overkind Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Dakle ovako, zanima me Edited November 28, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Tamo negde 1999-2000. sam sa drugarima iz srednje igrao CS i Starcraft po igraonicama, i stavljao sam Voodoo zbog tada aktuelne Voodoo dvojke i potom trojke, prvobitno predmeta mojih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 pff... sedimo cosmic i ja u kgb-u...on pika wow ja usao u cs i kazem mu "ajde kazi neki nick kako da se potpisem.." "epic" "sto brate epic?" "ma nemam pojma,ali lepo zvuci" i eto... sad planiram da menjam jednom za svagda nick u Flu0...ali videcu a Doca..zato sto se zovem Dobrivoje... eto... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Bio Chodah sto je izvedeno od Danilo(danilo>>daca>>chodah :)) al to mrzim(ortak me regovao) pa sam promenio u Kovach(prezime jelte a i tako me svi zovu)...fala lucky ;) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Noodle Update: Always the most centred of the band, Noodle takes Gorillaz' success in her stride. For her, the world is the same big playground it always was, buying gadgets from around the globe and trading guitar licks with some of her biggest influences. Full of wise words and light actions she creates an atmosphere of childlike wonder in every new situation. Her joy is the moment but remember, "it is not wise to despise the snake for having no horns, for who is to say that it will not become a dragon?" » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Svaka čast noodle. Sviđa mi se. Uop Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Marko > Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 @noodle...sto ne promenis avatar>?? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 pER tU aMOR je igor na spanskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Hmm iso sam u srednju skolu Nikola Tesla.. i tako jedan dan ostao impresiniran eloktro motorem.. i tako bi ostade "Stator" i i dosta redak nick tako da uvek mogu da se registrujem pod njim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 @noodle...sto ne promenis avatar>?? ← Emotivno sam vezan za sadasnji. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Zovu me Kemp od 6og razreda osnovne, od kada sam kupio Kempov dresi - 40tica Seattle :D A i piko sam basket do jaja nekada Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 pER tU aMOR je igor na spanskom ← Ajde pojasni ovo, molim te. Kako Igor? Per tu amor bi trebalo da bude: "za tebe ljubavi", ili za ljubav tvoju", kako mi se čini. Osim ako ono ERUMOR nije Igor? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Valjda sam video od nekog bota iz UTea nesecam se vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 @Kemp, ni slichajno ne menjaj avatar :D inache, therion, zato shto slusham therion, likovi su mi skroz ok, a i ime je nekako cool, inache znachi beast, zver. A shto se tiche nicka u shkoli, jedno vreme je bio sotona... hmm, interesantno, dobro jeste da nosim marte, sav sam u crnom, i slusham mjuzu od koje oni ne spavaju 3 notji, ali jbg, cicama se u vetjini svidja tako da me bole qrac za ove kloje :) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Tiger ,rodjen u godini tigra po kineskom 21 eee to vec ne mogu reci ,pritom nije velichina polnog organa :) Edited November 28, 2005 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Tiger ,rodjen u godini tigra po kineskom 21 eee to vec ne mogu reci ,pritom nije velichina polnog organa :) ← "Redni" broj u klanu, tipa Fuse21-Tiger? Sreća da ja nisam stavio godinu po kinezima, majmunisao bih se :) Edited November 28, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Prezivam se Lonchar , pa me zovu Longley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Pa kad sam bio klinac mnogo sam se lozio na SC00TER....i jelte u jednoj od njihovih pesama ( ne mogu da verujem da sam zaboravio kako se pesma zove) lik spominje sve DJeve i ekipu sa kojom je radio ....i tako je spomenuo cosmic i meni bilo gotiva . E sad mnogo bi bilo glupo da se potpisujem "cosmic" ili "Cosmic" ili "CoSmIc"....tako da sam ja cosmiC ! :P Edited November 28, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Pa kad sam bio klinac mnogo sam se lozio na SC00TER....i jelte u jednoj od njihovih pesama ( ne mogu da verujem da sam zaboravio kako se pesma zove) lik spominje sve DJeve i ekipu sa kojom je radio ....i tako je spomenuo cosmic i meni bilo gotiva . E sad mnogo bi bilo glupo da se potpisujem "cosmic" ili "Cosmic" ili "CoSmIc"....tako da sam ja cosmiC ! :P ← Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 de ih nalazish :)))) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ja slusam metal i ono kao zovu me u kraju satana i jbga tako ostade... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 moj nick vuce stare korene iz 96-7 ako ne i ranije , kada je izasao starcraft...u lokalnoj igraoni pala je jedna provala , koja se non-stop ponavljala dok se igrao sc...i tako osta meni u glavi...i posle dugog niza godina pre nego sto cu se regovati na rur..pricam sa ortakom i on me podseti te fore i pod navirom starih lepih secanja i vremena ispade "e jebes baku" u igri je bio i nick .. "baka nema muda" secam se kada sam se regovao na netgames...ili kako se vec zvao sajt,sto je vodio onaj lik nedelja,ili kako vec su ga zvali (mislim da je bio neki dan u sedmici) i posaljem ja registraciju i dolazi mi mail od njega kao na foru "nick i nije toliko strasan , koliko mogu da budu neki koji ce doci iz tvog...pa stoga izaberi neki manje vulgarniji nick". i ja sam iz inata izabrao e je*es baku tjanteru sam menjao nickove tj.. uvek su bili sprdnja tipa: shlagode sa jagom , bokoladne chombonice... jedini nick normalan je morph1 (morfi) skraceno od morpheus , tako me neki i dan danas zovu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 XyHTeP = Hunter na cirilici jelte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 de ih nalazish :)))) ← Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts