Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 uvatio me neki grip, smorchina 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 zavrshavam sa smenom, pa se spremam za latino svirku, huhu aj lav it ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Turio da mi skinda Aeon Flux. Nadam se da nije teshko sranje ko Into the blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 što si skidao ceo into the blue kad ima da se skine klip sa isečenim delovima gde se vidi albina guza? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 pa ja neshto ne pamtim da su bili sa cenama jaki .. mislim jesu bili jachi malo al to je zato shto je kvalitet i kvanitet bio na nivou, a sada .. sada sam uzeo punjenu pljeku (koja koshta 210 shto je ok) koja ima vishe kachkavalja nego mesa .. sabio je za 6 minuta i kao to je to .. pre kad bih je sabio ne bih mogao da dishem 10 minuta To prvo, a drugo, 210 dinara za punjenu? Mis'im, ja na x mesta kupujem za max 150-160 dinara, sto naravno nije duplo, ali je 60ak dinara skuplje sto nije ni za zanemarivanje, posebno ako znas da vise ta punjena nije nesto ekstra kao sto je umela da bude. Cekirao forum, bio u kupovini nekih poklona, tri sam kupio tako sto sam ih slucajno video dok sam kupovao nesto drugo a ljubazna radnica u nekoj knjizari se ponudila da mi sve to upakuje kada sam usao da kupim ukrasni papir. Spasila me pola sata muchenja :) Sad se spremam za prebranac, posle toga vechera, pa RHH, ne znam kako cu sve da postignem. Nadam se da necu da kasnim na neka od tih mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 u pravu ste, sad za novu sam posle skoro 3 metra dana uzeo maxi kod lokija,cena 200 din, meso loshe, urnebes koji je ranije bio do jaja losh,a lepinja bajata. Znam da vishe tamo necu jesti skoro,iako mi je pored gajbe. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Doshao do bajate igraonice u kraju, poshto su me moji kaznili i uzeli mi komp... Retosi... A igraonica... Shta reci sem da za sve igre morash da placash posebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 u pravu ste, sad za novu sam posle skoro 3 metra dana uzeo maxi kod lokija,cena 200 din, meso loshe, urnebes koji je ranije bio do jaja losh,a lepinja bajata. Znam da vishe tamo necu jesti skoro,iako mi je pored gajbe. ← meso je tamo lose vec duze vreme, ako se ja pitam :) zavrsio vezbe, idem da veceram neznamnijasta, neki film da pogledam pa na kunt prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Veceras na svirku,ne ocekujem nista posebno provod.Samo kad ne radim,pun mi je vec .... posla vikendom, Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 E pa od danas čika Ale :)))) ima kablovski net gajbi i nadrljali steeeee! ;)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Jeo prebranac i zelenu salatu dok je NOD32 čekirao kevin komp,ništa nije našao.Još samo da ga overim sa ad-awareom i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 povraca mi se od ribe i posta, ubila bi' za cokoladu, i to onu milku novu sto se topi u ustima mmm...znaci najvise volEm ponoc izmedju badnje veceri i bozica, redovno smazem 5 kila slatkisa, ko da ih nisam jela ne znam koliko a ne 1 sugavi dan I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Sredio prokleti komp, sad me zeza peerweb. Cekam ponoc da pojedem ove bele KitKat-ove koji su mi se nagomilali na stolu:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Da se uzdrzite od svakog telesnog uzitka, pusenja, jebanja, i ostalog... brateee...onda ni ja ne postim, dzabe se mucim ceo dan sa onom ribom I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ljudi, jel glupo da sad ja banem i svima vam lepo cestitam Novu godinu? :) Nije me bilo dugo pa sa propustio priliku. Dakle, sve najlepse! Inace, danas sam bio u ovdasnjoj 'ulici crvenih fenjera'. Samo sam razgledao, nebrinite za cuku. :) Tu mi je sad rodjeni brat, a i brat od tetke nam pravi drustvo pa mi nije dosadno. Inace umirem od dosade, nadam se da cu gdevecbudemsmesten u Berlinu imati stalan net da ubijam vreme. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Covece, Srecna Nova godina! I pre svega, puno zdravlja i srece u istoj... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Aj jos da mi kazu da treba taj dan da se suzdrzim kompa/net-a pa cu da ima se iserem na pragu crkve Israla mi se ortakinja kako je ne zovem otkako sam navatao ribicu kako sam se promenio & stuff. A meni je takva muka od takvih spika da je to strasno svi znaju da se ljudi ne menjaju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Israla mi se ortakinja kako je ne zovem otkako sam navatao ribicu kako sam se promenio & stuff. A meni je takva muka od takvih spika da je to strasno svi znaju da se ljudi ne menjaju :) "drugarica" se lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Najzad sam nabavio Jedi Knight kec. Jea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 videla se sa tamarom aka angel tralalalala... sad sam puno hepi... i dalje je looda:D _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ljudi, jel glupo da sad ja banem i svima vam lepo cestitam Novu godinu? :) Nije me bilo dugo pa sa propustio priliku. Dakle, sve najlepse! Inace, danas sam bio u ovdasnjoj 'ulici crvenih fenjera'. Samo sam razgledao, nebrinite za cuku. :) Tu mi je sad rodjeni brat, a i brat od tetke nam pravi drustvo pa mi nije dosadno. Inace umirem od dosade, nadam se da cu gdevecbudemsmesten u Berlinu imati stalan net da ubijam vreme. ← ****SRECNA I TEBI I NAJVISE SRECE !! **** step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 doneo mi ortak danas hard disk sa 40 giga zike i filmova...sad sam hepi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 pun forum materijalista:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 joooooj,al' je dobar ovaj wizzy noise.................. jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 bio kod stilgara, igrao sa ovim vunama q4, skontao koliko sam zaboravio da igram, popio dve guarane i vratio se gajbi.. inače užasno dosadan i usamljen dan.. nudlice, živ nam bio i puno sreće imao u novoj i svakoj narednoj godini :) E pa od danas čika Ale :)))) ima kablovski net gajbi i nadrljali steeeee! ;)))))) ← živeli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts