< x3m > stepa Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Hteo bih da pitam jel zna neko neki site sa opremom (slusalice , misevi , podloge etc) a da imaju sheeping za srbiju preko poste hvala u napred Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 ovcharstvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 ne nego shipping, da isporucuju u srbiju -.- Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Ja koliko znam www.pyramid.co.yu ima mogucnost slanja post expresom i neki vid placanja karticom, al' nisam siguran za sve detalje. Pa ti idi pa vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 amazon shalje preko platoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Pitaj korisnički servis sajta sa koga bi da kupi Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted December 10, 2005 Author Report Share Posted December 10, 2005 da obljasnim ukratko kartica nije moja :D a ima para na istoj , tako da ja ne mogu uzeti nesto preko nekog jedino mogu sa stranog sitea (nemacka,svajcarska,svedska etc.) uzeti na kucnu. sto vise mi date sajtovskih izbora to bolje , hvala u napred.. Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Ja bih se vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted December 11, 2005 Author Report Share Posted December 11, 2005 ne kupujem brod kupujem slusalice od pola kile :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 stepo glup si za medalju. dodje ti paket na kucnu adresu ili preporuchen na tebe, taj sa chije je kartice placeno dobija listing i naravno prijavi tu kupovinu i tebi kroz par dana dodje murija na gajbu. gg no re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ako je mislio da josh prolazi kradja kreditnih kartica, i josh doshao ovde da se hvali, ko ga jebe. ali ako je kartica od nekog ko mu chini uslugu, ok je. mada ne treba mnogo verovati nashim poshtarima - i najbeskorisnije stvari su nestajale. a nove slushke su ko poruchene poshtarevom klincu za novu godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 meni nije stizao casopis na koji sam pretplacen, a cak je iz srbije pa je izbegnuta carina, no posta nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 da obljasnim ukratko kartica nije moja :D a ima para na istoj , tako da ja ne mogu uzeti nesto preko nekog jedino mogu sa stranog sitea (nemacka,svajcarska,svedska etc.) uzeti na kucnu. sto vise mi date sajtovskih izbora to bolje , hvala u napred.. ← mislim da to vise nije moguce..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 moguce je;) al' je potrebno MNOGO cimanja... a sumnjam da stepa to zna ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 moguce je;) al' je potrebno MNOGO cimanja... a sumnjam da stepa to zna ;] ← pa brate sve je moguce....al nismo mi bil gejts :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 nisam ni ja bil ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts