Klinac Balavac Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 neko reche smisao zhivota je biti srecan if it makes them happy... ;) I tu se slažem, samo danas jaaako, jaaako malo ljudi može da bude srećno bez para, a za pare ipak moraš da igraš onako kako gazde sviraju. Inače, Ibrahim Ferer pre nego što je postao popularan je čistio cipele, živeo u sobičku bez prozora, imao je frižider stariji nego ženu, i bio istinski srećan! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) znachi te predrasude mi idu na qrac, - ne pijem, ne pushim, ne drogiram se, odlichan sam DZak, ali slusham metal, tako da me to chini narkomanom... super... da sam joj poslao lyrice od CoF-a ili Cob-a... verovatno bi se istraumirala ← Ja sam mislio da sam jedini.Nikad nisam i nikad necu. Smatraju me sektashem i satanistom a ja slusham Heavy i Power metal(HEARTS ON FIRE, HEARTS ON FIRE!!!) i nemam nikakve veze sa tim.Debilizam Ja bih joj poslao textove Cannibala pa nek crkne kad je glupa CoF je chista glupost.Neki loodaci, satanisti.Koriste satanizam da privuku masu. Edited December 8, 2005 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 metal powah :) btw, oko sminke, kontam da je mislila na corpsepaint... btw2, nemo' da i ovde postavljam sektislav sliku Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Devojka nije vredna vremena , prosto i jednostavno. Mada necu da gresim dusu jer u skorije vreme i ja batalim razgovor ako odgovor na pitanje "Sta slusas?" bude neko iz plejade Grand nakaza plus vidim da me gleda bledo ako pomenem neki stare provereno dobre stvari .... Nemam zivce da muzicki reedukujem ljude,hehehe Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 sto smo puni predrasuda... strasno... taj rad :) sta koj' kurac ima da se meshamo.. to each his own.. u svakom slucaju, izbegne se mnogo prepirki Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ma mala je looda, nema tu rasprawe... ali mozda je bolje shto si to saznao sada, nego da oboma bude neprijatno kad se widite... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Muzika je tu da vam pomogne i da vas oraspolozi u bilo kom trenutku. Svakome prija nesto drugo i svako sebe nalazi u nekoj muzici. Ako se dvoje ljudi sloze oko muzickog stila, to ne mora da znaci da su odma jedno za drugo stvoreni - isto tako i obrnuto ... period. Suditi coveka po muzici moze samo neko, ko je sposoban da sudi coveka na primer za to gde se rodio, ili za to kakvim jezikom govori. Prema tome, Therione - gledaj svoja posla. Uci skolu i budi ok covek. Slusaj sta tebi prija i budi na to ponosan, jer to si ti. Onaj kome se to ne svidja, uvek ima opciju da potrazi ortaka/decka negde drugde ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ... I Mitar Mirić bi bio "muzika sa stavom" na Novom Zelandu... darijane, jesi li video?! faca si na novom zelandu Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 nema tu nista cudno,te predrasude oko muzike ce uvek postojati i tu nema sta da se prica... kao sto neko vec gore rece 'odma bi je iskulirao kad bi mi rekla da slusa narodnjake'...tako i ta tvoja... generalizacija u ovakvim situacijama uvek nesto usere... znam neke metalce koji su normalni...sto ti kazes ne piju,ne puse bla bla...iz razgovora sa njima ne mozes da zakljucis dal slusaju ovo ili ono...pametni momci,duhoviti,skroz na mestu... a opet znam i one druge kojima je svaka druga rec sekta,satana,ubijam,spaljujem, frke seme...a nije bas da imaju 13,14 godina... potpuno je ista situacija i sa ljudima koji slusaju narodnjake,trens,hip-hop or whatever... ljudi mogu da budu normalni ili nenormalni bez obzira na to koji mjuzu slusaju... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 meni je system of a dawn i cof malo isfurano i isfolirano (sada ce me neki hejtovati). najvise slusam tvrdji zvuk od svih muzickih pravaca i poceo sam jos od soundtracka judgment night-a pa sam koliko toliko i pratio razvoj tog pravca. dry kill logic, stuck mojo, korn, clawfinger, soil, ill nino, snot, coal chamber i tako neke grupe su moj favorit (naravno legendarni r.a.t.m.). a moj stil oblacenja ne diktira stajling tog muzickog pravca vec moja zelja da nosim ono sto meni dobro stoji i sto mi se svidja. a ako je neko toliko primitivan da ocenjuje ljude po stilu oblacenja i muzici koju sluca, takve osobe jednostavno ne treba ni slusati jer sigurno se nema pametno sta cuti. (ali su odlicne za prozivku ) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Ih, ih, predrasude su normalna stvar, ne znam u čemu je problem. Zamislite svet bez predrasuda, to bi bilo toliko sterilno i nezanimljivo da bi svi pomrli od dosade. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) Suditi coveka po muzici moze samo neko, ko je sposoban da sudi coveka na primer za to gde se rodio, ili za to kakvim jezikom govori. To je daleko ko nebo i zemlja. Za razliku od muzike, ti ne biraš gde ćeš da se rodiš, prema tome, to ne zavisi ni malo od tvoje ličnosti, obrazovanja, kulturne svesti, itd. Što se tiče toga KAKVIM jezikom govoriš, može da se zaključi više nego iz toga kakvu muziku slušaš. Kaže se, progovori da znam ko si. Međutim mislim da si se pogrešno izrazio, da si hteo da kažeš KOJIM, a ne KAKVIM jezikom govoriš. Kojim jezikom neko govori je naravno potpuno nebitno. Mislim da grešite što smatrate svaki zaključak koji proističe iz informacije koju muziku neko sluša, za predrasudu. Već sam pomenuo Grand, iz činjenice da neko sluša Grand, može da proistekne jako puno ispravnih zaključaka o toj osobi, i naravno i pogrešnih (sve zavisi od toga ko zaključuje). To važi i za sve druge muzičke pravce, samo što se većina nas nalazi sa druge strane sveta od Granda, pa nam je teže da shvatimo da to važi i vice versa. Edited December 8, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 znachi kada neko okachi sliku neke seksi pevaljke to je okej, kada ja okachim sliku takodje muzichara koji nisu seksi to nije okej? :))))) Pa da, sam si dao odgovor, ti treba to da skineš jer nije seksi :) Šalim se, meni recimo uopšte ne smeta... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Ama bre ne mislim da nisu fake u smislu kako sad neko stvarno tripuje da mačem seče zmajeve, al opet to nisu tekstovi stila Marine Tucaković, koje niko (pa ni ona) ne uzima za ozbiljno... Mislim ne znam kako da se odrazim :) , ali valjda si me razumeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 posalji nesretnici ovo na mejl, nece skontati da je pesma o njoj a ne o nama -------- Tekst gadosti ("pesme") -------- Ne razumem zašto bi ova "pesma" govorila išta o jednoj takvoj guski, ova "pesma" nije namenjena glupim devojkama sa predrasudama, prema tome slanje ovakve baljezgarije je čista glupost koja je poslata sama radi sebe. Potpuno su jadne aluzije na nacionalni ples. TRAŽIM BRISANJE OVE PORUKE! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 korn, clawfinger, soil, ill nino, coal chamber i tako neke grupe su moj favorit (naravno legendarni r.a.t.m.). a moj stil oblacenja ne diktira stajling tog muzickog pravca vec moja zelja da nosim ono sto meni dobro stoji i sto mi se svidja. [a ako je neko toliko primitivan da ocenjuje ljude po stilu oblacenja i muzici koju sluca, takve osobe jednostavno ne treba ni slusati jer sigurno se nema pametno sta cuti. (ali su odlicne za prozivku ) exactly :) ...kao da su moje rechi, ne bih mogao vishe da se slozim... LM, kad vec prichamo oko tih prozivanja na osnovu muzike, ajd. da i ja pomenem neke slichne situacije... ranije, stalno su me prozivali zbog izbora muzike i 'neuklapanja' u shablon svoje generacije... nisam mario shto su mi prichali da je techno/trance muzika za 'drogoshe i ispiranje mozga' itd. Dochekao sam da vidim da je takva (odnosno iskomercijalizovana ) muzika postala 'trend' (shablon) koji svi prate ali za njih se ne kaze da su narkomani koji tako ispiraju mozak... svejedno, ja nisam ostao na toj muzici, vec sam krenuo dalje i slushao svaki pravac koji bi mi se svideo... i dan danas mi isi kreteni koji su prosipali predrasude za techno, sada prosipaju predrasude za metal... shta da vam kazem sem da mi je smeshno zashto? zato shto cu ih ponovo videti kako slede nametnuti shablon, a ja biti ispred njih... ne zato shto pratim neki pravac vec zato shto sam biram svoj shto se tiche oblachenja... to je vec vishe neki trip oko pripadanja... u stilu, ne mozesh se osetiti da pripadash negde ako makar i vizuelno odudarash... nije to do drugih vec do nas samih... nekako podsvesno valjda... jbg. znam da ne volim da nosim cipele, ali bi ih nosio ako vec idem negde gde su one odavno postavljeno pravilo npr. naravno, ako mi se svidi tako onda josh bolje e, shto se tiche devojaka ja sam se smejao kada sam se smuvao sa jednom malom 'metalkom' jer mi se stalno chudila shto imam dugu kosu, nosim prsten, a pritom da volim i rap i techno da slusham... njoj je (a i mnogima) to prosto nespojivo, gledala me je kao da sam sa druge planete to je vec pogreshno, ali polako, neko ce odrasti, a neko ce ceo zivot provesti upiruci prst u druge i uchiti decu da budu isti zatupljenici kao i oni shto su... zayebite podele - budite svoji, ali ne i iskljuchivi... a ako nadjete ljude koji misle slichno - super :) ostali neka laju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 (edited) @ silent lepo recheno... Edited December 8, 2005 by Therion Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 prvo,nisam procitao ni 1 post @topic ta sa kojom si se dopisivao je malogradjanka,i kao sto su ti ostali predpostavljam rekli,treba da je posaljes u picku materinu. btw. hejtujte me koliko hocete,ali ja stvarno mislim da covek koji slusa samo metal nije normalan. Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 btw. hejtujte me koliko hocete,ali ja stvarno mislim da covek koji slusa samo metal nije normalan. ← O bozhe shta je sa lobanjom ?!?!? o ukusima se shta NE RASPRAVLJA !?!!!! ako on voli metal bash bash voli i nalazi u toj muzici sve shto mu je potrebno , zashto je on ne normalan ?!?!? wtf grow up.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 btw. hejtujte me koliko hocete,ali ja stvarno mislim da covek koji slusa samo metal nije normalan. ← Kao shto je rekao Juicer, prijatno... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Uvek mi je bilo sme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Prema tome, Therione - gledaj svoja posla. Uci skolu i budi ok covek. Slusaj sta tebi prija i budi na to ponosan, jer to si ti. Onaj kome se to ne svidja, uvek ima opciju da potrazi ortaka/decka negde drugde ... ← word... al ipak zvuk bozara... uvek nadje svog slushaoca... :)) Vrlo je tu malo onih, koji to nose, jer im se ta odeća sviđa... by ivanko... meni se djasvi i ne slusham tolko hop :) nego vidim sve je vec receno... tako da all vi ar sejmmmm dzast giv troll a chens ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ja bih prvo da razgraničim slušanje određene muzike i ufuravanje u fazon koji neka muzika nosi sa sobom.. u ovo prvo neću da zalazim, a ovo drugo je po mom mišljenju odraz tinejdžerske potrebe za samoidentifikacijom i pripadanjem.. tako se svi obuku isto, slušaju istu muziku i propagiraju stavove koje su negde pročitali* kao svoje, i time postižu da se osećaju ispunjeno, kroz svu tu buku odeće i stavova sakrivaju sopstvene nesigurnosti i komplekse.. i to je savršeno normalno dalje, postavlja se pitanje izbora muzike koju će slušati.. svidi im se nešto što čuju na televiziji, radiju, od starijeg brata ili sestre, od drugara, i to je super.. malo manje super su npr. debele ribe koje se ufuraju u neki od fazona koji podrazumevaju široku odeću.. nit im se sviđa muzika, nit društvo (mada ubede sebe da nije tako), al im odgovara što njihovo masno dupe nije utegnuto u farmerke nego se baškari u fubu lonama.. i to je normalno.. e, onda oni porastu, pa počnu da slušaju muziku koja im se zapravo sviđa, da oblače odeću koja im se zapravo sviđa, i ponekad da govore ono što zapravo misle.. a postoje i oni drugi koji sa 25+ godina i dalje izgledaju i pričaju kao kada su imali 16.. manji deo njih je našao život u muzici koju idolizuje, veći je ostao nezreo i zaglavljen u svetu koji više ne postoji. * - najčešće u domaćem časopisu, gde je domaći prevodilac iskasapio ono što je pisalo u intervjuu koji krade, u kome je novinar iskasapio ono što mu je pevač omiljene grupe rekao, koji je rekao ono što mu je menadžer naložio, a ne ono što stvarno misli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts