exile Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ??? nije valjda da ste vi i knjige te chitali ??? ← Naravno, ja trenutno citam ovaj poslednji deo koji je izasao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Pa kole, kao da nisi navikao da je prica o Hari poteru uvek ovakva :) Slobodno edituj i izbaci sta mislis da ne odgovara, ali nemoj brisati kritike samog dela :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Hmmm ,ja sam za sada procitao sve knjige sem ove najnovije , ali film nisam gledao ni jedan , a ni nemam neku zelju , mada bi mogao ovih dana.Sta da ocekujem :O? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ochekuj dobru zabawu... Ja sam knjige pochela da chitam ceri pred spawanje, a kad ona zaspi, nisam ih ispushtala iz ruku dok ne zaspim i ja... Swe filmowe sam odgledala i iskreno sam odushewljena... Dugo nije bilo tako dobro filmowanih knjiga, ako ne rachunamo Gospodara prstenowa... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ono kao, gledatju samo zbog one male.. .hi hi hi Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Razocarao sam se...Citao sam knjigu i bolja je od filma 100x Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Pa knjige su uwek bolje od filmowa... mislim... :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 auh nikako da odem, zamenio sam dan za notj :/ idem pre podne u shk.....ono i vracam se oko 2 i posle kuntam do 10, pa onda celu noc na RURu/WoWu/Igraoni, zasrao sam sebe :S moram da se saberem pod hitno :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 (edited) ha! hoces da se menjas? vise manje svaki dan fax oko 6-8 sati( 6 kad ne mogu vise da izdrzim), i 5 kolokvijuma strpanih u nedelju dana(menadzment, marketing, osnovi finansija, informacioni sistemi- dobro to je smesno ali opet, i spanski)... a jos nisam poceo da ucim... plus treba da napisem seminarske radove iz informacionih sistema, finansija i iz menadzmenta na temu "analiza menadzmenta kroz istocnjacku filozofiju san tzu-a"( i to mi je jos profan dao temu, inace on zahteva za svaki seminarski da se koriste minimalno 5 kjiga i to 2 na srpskom i 3 na engleskom, meni je dao temu u kojoj mi je potrebna samo jedna knjiga i sarkasticno se nasmejao kad mi je davao) i to sve do kraja sledece nedelje! eh da mi je da se vratim u srednju... koja je to sprdnja bila edit : eh da i jos treba da napisem elaborat na temu razvoj i predispozicije turizma sremskog okruga, to moram da uradim danas jer veza koja mi je u sremskoj mitrovici moze dati te informacije sutra ujtru ide u italiju!!! dobro to nije za fax ali je za posao tako da mi dodje na isto... Edited December 15, 2005 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 super je film, ja ga gledala 3 puta do sada... :) tako da vredi dati 200 kinti, bar po mom misljenju. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts