neku ziku,malo igrao wow,malo do drugarice na sokic i tako...lep dan :P Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Volim Bo Edited January 7, 2006 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Prosheto sa ortakom po hoodu, overavali crime scene gde je onaj retard upucao pandura. Nishta posebno samo izreshetan jedan kec :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Nocas stavljam cable vezu na probnu voznju......pa da vidimo koliko mu treba da skine film Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Prosheto sa ortakom po hoodu, overavali crime scene gde je onaj retard upucao pandura. Nishta posebno samo izreshetan jedan kec :) ← Sklonili su telo? E jebi ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 jebote ljudi. el izvaljuete kolko su svi kul raspolozeni? ;>. blagostanje ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 sedim solo i cirkam piwo... raspad... btw, ae bekapujte ovo, i dajte novi thread... da ne pocne da puca o5 4um.. nista me ne iznervira vise nego kad dodjem ovde, pa popasem onaj error... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Pochinju da mi odlaze seed-ovi na torentu za aeon flux. E, do jaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 malo popio sa ekipom i dosdao na rur malo.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 blah doshao da vidim koga chekam za pb...odo sad na PB :) Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Kako je lepo spavati do 12.30. Poslednji neradni dan. Bash sam zadovoljan ovom Novom godinom i Bozicem. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Prosao Bozic. Neeeeeeeeeeeee:) Osecam se kao da mi je odneo raspolozenje! Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Sutra se vracamo svojim redovnim obavezama kao da nije ni bilo praznika.......meni nesto ovo vrme od nove godine brzo protrcalo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts