Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

uvatio me neki grip, smorchina

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa ja neshto ne pamtim da su bili sa cenama jaki .. mislim jesu bili jachi malo al to je zato shto je kvalitet i kvanitet bio na nivou, a sada .. sada sam uzeo punjenu pljeku (koja koshta 210 shto je ok) koja ima vishe kachkavalja nego mesa .. sabio je za 6 minuta i kao to je to .. pre kad bih je sabio ne bih mogao da dishem 10 minuta 

To prvo, a drugo, 210 dinara za punjenu? Mis'im, ja na x mesta kupujem za max 150-160 dinara, sto naravno nije duplo, ali je 60ak dinara skuplje sto nije ni za zanemarivanje, posebno ako znas da vise ta punjena nije nesto ekstra kao sto je umela da bude.

Cekirao forum, bio u kupovini nekih poklona, tri sam kupio tako sto sam ih slucajno video dok sam kupovao nesto drugo a ljubazna radnica u nekoj knjizari se ponudila da mi sve to upakuje kada sam usao da kupim ukrasni papir. Spasila me pola sata muchenja :)

Sad se spremam za prebranac, posle toga vechera, pa RHH, ne znam kako cu sve da postignem. Nadam se da necu da kasnim na neka od tih mesta.

u pravu ste, sad za novu sam posle skoro 3 metra dana uzeo maxi kod lokija,cena 200 din, meso loshe, urnebes koji je ranije bio do jaja losh,a lepinja bajata. Znam da vishe tamo necu jesti skoro,iako mi je pored gajbe.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

u pravu ste, sad za novu sam posle skoro 3 metra dana uzeo maxi kod lokija,cena 200 din, meso loshe, urnebes koji je ranije bio do jaja losh,a lepinja bajata. Znam da vishe tamo necu jesti skoro,iako mi je pored gajbe.

meso je tamo lose vec duze vreme, ako se ja pitam :)

zavrsio vezbe, idem da veceram neznamnijasta, neki film da pogledam pa na kunt

prevelik ti avatar m8

povraca mi se od ribe i posta, ubila bi' za cokoladu, i to onu milku novu sto se topi u ustima mmm...znaci najvise volEm ponoc izmedju badnje veceri i bozica, redovno smazem 5 kila slatkisa, ko da ih nisam jela ne znam koliko a ne 1 sugavi dan [:p]

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

Ljudi, jel glupo da sad ja banem i svima vam lepo cestitam Novu godinu? :)

Nije me bilo dugo pa sa propustio priliku.

Dakle, sve najlepse!

Inace, danas sam bio u ovdasnjoj 'ulici crvenih fenjera'.

Samo sam razgledao, nebrinite za cuku. :)

Tu mi je sad rodjeni brat, a i brat od tetke nam pravi drustvo pa mi nije dosadno.

Inace umirem od dosade, nadam se da cu gdevecbudemsmesten u Berlinu imati stalan net da ubijam vreme.

Aj jos da mi kazu da treba taj dan da se suzdrzim kompa/net-a pa cu da ima se iserem na pragu crkve [:)]

Israla mi se ortakinja kako je ne zovem otkako sam navatao ribicu kako sam se promenio & stuff. A meni je takva muka od takvih spika da je to strasno svi znaju da se ljudi ne menjaju :)

Ljudi, jel glupo da sad ja banem i svima vam lepo cestitam Novu godinu? :)

Nije me bilo dugo pa sa propustio priliku.

Dakle, sve najlepse!

Inace, danas sam bio u ovdasnjoj 'ulici crvenih fenjera'.

Samo sam razgledao, nebrinite za cuku. :)

Tu mi je sad rodjeni brat, a i brat od tetke nam pravi drustvo pa mi nije dosadno.

Inace umirem od dosade, nadam se da cu gdevecbudemsmesten u Berlinu imati stalan net da ubijam vreme.

****SRECNA I TEBI I NAJVISE SRECE !! ****

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

bio kod stilgara, igrao sa ovim vunama q4, skontao koliko sam zaboravio da igram, popio dve guarane i vratio se gajbi.. inače užasno dosadan i usamljen dan..

nudlice, živ nam bio i puno sreće imao u novoj i svakoj narednoj godini :)

E pa od danas čika Ale :)))) ima kablovski net gajbi i nadrljali steeeee! ;))))))

živeli!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...