Kemp. Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) Evo skupio sam muda i obriso likove. Doslo vreme da se vratim u rl Cena je 3000 din. Pretplata traje jos 10ak dana. PM-za vise informacija Aj uzdravlje! Edited November 26, 2005 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ne seri da si obriso onog shamana??? prodajesh samo pass i username,jel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Evo skupio sam muda i obriso likove. Doslo vreme da se vratim u rl Cena je 3000 din. Pretplata traje jos 10ak dana. PM-za vise informacija Aj uzdravlje! ← aj sad kreni dekijevim stopama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 Full pack CD Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 e posto si obrisao likove onda necu :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 Da si mi dao 500e ne bi ih prodo, veruj mi Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 svaka chast Kemp, respect:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 seresh ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Evo skupio sam muda i obriso likove. Doslo vreme da se vratim u rl Cena je 3000 din. Pretplata traje jos 10ak dana. PM-za vise informacija Aj uzdravlje! ← wtf No way! :( bah. Pa sto neko rece respect za to, ali nemoj da prodajes wow veruj mi :D A btw ako ikad odlucis da se vratis, GMi mogu da ti povrate lika, ali ces da ga dobijes nakid. You will be 1 nakkid orc! Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 Znam sve zato sam i brisao :) Jebote Aurstone Hammer se prodaje za 10g :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Svaka čast na mudima, dečko! Ali, i ja i savetujem da ne prodaje Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 Ja sam D2 igrao 3 godine, 3x99 lvl i 10ak 90ti... Vec sam jednom presao fazu skidanja sa igrice. Meni je bar bilo lepse kad sam se vratio u normalan zivot. Samo mi krivo sto necu videti expansion :/ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ja ne mogu da te shvatim, po meni je to shto si uradio debino, nikakva muda za to ne trebaju ,samo glupost, nije flame, jednostavno mi nije jasno. restekpa :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 evo da bacim koju i ja ... kempe brate cemu to ? ako si ulozio svoje vreme da bi sve to izbrisao onda si bacio mesece svog zivota ? kapiras RL rocks znam jer izlazim non stop i radim ono sto ti pises ili sto zelis ali brate uvek se ima vremena da se oplete malo wow ili sl... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 A nije brate, evo pitaj me kad sam karo zadnji put? E karo sam u MC/BWL prosle nedelje. A u RL? Ehhhh.... Ili jedno ili drugo, nemoze oboje. Ko moze da uskladi RL i WOW svaka chast. Ja ne mogu, igrao sam kolko sam mogao i tolko od mene. Aj nek neko kupi jebenu igru, pije mi se veceras :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 da si ostavio shraf-a prod'o bi ga za 2 min,JA BIH GA KUPIO Da li muda,ili prazna lobanja,il milion problema u lobnji bez mozga,or milijarda problema u labanji sa mozgom-stvarno ne znam sta te je nateralo i podrzalo u brisanju lvl60 Shamana,Shrafa? Imam nekoliko tvojih slicica--oces da ti poshaljem neku,za uspomenu na njega?? jedan moj ortak iz Bijelog Polja trazi wow da kupi(ja sam sad tamo)pa mogu da mu kazem za ovo,samo ne znam kako da obavite taj "TRADE" ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 Dal si ti normalan? Imao sam ponude 200+e jos ranije za lika nisam hteo da ga prodam. Ni da si mi ponudio mnogo vise ne bih ga prodao i kraj. Imam dovoljno slicica. Neam pojma kako da trade-ujemo. C.O.D ne radi u rl. ;) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Neam pojma kako da trade-ujemo. C.O.D ne radi u rl. ;) ← Ali radi... Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 jbt....kako si uspeo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Svaka chas' Kemp.E kad bih ja smogao snage da uradim. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 *Sigh* How different your life will be now without WoW - it'll exist... Ako nista drugo - svaka cast sto si se naterao da obrises likove. A i nije bas tolika katastrofa... Valjda. Oh, well. termos salutes Kemp. with respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 znachi ozbiljan si ... svaka chast .. al videcemo te za jedno 2 meseca kad uhvati zikra ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 A nije brate, evo pitaj me kad sam karo zadnji put? E karo sam u MC/BWL prosle nedelje. A u RL? Ehhhh.... Ili jedno ili drugo, nemoze oboje. Ko moze da uskladi RL i WOW svaka chast. Ja ne mogu, igrao sam kolko sam mogao i tolko od mene. Aj nek neko kupi jebenu igru, pije mi se veceras :D ← pa moze da se uskladi ali ima detaljcic ako ces RL KAR zaboravi na brz KAR u WOW-u :) sto je opet bolje neka omera 10:1 za RL :) o tome ti ja pricam ;) inace rakija ftw! jebo wow odo i ja da pijem :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 @Azdaja ko me bre spominje ? A bre kempe stvarno jebo si mu kevu lesio si wow 100 god i sad da ga prodas .A vreme a kinta a zdravlje sto si ulozio ? kita sad.Rl je ok naravno ali ako uskladis wow i RL onda je wow jos sladji.ja peoglam 8 sati max posle toga bleja/tv/ortaci/nesto.Kapiram te sto neces da prodas likove ali kad pomioslim 250evra mmmmm ne znam bas :).Sve u svemu GL HF in real life ,samo se plasim da ne postanes pijandura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 nishta lakshe nego prestati sa igranjem WoWa. Ja lichno sam prestajao 2 puta :))) Oba puta zbog GF, ali kad malo popusti ja onda .... hehehe :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts