Jump to content

Da li ce mozda biti tur do kraja godine ??

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa, najavljen je neki turnir u Trezoru u organizaciji mladog nam Goge, ne znam shta ima od toga. I najavljen je krajem decembra humanitarni turnir u KGB-u, u dosta igara (humanitarni jer ceo ufur ide za novo srce Marka Teodorovica (aka noodle-a)). To je ono shto sam ja chuo, ne znam za drugo.

I tebi su rekli Makedonci za to? Ja stvarno planiram da idem, samo shto cu ostati koji dan vishe, da vidim rodbinu i drushtvo tamo. Inache, turnir ce biti u CS-u (1000E 1. mesto), Doti (500E), i wc3 (ne zna se nagrada [:)]), u igraonici Insomnia koja je stvarno extra (tamo su im bile i ESWC kvalifikacije). Valjda ce se Makedonci oglasiti i ovde na forumu. Inache, povratna autobuska karta je 30E.

Green said:
I tebi su rekli Makedonci za to? Ja stvarno planiram da idem, samo shto cu ostati koji dan vishe, da vidim rodbinu i drushtvo tamo. Inache, turnir ce biti u CS-u (1000E 1. mesto), Doti (500E), i wc3 (ne zna se nagrada [:)]), u igraonici Insomnia koja je stvarno extra (tamo su im bile i ESWC kvalifikacije). Valjda ce se Makedonci oglasiti i ovde na forumu. Inache, povratna autobuska karta je 30E.

mogli bi malo da ostanemo kod tvoje rodbine, shto jes jes :D

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Vladica said:
bezi bre pa da nas pokradu :)

koja lejm fora skroz..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

FATA said:
ukrade mi rec iz usta, ne bi se zalio da budem sa vilenjacima, samo da mu robdina ne bude ko sestrici...

Najjache da smem tebe da pokazem rodbini, a tek ne daj Boze da ostanesh na spavanju. Kontaminacija kuce za zivota.

Shalu na stranu (koju shalu...), taj turnir bi stvarno trebao da bude dobar, i vrlo verovatno cu ja ici.

larios said:
e bi li postojala mogucnost da se ode u neku igraonicu i da se plati odredjena suma za igranje (pa mozda da se od te sume odvoji i za nagradu)

Teshko, skupilo bi se jako malo para za Noodle-a. Ako ce vec da se organizuje humanitarni turnir, sve pare bi trebale da idu u fond za to.

Green said:
Pa, najavljen je neki turnir u Trezoru u organizaciji mladog nam Goge, ne znam shta ima od toga. I najavljen je krajem decembra humanitarni turnir u KGB-u, u dosta igara (humanitarni jer ceo ufur ide za novo srce Marka Teodorovica (aka noodle-a)). To je ono shto sam ja chuo, ne znam za drugo.

Bilo bi dobro da naprave tamo humanitarni turnir u svim igrama nesto ko ECG sto se odrzavao!

wltdo.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...