Jump to content

prajsles

Recommended Posts

Ajde kada admini edituju nechiji post neka napishu shta je tamo bilo da bi i mi ostali znali zahto je post editovan...

Pa zato sto nije u skladu sa pravilnikom, to je valjda dosta. Ali ako treba bolje pojasnjenje, u pitanju je serijal slika na konto master karda (ovo ovoliko, ovo onoliko, ovo neprocenjivo). Jedini problem sa doticnim slikama je sto je na prvoj slici riba kojoj iz bulje viri oklagija, na drugoj su goli tip i riba i oboje imaju kitu, na trecoj tip kara debelu crnkinju ... kada ste vec hteli da znate a ne vidim ipak zasto vam je to toliko vazno.

Koja je na kraju poenta Darijanovog pisanja?

Evo pravila, a meni seva paja za njih ili šta...?

ne kapiram šta ti nije jasno, darijan je postovao slike koje nisu u skladu sa pravilnikom, pa su onda po sistemu "kud svi turci" to uradili još neki, i onda su njihovi postovi obrisani a darijanov editovan i umesto slika ubačen deo pravilnika koji je prekršen..

što se warn-a tiče, osećam se kao da sam promenio protandrkali ventilator, koliko su određeni kukali zbog njega.

za CS, paja se šalio.

Za one koji ocigledno imaju problem (i za one koji nemaju, al' ja da ponovim)

1. Darijan je okacio slike

2. Ja sklonio slike jer se krshe sa pravilnikom,

3. Umesto njih okacio izvod iz pravilnika.

4. EoS :)

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Ok, predlazem da se ubuduce umesto citiranja pravilnika, obrazlozi zashto se editovao post i uradi c/p iz pravilnika koji se odnosi na dotichno neposhtovanje pravila. Tako ce biti jasnije, a ovako udjemo na topic i nishta nam nije jasno...

Jadni vi zbunjeni ;)) OK, videcemo da, ako vec ne obrisemo citav topic, stavimo do znanja zasto je editovan i o cemu se tu radilo.