Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

u centru grada u Staklencu... i nije igraona, wishe kao net kafe... ono puno stranaca i te fore... pa se gazda istripowao da moramo swaki dan da radimo... nema odmora dok traje obnowa...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Znaci sve devojke su bile full full nasminkane, doterane, sa sve iscepanim farmerkama i torbicama sa sljokicama itd, otprilike scena koju mozete videti u Strahinjica Bana u sred leta. Naravno ni macho kompanija nije izostala, a cini mi se da je lakmus papir celog desavanja bio lik koji je svoju sveze opranu crnu "golf peticu" parkirao odmah preko puta crkve i pozirao ispred iste sa sve otvorenim prozorima (na srecu nije isla muzika iz kola, ali mi onda opet nije jasna logika otvorenih prozora). Dozivljaj su naravno upotpunile petarde i sve ostale prigodne djakonije bacane ispred crkve. Sve u svemu ako mi je trebalo podsecanje zasto ne idem na takva desavanja, dobio sam ga sa pojacanjem.

U Rusiji su zbog ovoga zabranili ulazenje u crkvu u farmerkama i kratkim suknjama, a mora da se nosi i marama na glavi. A mushkarci moraju da skidaju kapu. Dodushe nisu ni ti popovi mutavi - kad pogledam koliko su para namlatili odkako su se pojavili ovi novopecheni vernici dodje mi da menjam profesiju :)

А в чем сила, брат?

Ajaoj, osecam se glupo, lenjo, beskorisno, i nikakvo, sto mrzim kad me zaspe neko glupo samosazaljenje bez razloga...i to vazda na praznik...ne znam sta cu sa sobom, smorio sam se...

428_fd-main-find-job.jpg

bolestan drugi dan, temperatura cepa, a spavao sam nocas 2h jer me je bolela glava. Kolokvijum u ponedeljak, a nisam ni pocheo, extra

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Zasto me Bog ne voli?

zato sto si demokrata [;)][:D]

ne daj se Zverko, druze, ima nade i ljubavi i za najvece gresnike, a kamoli za tebe, zabludelu dobricu... [:D]

Ajaoj, osecam se glupo, lenjo, beskorisno, i nikakvo, sto mrzim kad me zaspe neko glupo samosazaljenje bez razloga...i to vazda na praznik...ne znam sta cu sa sobom, smorio sam se...

evo ti jedan warm hug lvl10. [:)]

sve oke? [^]

====================

srecan Bozic svima i svi dani po Bozicu!!!

mir Bozji, Hristos se rodi!

bio polozajnik, posle krkao, spavao, krkao, bas se lepo osecam, ne da mi se da se nerviram ni oko cega. nekako mi bas lezi ova opustena lenjo-srecna atmosfera.

ajaoj kakvo je prasence bilo, pa jos sa belim lukcem i crnim vincem... i ona chesnica...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...