Jump to content

syndrome

psy

Recommended Posts

meni nije jasna jedna stvar... dok sam ja igrao na haumu, killy se vechito drao u gildi "gde je ovo, kako da reshim ovaj quest, kako se koristi ovaj skill, otje neko da dodje do mene na najudaljeniju tachku na mapi da mi pomogne da ubijem zeca" i tako te stvari...

chak je jednom izbio i problem zbog toga jer mu je neki stranac rekao da oladi malo (teach bio jedini oficir online i moram retji da se nije poneo kako treba, mada nebitno)

... otkud to da ga je pozvao nef2?

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

killYg0r, vecina je racunala na syndrome, zato i dosta njih nije nashlo guild, kao shto tjira rece , neki su instant upali u druge gildove, pitam se kako ?  [:(!] Btw WTF is NAB ???

Procitaj Stormov post pa ces da svatish, 2 3 dana pre raspada syn-a su me pitali da udjem kod njih.

Meni iskreno prshte jaja! Neka killy igra gde hoce, i nek nas mrzi sto smo nab-ovi koji nisu ponosni na ninjovanje Devout chest-a!

Na killyju se vidi klasican primer dement-a (hvala za izraz SS, to je taj koji sam trazio) koji dok je bio u Syn-u je bio kolko-tolko normalan, a od kad je presao u NefII, misli da je uhvatio boga za kurac! Ne znam da li si ti decko na TI sa mozgom. Takvo ponashanje je mozda pozeljno u Nef-u, ali bre opameti se dok nije kasno!

A da dodam! Ono vece na serbia kanalu kad si pljuvao i stavio onog lika iz Hrvatske na ignore, stvarno je detinjasto i debilno!

Dosta nashih je preshlo u druge guildove ali niko se nije uobrazio kao ti!

Sta kenjas za to nijnovanja za Devout kad je to bilo odavno i od tad znam mnogo vishe o igri

A o Nef2 nemash pravo da kenjas dok ne udjes u neki gild (npr Envy ) da vidimo da li ce da te prime u opste , a do tad mogu samo da mislim da si ljubomoran sto nemash gild :S

killy , si ti neka stipsa nezahvalna ? [}:)]

[:X] jesam ,hvala

ne znam za ninjovanje, ali znam da ne ume da umukne u instancama i BGovima..

A tebe sto niko nikad nije ni video na serveru ,ono shut up

meni nije jasna jedna stvar... dok sam ja igrao na haumu, killy se vechito drao u gildi "gde je ovo, kako da reshim ovaj quest, kako se koristi ovaj skill, otje neko da dodje do mene na najudaljeniju tachku na mapi da mi pomogne da ubijem zeca" i tako te stvari...

chak je jednom izbio i problem zbog toga jer mu je neki stranac rekao da oladi malo (teach bio jedini oficir online i moram retji da se nije poneo kako treba, mada nebitno)

... otkud to da ga je pozvao nef2?

Ovo mi je 1. char u wow-u i naravno da sam pitao sve kad nista nisam znao FFS ,ali p0sto sam od tad igrao bukvalno svaki dan ,tako da sam proshirio znanje o wow-u dosta

i bio sam u UBRS_U sa Oficirom Nef2 i lik me je pitao da joinujem

[:I]

A mozda sam ga lepo opomenuo na pvt pa se smirio?

heh, nisam 'teo da potegnem tu stvar nego sam samo spomenuo, ali ipak je bilo bezveze kad si na g chatu rekao rolf i lol par puta u toku rasprave stranca i kilija... nije bila bitna stvar, ali na malim stvarima vidish gde stvari idu (i ovo nema veze sa sindromom koliko sa mojom bivshom gildom sa mainom)

A o Nef2 nemash pravo da kenjas dok ne udjes u neki gild (npr Envy ) da vidimo da li ce da te prime u opste , a do tad mogu samo da mislim da si ljubomoran sto nemash gild :S

ccc... pa ti si stvarno... lik kenja o tvom ponashanju i mozhe to sa punim pravom da radi i da nema wow kutji a kamoli da mora da bude lvl 60 ili u nekoj super gildi.

Ovo mi je 1. char u wow-u i naravno da sam pitao sve kad nista nisam znao FFS ,ali p0sto sam od tad igrao bukvalno svaki dan ,tako da sam proshirio znanje o wow-u dosta

care, svi smo mi jedanput pocheli da igramo i bii novajlije... ali nisi dement pa razmishljash malo, imash sajtove, imash sve shto ti treba u samoj igri, pa se snadji. razumem da pitash za neku stvar jedanput... ali ti si mali milion puta trazhio pomotj na serbia kanalu i u g chatu.

mada iskreno da kazhem mnogo bi me vishe iritirao u igri da si se ti jedino tako ponashao... nego sam u prve 2 nedelje dobio shokove od ex-alije nashih koji nisu znali gde je silverpine forest recimo... etc :D

mada iskreno da kazhem mnogo bi me vishe iritirao u igri da si se ti jedino tako ponashao... nego sam u prve 2 nedelje dobio shokove od ex-alije nashih koji nisu znali gde je silverpine forest recimo... etc :D

Izvini molim te sto se nisam rodio sa znanjem wow-a ,samo nemoj ti da se nerviras plz

a da ti dam josh jedan dan fore da smislish bolji comeback? [;)]

Pa optuzujes me za neke stvari ,koje smo trebali zajedno da radimo da bi ti to mogao da kazes ,ali posto te ja u zivotu nisam video u igri niti si mi se javio ni nista ne znam o cemu pricas

Znaci samo podrzavas hate debilni prema meni zato sto ostali svi seru

to govori o tebi ... idiote mongoloidni pa pokopavash samog sebe ... ako je on bio 1 u god dana u igri i dodje taj jedan dan i vidi tebe kako se deresh / raspishtolji se po chatovima i kanalima kao trecerazredni virus ... sta drugo normalan covek da misli , sem da nisi normalan ... a i nisi normalan nezvao se ja nef uber ninja gosu , a ne zovem se tako .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Sta kenjas za to nijnovanja za Devout kad je to bilo odavno i od tad znam mnogo vishe o igri

Ma jeb'o devout, i onako ti je lepo stajao! Ko jebe Priesta! [:D]

Nisi me razumeo! Nemam ja nishta protiv Nef-a, ali ti odkad si preshao kod njih, mislish da si glavni baja na serveru! Uobrazio si se ko sponzorusha najgora! [:p]

Ono vece si rekao dosta ruznih reci onom liku iz hrvatske i terao ga sa kanala, jer si ti dementirani idiot koji ne razume "hrvatski"! Radije bi da tebe ne vidim na kanalu, nego njega! [:(!]

A sto se guild-a tice, pa radije bi igrao u GOSUGOSUGOSU guild-u nego sa tobom!

Watafak!

Pa optuzujes me za neke stvari ,koje smo trebali zajedno da radimo da bi ti to mogao da kazes ,ali posto te ja u zivotu nisam video u igri niti si mi se javio ni nista ne znam o cemu pricas

Znaci samo podrzavas hate debilni prema meni zato sto ostali svi seru

ma ne, ne interesuju mene ostali ljudi shto te hejtuju, to je njihov problem. ja samo kazhem da dok si farmovao rep u AV da si pisao 1/4 ukupno napisanog txta na raid chatu, i to uglavnom 'FFS' 'stop idling nubs' 'kill them now!' i tako neke beskorisne komentare. nema potrebe da bezhish od toga, takav si kakav si - kome se ne svidja, ima ignore opcija.

kazhesh da me nisi nikad video u igri. koji je moj nick? [;)]

btw teach, sad sam skapirao zashto si me pitao da li sam ally na haumu. gankovao sam malog prljavog gnome mage-a cali-ja [:D]

Ma jeb'o devout, i onako ti je lepo stajao! Ko jebe Priesta!  [:D]

Nisi me razumeo! Nemam ja nishta protiv Nef-a, ali ti odkad si preshao kod njih, mislish da si glavni baja na serveru! Uobrazio si se ko sponzorusha najgora! [:p]

Ono vece si rekao dosta ruznih reci onom liku iz hrvatske i terao ga sa kanala, jer si ti dementirani idiot koji ne razume "hrvatski"! Radije bi da tebe ne vidim na kanalu, nego njega! [:(!]

A sto se guild-a tice, pa radije bi igrao u GOSUGOSUGOSU guild-u nego sa tobom!

desilo se i juce ... ne znam kome ali cuo sma danas na chanelu isto je neki iz nef2 uradio to , ninjovao neki relativno shit item i dance /hs

nef 2 rofl

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

problem kod nef2 je shto ima mnogo vishe debila nego shto je to dozvoljeno! :( juche ja i sitting koji je takodje u nef2 bili u DMu sa nekim Adrianom, lik rogue, znachi kakav je to dement, budala, kreten, idiot, nezahvalna buba ([:D]).. ma.. nemam rechi. takodje shto se tiche ninjovanja pre par dana u ubrsu lik stavio ML i pokupio sve iteme od renda i gytha, lik uradio /y thx u all i hs. samo ja lichno sam video 5-6 nef2 dementa.

mada sa druge strane imaju oni i kul likove.. jelte sada igrache kao shto su nobina (udenis), sitting, perun etc etc i ol' skul nef2 membere tipa vinara, judas, hajal etc.

ma.. nemam rechi. takodje shto se tiche ninjovanja pre par dana u ubrsu lik stavio ML i pokupio sve iteme od renda i gytha, lik uradio /y thx u all i hs. samo ja lichno sam video 5-6 nef2 dementa.

Ja ne mogu da verujem da se ovo desava. Nikad mi se nesto slicno nije desilo , a bio sam milion puta po tim instancama...

Sto se tiche tih ninja lootovanja ,iskreno lidere Nef-a boli q.... za te stvari posto je njima samo bitno da npr sa istim tim ljudima moze da se ocisti Mc ,sem ragnarosa, npr ja sam par puta rekao GM-u nef2 u vezi tih lootovanja ,izlazenja iz raida da bi se uslo u BG i tako ,ali ulgavnom je nije zanimalo (riba gm) ili je vishe verovala tom liku iz gilda koji je slagao da je party bio ocajan pa je morao da izadje ili tako nesto.

Tako Cyra sto je rekao ,da nef2 ulgavnom gleda samo svoje interese ,je tacno.

Mene licno boli uvo sto se to desava , zato sto ja to ne radim ,a i vi da se u tom gildu verovatno ne biste puno obracali paznju na to.

E sad posto dosta vas nece u Ne2 zbog takvih stvari jbg to je vashe licno opredeljenje ,ali samo prekinite mene da smarate ,nego ako vam je toliko stalo imate forum od nef-a pa tamo serite koliko ocete i spamujte

\

btw Cali kako ti ide nick?

prodao sam account i obrisao lika, da novi vlasnik ne bi ninjovao epic pa da me pljujete na forumu..

btw

koji vam je kurac, zaobidjite me, nemojte svako od vas da me stavlja u usta!!

[:D]

Killy, 'ocu ja u nef, sniff :(

[:0] Boki /kneel

@kili

takvo ponashanje lidera jedne ozbiljne gilde tje samo itji na njihovu shtetu kasnije. Mnooogo jache gilde imaju jasno definisan stav oko ninja lootovanja i napushtanja raida/partija i to se kaznjava.

Evo jedan noramaln reply ,onda mozete mene da zaobidjete i obratite se gm-u gild

Vinara je nick pa je spamujte kolikio ocete

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...