Lu.X.oR Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 E ovako DANAS sam qpio WoW 4500 dindzi ok ql tolko kosta qpio u platou ... Lik koji mi prodo kaze treba ti kreditna ili game card da bi aktiviro acc ja mu kazem ok i isqliram mislim treba mi tako nesto kad budem produzavo acc za nekih mesec dana! ok Dodjem gajbi instaliram WoW i skinem patch i zipa sad ovo STVARNO mi treba jebeni game card ili kred card da bi aktiviro smrdljivi WoW acc a lik mi pre nego sto sam izasao reko da su sad to uveli NEDAVNO .... ZNACI ja treba da puknem jebeni kesh za Game card koji nemogu da nadjem nigde u gradu koji ce oni dobiti tek za mesec dana... Ako neko moze da mi kaze de SAD ODMA SAD IMA jebeni game card da se qpi i kolko kesha BIO BI MU ZAHVALAN! O da i zar ovi iz GAYZZARDA nisu GAY svakim danom su sve vece i vece pic****ne!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ne treba ti GameCard odmah. nego samo idi u acc management/creation, payment metod stavi visa ili nesto http://www.darkcoding.net/index.php/credit-card-numbers/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 huh :) nadji bre neki CC generator i ubaci fake karticu za pocetak ili sacekaj da uvece dodjem kuci oko 20:00 pa cu ti pastam neke brojeve od mastercard-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 jebote, koristi search, vec smo milion puta ovo objasnili, zar je moguce da nemate ni malo mozga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) postoji vec, a mozda i ne, nisam nashao, mislio sam da je u onom tjirinom faq Edited November 18, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 STVARNO mi treba jebeni game card ili kred card da bi aktiviro smrdljivi WoW acc a lik mi pre nego sto sam izasao reko da su sad to uveli NEDAVNO .... aktiviranje rade od prvog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ne bih dagnjavim i da navlacim hate ali posto prvi put ovo radim i imam problem a u faq nisam nasao... Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. na naracunu ima para,viza kartica je i nece,broj za verifikaciju jedobar svesam proverio ali nece,probao na dva razlicita acc da uplatim i nije htelo sta mu dodje ovaj cvv code O_o? i ako ga nabavim gde se kuca O_o? ako moze neko ko zna da pomogne ty Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Pa pishe da je na zadnjoj strani kartice.Ako nemash nishta probaj da ukucash zadnja 4 broja.Nisam siguran, nek me ispravi neko ako nisam u pravu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ne mislim na onaj broj za verifikaciju od zadnje 3 ili 4 cifre sto trazi na sajtu kad placas,nego neki svv kod koji nemam pojma sta je.imam neki broj ali gde se to kuca,ne verujem da treba da ga kucamu polje za verifikaciju.joj nervoza,cigara,nervoza....damn Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 CVV je verifikacioni broj, koji se nalazi na zadnjoj strani kartice! Taj broj upisujesh kad unosish podatke o kartici, odmah ispod broja CC! Cini mi se da na Blizz sajtu bash kod registracije account-a, ima lepo jedan link, na koji kliknesh i on ti objasni sta je CVV, i josh ti da i slicicu ! Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 ok o5 ukucao sam taj boj,ikaze pogresan je a ja znam da nije pogresan i tako dva puta kaze pogresan kod i posle izbaci ovo Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. a poludecu sto nece bre....grrrrrrrrrrrrr kartica je od od rajfajzena viza,mislim keva placa sa njom a ja ne mogu :( smrc naravno uneo sam sve podatke sa kartice Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Koja viza? Virtuon, Electron, "obicna" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 jesi li probao da se ulogujesh u igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 visa classic cc hmmm nemoj reci da ne moze sa ovom karticom obesicu se na kvaku,ipak sa ovom sam se registrovao tako da bi moralo da moze ne moze da se loguje....idem sad da vrsljam po sajtu od banke damn:( Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 ja mislim da mozhesh da pochnesh da pripremash kvaku. Iz dosadashnjeg iskustva i chitanja foruma zakljuchio sam da jedino VISA VIRTUON bez greshke radi... jer je spec za placanje preko neta. ako imash lichnu mozhesh i sam da otvorish rachun u banci, netreba ti keva. A ako nisi... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 nista,ovi dana idemda vadim tu budjavu karticu kad ovaraspala ne moze,cak sam i pozvao banku,ona riba kaze da da moze(da da kako da ne).ne preostaje nista drugo...cya in t-7 days ty all Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts